43

Су 34

преди 7 години

Отказали да върнат телата и сега ВКС России ги сравнява със земята в района на Серакиб и Абу Дохур.

42

Анонимен

преди 7 години

ЗА ВСЕКИ УБИТ РУСНАК ПО 1000 УБИТИ МЮСЮЛМАНИ ***, КОИТО ВСЕ ПОВЕЧЕ СИ ПОКАЗВАТ РОГЦАТА КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАТ Т.Е.. ТЕ СА *** БЕЗ АНАЛОГ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

41

реалност

преди 7 години

Като сърбите свалиха американския F-111 ги беше страх да припарят до мястото и да хванат пилота, защото отгоре ги чакаше поддръжката, която всеки момент покриваше техния пилот. Руснаците летят с един Ми-8, и никой не го прикрива, *** се снимат покрай останките, прибират телата, а руснаците дават пресконференции от авиобазата. Цялата работа им е такава.

40

Striker

преди 7 години

Ама нали хеликоптера беше уж сирийски, после беше мужикистански, пък нали уж хуманитарен, пък с картечници...много интересно.

39

Русия ни освободи

преди 7 години

До46 Ако не бяха те сега щеше още да си в провинция ***.200 хлд убити к ре тенв името на твоята свобода и вяра.Щеше да чакаш американци и англичани още 500 г

38

Анонимен

преди 7 години

Покрай този случай на руската пропаганда се наложи да покаже целия си арсенал от лъжи.Лъжа 1 - няма нищо такова.... малко по-късноЛъжа 2 - това е сирийски хеликоптер.... по-късно Лъжа 3 - този хеликоптер е руски, но е свален когато е изпълнявал високо духовна хуманитарна мисияТук вече, няма как да не повярваме на високодуховната нация, нали те сами показаха как излитат стратегически бомбандировачи Ту22 към Сирия натоварени с минерална вода, консерви, балайки и матрьошки. Моля вЕрвайте им.

37

до Перушинестия

преди 7 години

Ако се съди по кадрите от турските телевизии, некои пучисти имащи заслуги за свалянето на руския бомбардировач, трябва само леко да им се закърпят главите им и са готови за нов метеж.

36

До Другаре 48

преди 7 години

Мда, на неудобните факти, рушкофилчетата отговарят само с мълчание и минуси.

35

Lavrov

преди 7 години

Ако се съди по снимката, хеликоптера трябва само леко да се пребоядиса и е пак готов за полет. Все пак е руски, я!...ei sega,kato ni doide Perdogan na kraka-mu vrucvame edin gaecen kliuc i boia-i dokato ne go e napravil kato nov..., niama puskane obratno...

34

Ястреб Османлията

преди 7 години

Ако се съди по снимката, хеликоптера трябва само леко да се пребоядиса и е пак готов за полет. Все пак е руски, я!

33

Анонимен

преди 7 години

Да си бяха летели в Сибир или Крим.

32

Taralejic

преди 7 години

Руски офицер, който почина в Сирия е бил на 25 години - апартамента му не е. Дъщеря на руския министър на отбраната Шойгу купува на 18 години вила за 18 000 000 $.

31

Анонимен

преди 7 години

Какъв брат ти е руснака бе ?Я виж кои са руси и варяги - скандинавци прогонени заради некадърност, няма нищо славянско в русия!Затова другите викинги са ги прогонили в Азия.Взели от нас писменост и вяра и сега се правят на славянски братя.Ние също не сме славяни.Какви братя са ти тези уббийци ?!

30

Другаре

преди 7 години

Нема страшно, другаря Путин си има пушечно месо в изобилие. Народа дал най-много жертви през втората световна война е с традицци в безмислените жертви. Германците са водили война на 3 фронта и пак са дали 3 пъти по малко жертви.

29

До46

преди 7 години

Че те праскат е ясно, но поради що се срамиш да използваш собствен ник и ползваш чужди?

28

Анонимен

преди 7 години

Курск - на дъното...Армата - на площада, не работи двигателя

27

Анонимен

преди 7 години

Стратегическите ТУ-22М нежмогат да летят ниско, ще бъдат свалени.А точноста им от високо е 12% успеваемост.Липсват им американските високоточни сателитно насочвани мощни крилати ракети.

26

Анонимен

преди 7 години

Няма паднал американски самолет или хеликоптер в Ирак.Руските танкове и самолети не са нови.Те са от 28 години едни и същи, точно като Лада.Е, имат нов танк, но той не може да работи.Дори на парад, камо ли на война ;)Защото е 20 годишен проект

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Пишеш абсолютни глупости!Първо в Ирак падеат доста американски машини,второ Ирак е въоръжен със старо Съветско оръжие от 70 години,което почти не влиза във войната,поради простата причина че голяма част от генералите на Садам минават на страната на САЩ,/малка част от армията му се сражава/ и трето за Сирия не е особено геройство да свалиш транспортен въртолет,за което джихадистите ще платят доста висока цена,дорти и в момента в района руснаците извършват масирани бомбадировки

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Българите изобщо не са никакви проекти............