28

до бай Спиро

преди 7 години

Бай *** и лош материал е шефът на фирмата и всички които го защитават а не хората които искат европейски правила а не великотърновски приомици. Общинаря-гербаджия е алчен за 70 стотинки и иска билети за 2 месечни бебета. Сега майките и цяла България му се подиграва . Другия кмет гербаджия блъска дете -детето било виновно......Кой е лошия материал?

27

бай Спиро

преди 7 години

До 25Преди....дядо ми се е возил на каруца. След като съществува наредбата, тя е част от нормативната уредба, т.е. ако бебето пострада и няма превозен документ не му се дължи обезщетение. И между другото те съветвам да ревизираш собствените си обноски и интелигентност преди да даваш оценки на други.

26

Анонимен

преди 7 години

Винаги всичко се прави с цел да пречи на хората те да живеят колкото се може по-трудно.

25

Анонимен

преди 7 години

Бай Спиро, ти съвсем си се сдухал, бе! Що не си пиеш ракията вместо да драскаш простотии, а?

24

Анонимен

преди 7 години

Спиро, ***, тази наредба е едва от миналата година- задължителна безплатна карта на деца до 7г. Преди 2015-та тези деца не бяха ли застраховани като нямаха такива карти??? Тъ.пак !

23

Анонимен

преди 7 години

Нема такава държава!Слави Трифонов!

22

бай Спиро

преди 7 години

Като чета повечето коментари си мисля, че Боко е прав за "матряла"1. Билет или карта представляват застрахователна полица за пътника !2. Картите за деца под 7 години са безплатни.3. Майката е абсолютно безотговорна, защото и се свидят 70 ст. за детето, и я мързи да отиде да му изкара безплатна карта.4. Повечето "матрял" по андрешковски съчустват на майката.5. Ами ако стане ПТП и бебето пострада ? Съчуствения "матрял" ще му плати ли лечението ?

21

Анонимен

преди 7 години

С всеки изминал ден от *** по-*** наредби и закони в тази ска.пана държава!Е.бем ти и държавата и ко.чината и всичкото, честно!

20

Чикаго

преди 7 години

Здравейте скотове, как е в Бантустана?

19

Анонимен

преди 7 години

до 13 Ти си бил много забавен, бе! Допреди тази наредба въведена 2015-та как така децата до 7 г. възраст се возеха без карта и билет и пак им беше застрахован живота, както на всички други пътници с билети и карти от фирмата, а?

18

Анонимен

преди 7 години

Просто се мъчат по всякакъв начин да направят живота на хората колкото се може по-труден и изнервящ, с каква цел не знам.

17

от Търново

преди 7 години

В автобусите на фирма Надежда пари за деца не се вземат,само общинския съветник от Герб Александър Нанков взема. Иначе кара джип Мерцедес последен модел ,че и го направи тъмен мат като някоя мутра.

16

Анонимен

преди 7 години

Всяко бебе с карта, амаха иначе пеша. С количка де.

15

Анонимен

преди 7 години

нормално е БИЛЕТЪТ НА МАЙКАТА ДА ВАЖИ И ЗА БЕБЕТО.ОСТАНАЛОТО Е МАЛОУМИЕ

14

Анонимен

преди 7 години

Поредния *** закон- значи трябва да имам такава карта на детето си което е видимо по-малко от 7 години???? Нема такава държава!Сетих се за един случай в Бургас където човек в инвалидна количка се качи, а контрольорката му поиска карта за инвалидност! Същата работа...Нямам думи!

13

Анонимен

преди 7 години

градски крадци а не транспорт

12

Анонимен

преди 7 години

Андрешковси простотии ! Майката определено е обратното на умна. Билета е застраховката на пътника. Който иска детето му да се вози безплатно му изкарва безплатна карта, която също е застраховка. Ако стане нещо с детенцето тази обратното на умна майка ще ореве орталъка. На всичко отгоре излезнала да се излага "по телевизора".

11

Анонимен

преди 7 години

В бойколандия може да поискат и втори билет за бременни! Няма невъзможни неща.

10

Анонимен

преди 7 години

А може би такава карта е нещо като застраховка за изплащане на обезщетение при евентуален инцидент? Иначе наистина би било пълна глупост. Защото за билетите знам, че е така, въпреки, че не дай си, Боже, ако стане нещо и си изпуснеш билета в бъркотията, не можеш по никакъв начин да докажеш, че си редовен пътник и да те обезщетят за евентуални травми примерно.

9

Анонимен

преди 7 години

Това ли беше най-добрия град за живеене за 2015 ?Смешници!!!Ако няма пари в себе си да плати жената в ареста ли ще я вкарате?СРАМ!Ехх защо таткото не е бил там да ви счупи главите!