80

Анонимен

преди 7 години

Горанчо, ами ще мериш, щом го твърдиш. Някакво доказателство за тези 250 км/час, освен хвалбите на шофьора на мерцедеса имаш ли? И според мен е шофирал с превишена скорост, но едва ли с толкова много, но щом КАТ не го е санкционирал, излиза, че е изряден. Ако е бил с превишена скорост, защо тогава КАТ не го е санкционирал за тази скорост? Това е - от КАТ зависи.

79

Горан

преди 7 години

Е, айде сега... трябвало да му меря и скоростта, ли? Мисля, че той сам си е казал с колко е карал. Дали наистина е карал с толкова, няма как да се докаже. За щастие нещата са се разминали без инцидент, без нужда от измерване на спирачен път, и въобще проверка за наличие на такъв.

78

Я пак!

преди 7 години

За мен единият виновник е ясен - шофьора на автобуса, докато за шофьора на мерцедеса не знам дали няма някакви текстове в закона, които го оправдават - при състояние на афект, каквото виждам на клипа, човек прави и приказва всякакви неща.

77

Анонимен

преди 7 години

Горанчо, с кой уред му измери скоростта или вярваш на хвалбите му?Едва ли е карал с много над 140 км/час.

76

Анонимен

преди 7 години

Смешното е, че ще се вдигне много пушилка, а тоя ще оттърве наказанието или ще е в някакъв нищожен за него размер.Цацата, ако иска да докаже че сме законова държава, такива като тоя ще се старае да им лепи максималния срок, че и отгоре - за назидание на всички пообни на него. За съжаление не вярвам, че ще се случи.

75

Горан

преди 7 години

Засичал опасно на магистралата, а? Е как ще го засече, ако оня кара с разумна скорост? По какви закони 250 км/час - освен на състезателна писта е разумна скорост? Ми, то с тая скорост няма как да не те засече нещо, бе! Даже прелитащо врабче ще те засече!

74

Анонимен

преди 7 години

За мен е очевидно, че шофьора на автобуса не е спазил закона за движение по пътищата. Оня не искам да го коментирам - вие сте предостатъчни, пишете, пишете, а не забелязвате, че шофьора на автобуса е нарушил закона.

73

Анонимен

преди 7 години

А кой да "смаже" шофьора на автобуса, че засича опасно на магистрала?

72

???

преди 7 години

в този автобус само жени и пенсионери ли е имало?????токова ли не е имало 4-5 мъже да смажат този с мерцедеса?

71

Край

преди 7 години

И аз нарушавам закона. С какво ли не. Първо и основно правило обаче като го правиш е да осигуриш 100% безопасност на другите и да не им пречиш. Случва се и повече да вдигнеш и в забранена улица да влезеш обаче да имаш претенции спазващите закона да ти отстъпват е върха на наглостта и трябва да се наказва жестоко. Това което направи татуирания нерез не е нарушение на ЗДП това е хулиганство и заплаха по наказателиния кодекс за това трябва присъда. За да има резд.

70

Анонимен

преди 7 години

Дайте пояснение! Този човек на снимката е шофьорът на автобуса, а не на мерцедеса!

69

С'а

преди 7 години

Да обясним. На Тракия-та у десно карат камионите и автобусите - 90 у час, а у лево е БМВ/Мерцедес/Ауди/Порше лентата - 250+ у час. Другите коли треба да се научат да маневрират правилно между тези две без да пречат на собствениците на лентите.

68

Горан

преди 7 години

Той си карал с 250 км/ч и автобуса го засякъл, та му убил скоростта :D :D :D А, бе тоя е за пребиване, бе! За затвора е! И да му вземат мерцедеса и да го минат направо на преса за скрап, пак там да му сложат и книжката на тоя!

67

Край

преди 7 години

Абе вие тука да не сте се събрали рокерите да ни разправяте че трябва да спазваме закона та да не се изтрепвали. Аз до сега не съм видял моторист да спази законите на физиката камо ли закона за движение по пътищата. И рокерите като и автоджигитите с премиум катафалките се кълнат че закона им позволявал да карат с по 250-300 и другите само им се пречкат. Законолюбци.

66

До 80 <Край>

преди 7 години

Ти пишеш, че ако си с 140 км/час в лявата лента, никой не можел да те мръдне от там, а има поне две причини, които са очевидни, че не трябва да си там.

65

Бо

преди 7 години

Същият този ми светкаше на АМ Хемус и след като ме изпревари ме засече, хем бях с децата. ***!

64

Четете законът!

преди 7 години

Що не вземете първо да прочетете Закона за движение по пътищата, а не да пишете безмислици като например "Край"?! Интересни неща може да научите, които сега явно не ги знаете, съдейки по коментарите ви.

63

Край

преди 7 години

до 75. Бе кой въобще ти говири за специален режим. Тоя татуиран анаболин бек линейка ли ти се видя или пожарна.

62

Край

преди 7 години

Като искате да карате с по 250 айде в германия- карайте и с 300. Там понеже те ги правят премиумите е разрашено на НЯКОЙ магистрали да се кара без ограничение. Приличате на състезатели от формула едно само по това че имате два крака и две ръце иначе всъщност сте си живи *** тия дето се избивате по пътищата. Лошото е че често зарадеи такива умират и нормални невинни хора.

61

До 75 <Край>

преди 7 години

ЗДПЧл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:...2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;*Кой ти е дал книжка? Ти си опасен за околните!