20

Анонимен

преди 7 години

Поредната пушилка на ГЕРБ. Впрочем, колко милиарда дълг взе правителството на ГЕРБ за последната година?

19

Анонимен

преди 7 години

Не съществува никаква западна тангента, не алооооооооууууу! София има западна дъга на околовръстното! Ей, не се научихте!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Сега България трябва да се изчисти от червените и агентите на Москва. Полша, Чехия и Унгария изритаха червените и агентите на Москва и сега живеят добре, а ние още ги търпим. Ако се изчистим от червените и агентите на Москва заплатите автоматически ще станат по 2 хил евро.

17

ужас

преди 7 години

Не стига че крадат стотици милиони от програмата за саниране, която плащат всички българи, а крадците и безплатна реклама си правят!!! Ужасссссс.

16

WTF

преди 7 години

По-долу някое правилно е написал, че като се облепи един разпадащ се панелен блок с топлоизолация, това по никакъв начин не решава проблема със стареенето на връзките. Това "саниране" е просто още един начин ГЕРБ да краде от бюджета. Напълно законно и 100% безнаказано. Мутрата Тиквун ги разбира престъпните схеми. Браво!

15

Предприемач

преди 7 години

До АнонименПрочети статията и ще разбереш.

14

Н Савов

преди 7 години

От този милиард (между другото, от нашите, а не от техните джобове) 65% ще заминат за обследване на сградите и проектиране?Като още преди да почне цялата работа, вече бяха определени и 17-те фирми за тази работа (само за инфо - 15 са гейберски и две на ДПС).Хайде сети се сам сега дали има далавера и за кого? А за личния пиар с наши пари няма да споменавам.

13

В. Стоянов

преди 7 години

Май свършиха еврофондовете,няма магистралки,няма големи обекти,лапането е по-малко.Щом и блокове тръгва да открива за един гол PR,значи на нас ни е спукана работата.Но наесен ще си го поеме.

12

в дакев

преди 7 години

Парите от ЕС не бяха отпуснати и няма да се дават -думи на Лиляна Павлова в началото на т.г. Тогава тя каза,че ще се търсят вътрешни резерви и обеща 1 милмиард лв. от бюджета,но " ако се намерят" ? Току що,докато пишех този пост дойде съобщението,че днес на откриване санирането на прословутия блок в София Павлова е обещала,че ще бъдат отпуснати още 1 милиард лв. .Изглежда,че предишния мимиард вече е усвоен ? Какъв ли е процента на санираните или в процес на саниране жилища и еднофамилни къщи и какъв-за обществени сгради ?

11

Предприемач

преди 7 години

Като изпратя съдия изпълнителя да продава апартаметните заради дългове, можете да му цитирате Борисов. А после като останете на улицата и имате излишни хилядарки може да наемете добър адвокат и да започнете дело да оспорвате. След няколко години може и да спечелите. Така е при демокрацията - върховенство на закона, всичко се решава в съда.

10

ilkata

преди 7 години

То и винетките нямаше да поскъпнат, "*** ти знаиш ли колко пари са гушнали за пътища" вика един приятел е по гаден път от нашият не видях от Англия до тук.

9

Az tam

преди 7 години

Е нали още преди предишните избори почна това саниране ... за толко години май блоковете се броят на пръстите на едната ръка ...

8

Мафия

преди 7 години

Един малък факт ще ви кажа който не се споменава от никоя партия.Саниране приятели означава заздравяване връзките на панелните стени и тяхната изолация,тоест това което се прдлага не е саниране а е само изолация която с нищо не момага за удължаване живота на панела

7

Homer

преди 7 години

Закон за бюджета 2015г.Чл. 100. В рамките на текущата бюджетна година Министерският съвет може да одобрява и да предлага на Народното събрание издаване на държавни гаранции по нови външни заемни споразумения на Българската банка за развитие по Закона за Българската банка за развитие в размер до валутната равностойност на 1,0 млрд. лв. при спазване на законодателството в областта на държавните помощи.Колко милиарда изтеглиха, а кой ще ги връща....О, неземна простота...

6

:)

преди 7 години

Единствените, които със сигурност печелят са фирмите, които извършват некачественото саниране и прибират парите. Мога и да предположа до коя партия са близки тези фирми и на кой се отчитат "комисионните". Тези, които губят сме ние данъкоплатците, защото тези пари идват от бюджета.

5

Анонимен

преди 7 години

Бойко е слънце на Българиия. Само е , че това слънцето не грее Българите, а само грее посолството на САЩ!

4

Homer

преди 7 години

"Кажи ми, кажи бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее"......

3

Анонимен

преди 7 години

Тези лъжи ги разпространява АТАКА чрез тв Алфа и Магда Ташева,но пък в кризисни моменто подкрепят правителството и Бойко се чувства задължен да не ги споменава

2

коци

преди 7 години

Куту глеам лилето къ тъ глеаа още малко и ша са фърли да та цуне !

1

торбалан

преди 7 години

да бе , безплатно е само сиренето в капана за мишки ....!!!