10

Анонимен

преди 7 години

Малко ми става мъчно за пророка Мухамед като ги гледам тея работи! Той толкова добра и мирна религия създаде, а неговите последователи така и не я разбраха и оцениха за цяло хилядолетие вече :(

9

Анонимен

преди 7 години

Очакваше се подобана дезинформация . Напълно в стил с евроатлантическите ценности.

8

Анонимен

преди 7 години

Хора, помислете преди пак да плюете Исляма! Та това е просто един млажеж в амок!? Останалите терористи са стабилни и обезпечени хора с щастливи семейства и висок стандарт. Повечето са юристи, писатели и топ медици!

7

Оръжейник

преди 7 години

Glock 17 е било оръжието. Като пишете само глок, все едно пишете пистолет.

6

Анонимен

преди 7 години

Преди и аз мразех исляма, но вече започвам да вярвам, че въпреки приказките исляма наистина е религията на мира! Съвсем тихо и кротко момченцето е влязло в мола, гръмнало 10-на души и пак така съвсем мирничко, без да ни занимава със себе си, прати и себе си при Аллаху Акбар! Тиха и чиста работ!

5

доган

преди 7 години

Че всички терористи с болни мозъци.я *** и бачка цял ден да храниш семейсво и да нямаш време изгледаш един мач например тогава ще ви питам.боллни били психично разтроени били хайде има болници и медици за тая работ въпроса е да не се накърни честа на някои

4

Няма логика

преди 7 години

Няма логика. Вярно е че днес е годишнина, но етническата принадлежност на този германски гражданин е всичко срещу Брейвик пише в манифеста си. Убиеца е син на имигранти, а другия масов убиец пише че е убил всички тези хора за да спре потока на мигранти към Европа??!!

3

Анонимен

преди 7 години

Явно пак съм в грешка! На мен пък съвсем погрешно ми се стори, че се е вдъхновил от Аллах! Благодаря ви за идеологическата корекция, драги медии!

2

Берлин

преди 7 години

Ако не беше Меркел, този немец щеше да се роди нормален.

1

Анонимен

преди 7 години

Ами да, най-лесно е да го изкарат луд, за да не хвърли сянка на съмнение на политиката на свалени ***, която провежда баба Меркел към имигрантите.