11

Анонимен

преди 7 години

14 мечтата на всеки *** е да си вземе апартамент в топлофицирана зграда и после след като се убеди че комшите му си плащат парното да си свали радиаторите!

10

До 13

преди 7 години

Глабно действащо лице от костинбродската афера е!

9

до 11

преди 7 години

Как ползвам като нямам радиатори? Естествено е да се наказват хората които казват че са си спрели парното, но реално са го надули на макс. щото им било евтино. Но когато съм заявил отказ от услуга, разкачил съм си радиаторите и не желая да ползвам не е редно да ме карат да плащам. Просто Топлофикация е едно остаряло и непотребно дружество.

8

Анонимен

преди 7 години

А защо мая общата не поиска да отпадне такса ало измамник?

7

Анонимен

преди 7 години

Всеки, който живее в топлофицирана сграда ползва парно, независимо дали има или няма радиатори в апартамента си - такива са законите на физиката. За кои говори Мая Манолова, че не ползвали парно и не трябвало да плащат за нещо си?! Те ако не си плащат потребеното, значи аз ще трябва да им го плащам, откъде-накъде?

6

Анонимен

преди 7 години

Bravo nanolova efinsvenata kojsto mislisch da bg narod ne kato prebojadisanite komuniski ot gerb uspehi msja velika di a di i hubava ne kato grosnata zazeva pavlova ba4variva ds ne giborim da menda stojanova s govornia defekt

5

Истината

преди 7 години

Има потребена енергия,която трябва да се плати - това е фактТакса "Сградна инсталация" няма и не знам какво точно визира Мая Манолова като говори за тази такса, вероятно говори за потребената енергия от сградната инсталация, което потребление реално е факт и си го има. Второ, какво значи някой си да не плаща за потребеното? Това означава или че съседите му ще платят и неговия дял, т.е. заради Мая Манолова парното ще ни поскъпне или че някой друг ще плати (държава, община), което няма да стане.

4

Анонимен

преди 7 години

Сестра галева да се занимава с нещо друго а не да трупа евтин пиар.

3

Анонимен

преди 7 години

Много хубава нашата омбудсманка 😍

2

Анонимен

преди 7 години

Кака Мая,ако се кандидатира за президент,може и да спечели изборите!! :-)

1

Анонимен

преди 7 години

Т'ва с ОмбудсМая се поизтърка малко.