7

Анонимен

преди 7 години

Ами българите сме смотани, без достойнство и това е факт, независимо от минусчетата, които вероятно ще последват. Болшинството нашенци, макар и образовани, работят чинно на острова каквото намерят, плащат данъци, пращат пари на роднините и мълчат. Британците купуват и препродават у нас, никой не им търси данъци и дори не ги глобяват за пътни нарушения. Ако имахме истински политици, отдавна щяха да са се озъбили на техните дипломати и анти-българската кампания да е спряла.

6

Анонимен

преди 7 години

Екстра, така се живее. И аз така бих живял, ако бях умен чужденец. Поздравления.

5

Анонимен

преди 7 години

Познавам двойка английски пенсионери, които заради психопатщината на съпруга продадоха прекрасна къща до морето на безценица и се върнаха в Англия. Мъжът скучаел, защото докато ловял риба в България, нямало как да разговаря с другите рибари на английски! В момента живеят в каравана и плащат 1130 паунда годишен наем на собственика на земята само за паркиране. Жената направи 2 опита за самоубийство. Тези от Острова не могат да ме учудят с нищо.

4

Анонимен

преди 7 години

Двуличните англичани през март въведоха правило САМО за чужденци, които трябва да са изкарали 36.000 паунда годишно и да са им платили данъци, за да живеят на Острова. Тъй като ЕС правилата изискват еднакво третиране, в момента не могат да го приложат за европейци, защото трябва да изгонят над 45% от собственото си население, което не изкарва такива пари. Обвиняват работещите поляци и испанци, че заради тях нямало квартири, но сега къде ще дянат собствените си завърнали се бедняци пенсионери?

3

Алов

преди 7 години

Орди британци. А група роми. ХМММм Журналистиакта ни е като съдебната система - безполезна и платена

2

Анонимен

преди 7 години

по всичко личи, че оная рошава гарга Тереза Мей ще изпъди всички европейци и накрая ще се чуди какво да прави с 4 милиона британци, които в момента живеят и работят в Европа. Разликата е, че голяма част от българите вече имат британско поданство и поне 95% знаят английски, докато точно 0% от британците са си направили труда да учат български. А това е условие за българско гражданство и пребиваване. Ще става забавно, но човек каквото сам си причини, и Брекзитът не може да му го причини.

1

британец

преди 7 години

Щастливи сме докато не ни измамят и окрадът.