9

Анонимен

преди 7 години

живея в Холандия,тук им е национално хоби да си правят битаци на различни места през уикендите и от дрехи до мебели-всичко се препродава.И повярвайте-купувачите не са само бедняците,а и богаташите.Хората имат пари защото знаят как да ги харчат.Пример-минава и купува детско корито,стойка за него и др вещи за новородено.Изхарчва5-10е но се обзавежда с нещо,което след 6месеца ще изхвърли без да мисли колко скъпо е било.....В БГ складираме вещите по мазета и тавани,докато неизгният.....

8

Поредните глупости!

преди 7 години

И какво и е лошото на втората употреба? По този начин хората които са по бедни спестяват пари, ресурси и енергия, (опазват природата) и в същото време си купуват качествени стоки които иначе никога не биха могли да си позволят да ги купят нови. По добре качествени стоки втора употреба, от колкото нови *** на завишени цени.

7

Анонимен

преди 7 години

Докъдето стига джобът, дотам се пазарува. Българинът не е някакъв богат човек, та да купува маркови и скъпи стоки, но гледа поне да са качествени. Ако някои хора се асоциират с дрехите, колите и тем подобни дрънкулки, може би водят "живот втора употреба". А в действителност животът е само един и всеки го живее както намери за добре.

6

Дъро

преди 7 години

Аз съм свидетел-очевидец ! Видях роднини на умрели които им наблъскаха дрехи и обувки в специални контейнери и после фирма ги сортира и препродава.....може да се поинтересувате,

5

Анонимен

преди 7 години

Кво му е на втората употреба?! Сергишев кат си взе жена втора употреба зле ли му е?

4

Дъро

преди 7 години

На умрели хора,дрехите не носим!....

3

Анонимен

преди 7 години

Екстра, всичко е тип топ, бг-то предпочита да мрънка да е беден но не и да вземе радикални мерки.

2

Да го кажем направо

преди 7 години

ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА мечта на Българина се сбъдна-има дънки в изобилие--ама нищо че са втора употреба...нищо...

1

все по-бедни сме

преди 7 години

В "клуба на богатите" и в "европейското семейство" е така-всичко втора употреба за нас-скоро ще измислят как и храна втора употреба ще ни продават.