24

Милиционер

преди 7 години

Не може, а си има.

23

доктора

преди 7 години

Престанете с езика на омразата.Да радикален ислям има да исляма е агресивна религия но основна вина има липсата на държава в България през последните 27 години. Освен това радикалния ислям продължава да се използва като оръжие срещу изтока от Западна Европа и САЩ за провеждане на неоколониална политика. И престанете да стигматизирате помаците и турците в България. С тези хора сме живели десетилетия без проблеми.

22

отвори очи

преди 7 години

Не съществува друг ислям освен радикален. Самият коран е радикално агресивен. Ислямът е налудничава религия промиваща мозъци, нямаща нищо общо с образование. Търпимостта към тази болест може да има само разрушителни последици за човешкото общество. Ислямът е опорна точка на диктатури, не на демокрация.

21

Анонимен

преди 7 години

България - най-мръсната *** на САЩ заслужава да червяса бързо

20

Болди

преди 7 години

До Lothbrok"Исляма е най-долната религия..."Братко, исляма изобщо НЕ е религия, религията е нещо духовно! Исляма е военно-политически лунен култ към смъртта! Това трябва добре да се осъзнае и да не бъде слаган исляма в една кошница с религиите! Той просто не е религия!

19

Анонимен

преди 7 години

Щом защитаваш исляма, значи си мюсюлманин и няма смисъл да се разговаря с теб.

18

анализ

преди 7 години

До АнонименАз съм против всички религии. Но в моментът ислямът е по-голямо зло от християнството. Затова трябва да бъде забранен. Няма нормални мюсюлмани. Ислямът те превръща в животно, това е неговата функция.---Че ти ако мислиш , че не си едно "демократично животно - роб" - значи Ония са си свършили перфектно работата!

17

Анонимен

преди 7 години

Аз съм против всички религии. Но в моментът ислямът е по-голямо зло от християнството. Затова трябва да бъде забранен. Няма нормални мюсюлмани. Ислямът те превръща в животно, това е неговата функция.

16

анализ

преди 7 години

До DEEPSИсляма ще се забрани помнете ми думата---Може би. И след исляма ще е православието. Може да се обзаложим на каквото поискаш!

15

Един българин

преди 7 години

Всички плюят исляма но май забравиха когато наши националистчета стигнаха до бой с християнската секта Свидетели на Йехова?

14

Анонимен

преди 7 години

Четете Капитани на Фрегати от Николай Чуковски за видите лицето на Християнството.

13

анализ

преди 7 години

До LothbrokЗомбирано момче ... съжалявам те , защото те използват!

12

Анонимен

преди 7 години

Но изведнъж французинът се удари по челото: Разбрах! извика той. Този надпис е направен от гуанчите. Какви гуанчи? Гуанчите са народ, който е живял на Тенериф преди идването на испанците. Испанците са дошли тука преди триста години. Гуанчите ги посрещнали много радушно. Но испанците решили да покорят Тенериф и да покръстят жителите на острова. Гуанчите не искали да дадат нито свободата си, нито боговете си. Започнала война. Испанците имали пушки, гуанчите копия. Испанците ги изтребили до последния човек, без да пощадят нито жените, нито кърмачетата. И сега от целия народ не е ос

11

анализ

преди 7 години

До Анонимен 4---Как , кой ти каза , че исляма по дефиниция е "радикален" ? Това , че Някой има интерес, да набеди исляма за "лоша религия" е въпрос , който незнайно защо се отбягва. Ами ако "утре" хипотетично, исляма изчезне , дали същият този , който заклайми исляма , няма да подхване и православието ? Защо не се опиташ да погледнеш "под повърхността" , а се хващаш ти и останалите "слепци" за това , което ви се подава на повърхността? Мислете бе , хора ... мислете аналитично!

10

Lothbrok

преди 7 години

Исляма е най-долната религия тя е равна на сатанизма, колкото по-бързо бъде разрушена толкова по-добре за човечеството. Само не трябва да се забравя, че точно исляма е причината за геноцида срещу българския народ.

9

Анонимен

преди 7 години

Ех, Тошо, Тошо.. Къде си, да им спретнеш една екскурзийка на всички тия, пък ако ще ЕС да пропищи до небесата! Всъщност мисля си, че една държавата само от ЕС да започне да мачка тая напаст и другите държави ще я последват. Европа се ислямизира със зверски темпове, не знам какво всички се правят на слепи и глухи и защо още се чака?!?!

8

Анонимен

преди 7 години

Пазете се от исляма, виждате ги ислямистите как си вързват бомби и се взривяват с викове аллах, малах. Видите ли мюсюлманин по-далече от него! Той е потенциален терорист. Само една крачка го отделя от тероризъм! Няма нормални хора мюсюлмани. Ако имаше, щеше да има и нормални мюсюлмански държави. Вижте, че те не могат техните си държави да си оправят и затова идват в Европа.

7

Анонимен

преди 7 години

Накрая на нормалните хора ще им писне и ще проявят радикален разум.

6

Turkis Force

преди 7 години

ISLYAMA E MIR...LUBOV I UVAJENIE KUM DRUGIYA..RAZLICHNIYA OT TEB! AVTORITE NA ATENTATI SA PROSTO TERORISTI..TE NYAMAT RELIGIYA...UBIYCITE NA 150000 DETCA V IRAK SA HRISTIYANI...NEKA SE POMNI !!

5

Рейхан

преди 7 години

И аз съм мюсулманин ама никога не съм ходил на джамия и не ми се ходи защото не вярвам на хора особено на които говорят за нещо което сами имат съмнения за мен те са най големите лъжци и ***. Посей Добро Добро да получиш. Българите казват на мен ***