92

Мда

преди 7 години

Типична електорална единица на патрЕотите или АТАКА!

91

Кико М6

преди 7 години

Тос е слаб играч ас ги запуквам прес джамека дирекно

90

Анонимен

преди 7 години

Никой не казва какво е направил шофьора на автобуса! Неслучайно се извинява обаче! Ако беше убил човека, пак щеше да се извинява сигурно!

89

xъммм до 109

преди 7 години

Много чисто не шъ да е , щом ще се се изпуска човека , и по европеиските ширини дори и полицията няма право да го използва...

88

от диспансера

преди 7 години

Абе вие знаете ли какво е да тръгнеш от София и по средата на пътя да ти се прииска да удариш две магистрали - откачаш - затова всички наркомани бързат с 200 по пътищата , и ако някой им сече пътя виждате резултата.

87

Анонимен

преди 7 години

Българите са малък, но за сметка на това много *** народ!

86

Сп???нс

преди 7 години

из ония дни рових из тубата и имаш много интересни и дори поучителни клипчета от Великая Рус , там са на същото ниво в шофирането , ако изключиш звука все едно гледаш българското ежедневие : всеки смята ,че кара най-добре и се ЧУВСТВА ДЛЪЖЕН да спре и да обясни грешките ,които допускат останалите водачи.

85

хм

преди 7 години

За какво са му на тоя "мъжага" 10 човека за да набие шофьора , сигурно сам не може да се справи ?

84

Анонимен

преди 7 години

не знам какво е предизвикало ситуацията,но такова поведение задължително трябва да е наказуемо и то строго,не бива да остава ненаказано,защото унищожава в хората доверието в държавността и грижата на държавата към гражданите и,и най малкото унижава достойнството на хората присъствали на това

83

Тео

преди 7 години

Най-културно е сега да се подаде оплакване в полицията, да се отбележат щетите по автобуса, ако има такива, и този да се подведе под отговорност за заплаха и повреждане на чуждо имущество. Бай *** нищо не го боли тъй, както ако му бръкнат в джоба. Я този пишман-гастарбайтер да го накарат един ден, но точно преди да си замине за Германия да поседи в районното да видим дали ще му хареса? Ще си помисли, дали ще прави отново така. Защото в любимата му Германия за такова провинение може и да лежи!

82

Анонимен

преди 7 години

За какво говори това филмче?Ами много просто - нямаме полиция, нямаме държава...Щеше да ми е много любопитно тоя отворко с мерцедеса, дали щеше така да се репчи при бай Тошо?Първо нямаше да е с Мерцедес, а второ, още на другия ден щеше вече да е в Белене.И трето, всички подобни ***, както и развилнелите се ***, щяха да си стоят в мишите дупки и да не си подават носа навън, камо ли да тормозят всички около себе си.

81

Един българин

преди 7 години

Колко души е имало в автобуса?Тоя като плаши с десет души, не могат ли да му скочат двайсет пътници и да му хвърлят една гора бой?

80

Анонимен

преди 7 години

До амине слязоха, защото...в обществения транспорт се возят предимно жени, възрастни мъже и деца...та кой от тези да слезе?На този *** му трябва един като Лисичков, да му отнесе челото...пък нека се пени после....до там я докарахме, разни надрусани бабити да се правят а велики...пред бабите...

79

Анонимен

преди 7 години

Цял автобус хора. Що не го наритахте тариката?

78

Анонимен

преди 7 години

За такива "батки" единственото ефективно лекарство е 9мм между очите.

77

men

преди 7 години

Стига с тоя бай Тошо. При него беше същата простотия. Простия милиционер и доносник пръв тарикат в държавата. В магазините няма нищо, а тарукати сменят долари и купуват от кореком. Ред имало. Имаше страх от полицията.. Сега има страх от мутрите. Тогавашните милиционери са сегашните мутри. Нищо не се е променило.

76

Добре, ама

преди 7 години

питека да научи думата!

75

Анонимен

преди 7 години

интересно колата дали е с пренабити номера....

74

без

преди 7 години

Бургас още си е в 90-те. Селянчетата си джиткат с адидас и се мислят за голяма работа. Ако бях аз в автобуса можеше да вразумя този Астралопитек.

73

Анонимен

преди 7 години

По Тракия много карат с 300...