26

Отново

преди 7 години

Типичен пример, че никоя държавна институция не си върши работата! Иначе този нямаше да е законно на пътя! А след всички изброени провинения, даже нямаше да е на свобода! Да не говорим, че ако беше в Китай, щеше да му се вее потника на някоя бесилка!

25

Изводът?

преди 7 години

Какъв е извода? Че глобите са малки! Така всеки мошеник с пари си прави каквото иска и си плаща глобите! Този на третото нарушение трябваше да му отнемат книжката!

24

Анонимен

преди 7 години

Това са независимите Съд и Прокуратура - пускат всеки побойник, който си плати.Съдиите са българи. Никой не ни е виновен, ние сме .Прав е Бойко като казваше - Ние ги хващаме, а те ги пускат!Много му се сърдеха тогава съдиите, ама беше прав.

23

Анонимен

преди 7 години

До 18За съжаление си много прав. Дори и тези във форума, които се дуят са обикновени мишоци.

22

Анонимен

преди 7 години

Типичен *** чалгар - налитал на автобуси :) Що не се пробва на някой с джипка или се притеснява да не го изкривят от бой?

21

АЗ

преди 7 години

Трябва ли този да убие човек на пътя за да му бъде отнета книжката завинаги?

20

Tonygl

преди 7 години

Винаги съм се чудил какво ще стане ако нацепя на такъв спирачки докато кара зад мен с 140 на 1 метър дистанция. Еърбези, завъртане и хем си е виновен хем мъртъв. А докато не почнат конгискацоя на превозни средства на такива с глоби няма да стане

19

Анонимен

преди 7 години

А може колата и да не е купена ! Пример - Онзи с купона в Банско и свършването на купона в Дупница с чипосаното БМВ :D

18

Анонимен

преди 7 години

До прединияНямаме власт, че да го раздаваме по друг начин. Избрали сме едни хора (или са ги избрали други, които са били повече от нас) и сега трябва да ги търпим. Има и като теб, надъхващи околните, държащи им сметка. Истината е, че имаш точно толкова власт колкото останалите, т.е никаква.

17

до Всички

преди 7 години

Там е работата,че раздаваме правосъдие само по форумите!

16

Анонимен

преди 7 години

Колата с чужд номер. Ако е купена, защо номера е чужд? :)май и данъци не плаща за нея.

15

1

преди 7 години

А защо още кара? Къде е мвр-то?

14

Всички

преди 7 години

Мдааа, май ще трябва да се стреля на месо при такива ***. След като няма правосъдие за тях, ще го раздаваме всички.

13

Aндрей

преди 7 години

Защо занимавате обществото с такива *** и им обръщате такова внимание?На всеки нормален човек е ясно къде му е мястото на -в затвора!Това са реално движещи се убийци с тикви на раменете!Имя толкова много проблеми,а писарушките фаворитизирате ***

12

Анонимен

преди 7 години

В развитите държави с работеща съдебна система като Саудитска Арабия и Катар този щеше да получи 300 удара с камшик. След това 1 година няма да може да сяда на тоалетна а да не говорим за шофиране. Все пак Булгарисt@# е бананова република управлявана от Великата Тиква и тук всичко е позволено.

11

Анонимен

преди 7 години

Този потник защо не е в панделата, видно е, че и 20 пъти да му я вземат все тази. Като го направят жена в панделата ще има респект и повече от 120км/ч на магистралата няма да вдигне!

10

Анонимен

преди 7 години

Руждито замалко да си намери майстора...А за танго са нужни двама, ако не знаете.

9

Анонимен

преди 7 години

Просто му вземете книжката завинаги и да се свършва. Явно няма да се научи докато не убие някой. Няма нужда да чакаме това да се случи. Да се предвижва с рейса или с таксита.

8

до минувач

преди 7 години

Че кой истински мъж пътува с автобус,бе?

7

gogo

преди 7 години

При Бай Тошо тоя щеше да е у Белене......ама демокрацийка, ко да се праи....