45

SpaceX

преди 7 години

Борисов се кандидатира и по всяка вероятност печели Големият въпрос е кой става Премиер

44

Анонимен

преди 7 години

Икономиката, ***! "Излишъкът не е плод на ръста на икономиката" - абсолютно точна констатация на Горанов.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45Ами прибира си комисионната,а два месеца след откриването,на която и да е магистрала,започват ремонти и кърпежи! Крадец и далавераджия,нищо повече

42

tih velikan 681

преди 7 години

Az ne vijdam koi pinko shte upravlyava BG armiya v sluchai na razmirici,koito ochakvam v Turciya...???Zaradi tova e neobhodim boec s haraker,a po podhodyasht ot Boiko nyama!!Tui che taino se nadyavam toi da e Prezident na Bulgariya!!

41

BURZUM

преди 7 години

Тоа първо става прецедент после спонтанно младежите на Герб правят кампания за прецеденска република.....следва ердоганисване на инакомислещите....накрая малък Бойко се обявява за наследник на каквото е останало....

40

Анонимен

преди 7 години

47 - ПРИНОСЪТ Е, ЧЕ ПОЛУЧАВА ДЯЛ ОТ ПЛЯЧКАТА

39

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ ПРИЗНАВА, ЧЕ В ГЕРБ НЯМАТ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА ЗА КАНДИДАТИ.

38

избирател

преди 7 години

ТОЗИ ГО ХВАНА ШУБЕТО!

37

Абсолютно

преди 7 години

Наистина, при положение че ПФ излизат с позиция за ракети към Турция, то определено гласуването за тях е един вид обявяване на война на турците. Не директно разбира се, но виждаме че психопата ердоган не му трябва много. А турските медии вече са обърнали вниманието на изказването на Симеонов за ракетните бази... не е шега работа!

36

Разум

преди 7 години

Гласуване за "патриотичната двойка" - чисто и просто това означава да ни вкараш във война с Турция! Това не е Балканската война, когато макар и многобройна, армията ни е имала нужда от съюзници... Сега сме разграден двор, без въоръжение, без армия, а такива клети патриоти като Волен и Каракачанов с говоренето си най-много да ни пратят на мерника на Ердоган. Мислите, че е шега ли? Помислете пак... сега трябва да се мисли внимателно и изчаква, не да се говори.

35

haha

преди 7 години

Баце май се е стреснал от патриотичната кандидат-президентската двойка. Наясно е, че няма адекватни кандидати за президент. Всъщност вече никоя двойка не ме интересува, след като патриотите обявиха своята. А, колкото до самия Борисов, неговият ред мина, защото изтекоха 48-те часа на Нинова. Сега, ако Борисов се кандидатира за президент лично ще се прояви като типичен страхливец.

34

Анонимен

преди 7 години

Още се колебаят в американското посолство кого да му посочат за президент, поради неясния изход от президентските избори в саш.

33

Анонимен

преди 7 години

Много ми е смешен пропагандният мит на ГЕРБ, че Бойко Борисов бил строил магистралите и други неща в България. Строят ги фирмите на Делян Пеевски и Васил Божков, а парите идват от Европа. Интересно какъв точно е приносът на Бойко Борисов.Някой ако знае да каже.

32

Патриот

преди 7 години

С ГРОБ до тук!

31

Анонимен

преди 7 години

Французите си имат Крал Слънце, ние си имаме цар тиква.

30

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ - фалшификатори на изборите, фалшификатори на историята.Тъжно, ама материалът си ги заслужава. Щом си трае, като го лъжат и грабят.Лошото е, че ГЕРБ контролира всички медии и определя новините.

29

Странно

преди 7 години

Помислете малко. Какви правомощия има президента-НИКАКВИ. Щял да се бърка-със сигурност, но опонентите му няма да го оставят да се бърка, защото по закон той няма право. Има друго. За да избере нищо и никаквия президентски пост и да се откаже от премиерския т. е той се отказва от власт, нещо смърди. Изпуснал се е, не може да се обърше и бърза да си осигури 5 годишно спокойствие.

28

Неа

преди 7 години

Борисов е такъв самовлюбко че като нищо ще стане президент ...

27

Анонимен

преди 7 години

Този, ако стане президент ще се бърка в работата на премиера, НС. Въобще няма да прави разлика между президентство и премиерство. Той иска всичко. Той трябва да е само Той всичко да е в неговата власт. Всички да му се кланят, защото Той е Той. Има една поговорка:Лаком г*з кръв се*е.

26

Баба Ванга

преди 7 години

Колонката на Путин Бойка ке се кандидатира за президент. През август или някой ще го "ядоса" или народните маси ще го "поискат" за бащицата на нацията и той ще склони да стане "обединител".