44

Анонимен

преди 7 години

До 69Много си прав! Явно такава е българската съдба, да се зарине българската нация.

43

Анонимен

преди 7 години

Младите хора са облъчвани вече 27 години.Те не помнят а и не знаят, че някога България бе горда държава, без Мутри и Пастирки. Без Миковци, Догани, Местани, Първани, Станишевци и Рамадани.

42

Анонимен

преди 7 години

Странен патриотизъм има българина. Просрахме ВЕЛИКА Държава индустриализирана ПОЧТИ без пари, за да може да ходим и работим в Европа. Това не го разбирам. А още повече се чудя защо оставихме *** да я доразграбят след като я просрахме? А др.Т.Живков беше в ПЪТИ по българин от днешния недоносен Плевнелиев, Борисов и другите презервативи знайни и незнайни!

41

Анонимен

преди 7 години

Старите номера на нов глас- е затова отвратихте избирателите си- сега остава да понесат едни огромни уши, да изкарат тетката с гушката, оня с червеното потниче, кирливия от Лясковец да крещи че иска да пуши къде си иска, Малък Тошко да преп и к в а храстите, булите от селата и всичко това не може да отговори НА ВЪПРОСА- КАК ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОКОПАЛА СЕ В БСП ЩЕ ПРЕБОРИ СОЦИАЛНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И НЕРАВЕНСТВО, ЩЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ОЛИГАРСИТЕ ДА МАХНАТ ПОРОЧНИЯ ПЛОСЪК ДАНЪК, КОЙ ГИ ПРАВИ ПО БОГАТИ.

40

Курти

преди 7 години

Не, агент ***. Знаеш, че руското посолство режисира "театъра".....

39

Анонимен

преди 7 години

Герберасти, нали сте американски слуги и лакеи.Откъде тази злоба жлъч срещу сина на Нинова, че учи в САЩ.

38

Анонимен

преди 7 години

А вероятно великия банкянски вожд е пренасочил тв сигнала към място, където по същото време е откривал нова канализационна шахта и е коментирал, че благодарение на шахтата икономиката на страната ще хвръкне и хората вече ще има европейски доходи!

37

Младен Михалев

преди 7 години

Г-жа Нинова има много здраве от мен, от Виктор Вълков и от ген. Любен Гоцев. Ние вече решихме да предложим бившия ми пазач Будю Тиквата, известен на публиката като премиер. Пашата също подкрепя нашето предложение, Трактора се въздържа. Г-жа Нинова може да стигне до балотаж само ако издигне кандидат наш съратник от по младото поколение, да речем Кравата, Магарето, Очите. Само те са достойни противници на Тиквата. Защо не е жив бай Миле да сподели радостта ни за успеха на чирака си.

36

Градския

преди 7 години

Ако е вярно твърдението на доскоро придворната социоложка на ГЕРБ ,че Борисов вече го е хванала параноята , няма нищо чудно , даже се очаква да натвори още глупости в желанието си да си спаси властта!

35

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че е оранДЖевото вождче банкянско, няма кой друг. 90% от медиите са техни, само хвалби и тупане у гърдите, невиждана стабилност. Тотален смях! Акт от страх. Знае, че му идва края и прави всичко възможно да подкопае опонентите си, да отвлича вниманието от тях и да го има само за себе си, щото той е най-великият, най-красивият, най-големият най-най-най!

34

Анонимен

преди 7 години

Това е работа на Цецо Ушатия саботьор.

33

Анонимен

преди 7 години

Страх сигнал пази . Някой спира сигнала за да не му спрат кранчето . А бедният електорат може без сигнал , а и без кранче . Но изводът е - и много - партийната система има куп недостатъци като еднопартийната . Електоратът трябва да си отваря очите на четири .

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Кажи го на вожда-изпратил е там жена,дете и баджанак.

31

до 50

преди 7 години

Ами защото щерката на Тиквата е заминала с откраднатите от народа пари. Затова. Тя е никоя. А синчето на *** Нинова е отличник на Бъркли. Отвори да прочетеш какво значи Бъркли - той е в Топ-5 на Университетите в света.

30

Анонимен

преди 7 години

Не е Бойко,защо познанията му стигат само до там,да си пусне котлона,но че е наредил,няма съмнение.

29

Анонимен

преди 7 години

На Тиквата дъщерята си е намерила работа в един вход в квартал Хаджи Димитър. Ще го мете и мие.

28

до 47

преди 7 години

И това да си в Америка, престъпление ли е бе празноглавец селски.За да стигнеш до там трябва да си умен, а такива като теб ще си гният в ***.

27

Анонимен

преди 7 години

Защо на Тиквата дъщерята се върна от САЩ. Ами защото там просто една невзрачница, госпожа Никоя. А тук с връзките на Тате ще си живее като Царската дъщеря. Синчето й още преди да се роди имаше в сметката си 2 млрд.Познайте кой ги е платил.

26

Анонимен

преди 7 години

Нинов миеше чинии в една пицария оня ден като се прибирах от Хаваите.

25

Анонимен

преди 7 години

Не ,не ви спря излъчването фамозната деветка а го спря вашият съратник и крадец Пеевски,и добре ,че го спря да не ви гледат хората нескопосаните рецитали със които се опитвате да пасете овце,нямате оратори и това е .Знаете ли колко нелепо изглеждате отстрани?Няма вдъхновение ,няма емоция ,няма ряз,не знаят кога да повишат тон,абе амтьори