8

Анонимен

преди 7 години

Пффф отказвам цигарите от един месец насам и с тия еднакви статии всеки ден изобщо не ми помагате!!! Толкова неща се случват, вие цигарите, та цигарите....

7

Анонимен

преди 7 години

Пушачите имат по ниско ниво на потентност, болни бели дробове, лесно се разболяват и умират от разни болести.Но като нямат воля за живот, какво да ги правиш?Картинките са безполезни.Естественият отбор ще си каже думата, незнам дали ме разбирате?

6

Анонимен

преди 7 години

ако на държавата и пречат толкова цигарите,да ги забрани със закон и да ги причисли към наркотиците,ама не ,разчита на разума на хората дето са пристрастени и прибира парите от акцизите дето постянно увеличава уж за да спре пушенето,а то за да увеличи приходите

5

Анонимен

преди 7 години

Да слагат по малко отрова в цигарите, така може да има повече ефект

4

Анонимен

преди 7 години

По хубаво да пушат и ***, така ще намалее простотията

3

Анонимен

преди 7 години

Всичко е вредно на тоя свят,всичко е отрова особено в големи количества.От моментът в който се роди човек всъщност бавно умира. Това което може да накара хората да се откажат от цигарите са високите цени.В един момент колкото и голям кеф е да си пафкаш просто става прекалено скъпо.

2

11

преди 7 години

Дотолкова сме изгубили доверие във властите от всякакъв вид, че каквото и да твърдят, вярваме в противоположното. Тоест, с тези страшни картинки, ако бяха евтини цигарите, щяхме да пушим още повече.

1

Тихомир

преди 7 години

Даже не бях забелазал, че на цигарите ми има някакъв болен господин на легло. Дано да оздравее.