21

простака

преди 7 години

До СкарлетТака изглежда, но е точно обратното - търси се решение за излизане от икономическият хаос, породен от глобалната политика на "*** пари и лихвата"!"Ред, чрез хаос!" - основното мото на масоните

20

Анонимен

преди 7 години

Атеизмът ще спаси света.

19

папски двусмислици

преди 7 години

Отчето грешно слага слага знак на равенство между престъпността преди и след като в Европа нахлуха 15 млн новодошли. Няма равенство - нито по честотата на престъпленията, нито по тежестта им, нито по мотивите. За едно е прав, религията не убива, убиват хората, които я използват за политическите си цели. Ако не възроптаеш срещу насилието, е същото като да си съучастник на насилниците. Нима точно бога на парите не тласна милиони рояци към Европа? За геноцида срещу християните нещо да каже?

18

религията манипулира

преди 7 години

До Анонимен 15Какво искаш да ти каже един който играе ролята на брокер между хората и Бога ? Бог е един за всички! Юдизъм , мюсюлманство и християнство са необходими само на хората да спорят кой е праведен и по същото време да убива друговерци.Не съм атеист! Вярвам в Бог. Не вярвам в Бога на юдеите и че бог бил само техен, не вярвам в бога на християните избили много хора за да наложат вярата си! Не вярвам в бога на мюсюлманите които смятат немюсюлманите за безверници. Бог е Един за всички!

17

Скарлет

преди 7 години

Раэрушаването на Европа, чреэ НАВОДНЯВАНЕТО и с милиони абсолютно неинтегрируеми МЮСЮЛМАНИ, е директен план эа причиняването на икономически и социален Х А О С!!!

16

али

преди 7 години

В оновата на всичко са парите ...

15

Анонимен

преди 7 години

Ама то си има и богати терористи.Парите нямат нио общо,напротив за онея фанатици парите са средство за постигане на повече разрушения.Дали терористите биха ползвали високотехнологични оръжия?Да разбира се просто нямат средствата да ги имат.

14

Анонимен

преди 7 години

Говорете си каквото искате,щом и православни и католически водачи казаха,че Исляма не е религия на Омразата и Терора.Атеистичните клики тук ще си изядат *зовете,но няма какво да направят,освен да лаят,но и това няма да им помогне.

13

Анонимен

преди 7 години

Браво на папата, получил е просветление!Сега само трябва да му светне, че не е и религия а политическа система и е ок.

12

Анонимен

преди 7 години

CIONISTKA PAPLAC... VREMEE EVROPEECA DA SE SYBUDI, OT 2000 GOD. BALAMOSVANE OT PODOBNI PODLOGI NA SVETOVNIA RED.

11

Анонимен

преди 7 години

Тази поп се опитва да каже на черното бяло. По същата логика може да се каже че неговите дрехи са черни.Всяка една религия е създадена с цел манипулация на човечеството. Историята показва че всяка дна религия е налагана на хората с много кръв и смърт. Религията е против развитието и напредъка на човешките познания.Религията няма нищо общо с вярата в Бог.Аз вярвам в Бог но не и в религии. Ако Бог е един за всички, на кого може да са необходими три религии. Само на хоро манипулатори !

10

простака

преди 7 години

Папа Франциск: Ислямът не е тероризъм, не е и насилие!Насилие има, когато царува божеството на парите, смята той----След като преди 2 дни, Господ го беше чукнал по тиквата и папата се спъна в едни стълби и едва не падна ... най-накрая да видя да казва ИСТИНАТА ! Ама дали ще му я прости Дявола ...

9

Анонимен

преди 7 години

За сметка на това ислямизмът е насилие и терор. Справка - пуйкотуркия на югоизток от нас. Оня доган-ердоган вече парадира с това, да се нарича ислямист.

8

Анонимен

преди 7 години

Прав е Папата,защото,той познава добре Исляма,за разлика от повечето коментиращи тук.Прави му чест за изказването!

7

Анонимен

преди 7 години

От хилядолетия е така. Най-големият враг на католиците сме православните, а мюслитата са обикновени езичници, които се кланят на грешен бог.

6

смешки

преди 7 години

че кои са европейците останали без идеал тръгнали да убиват ? Това важи само за муслитата и то те не са без идеал а са с идеала за техния бог и джихада. И ако парите са виновни то ватикана или да раздава богатството си на бедните или са оръжие на сатаната

5

bobo

преди 7 години

В тези смутни времена ни трябва папа-войн,а не *** като този.

4

Анонимен

преди 7 години

Що ми рекламирате тоя католик! :-) :-)

3

Анонимен

преди 7 години

Шмеркел и въобще всички европолитици пазарят от един и същ дилър!

2

Анонимен

преди 7 години

Даааааа въобще не е насилие! Абе какво трябва да стане за да се осъзнаете какво се случва! Имам чувството , че тия са на много силна дрога