85

Анонимен

преди 7 години

Дизайн

84

apocalypses now

преди 7 години

Тотално фиаско на всички западни служби и правителства! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в правителствата, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

83

Анонимен

преди 7 години

Новият ви дизай не струва.Даже не е респонсив.Знаете ли какво значи "респонсив"?

82

Аматьори

преди 7 години

Всички в мола бяха със антифони,немска работа и загриженост за работника ,да бяха им раздали и каски,при това все червени антифони като от реклама на кока кола.Едни клоуни и техните служби си организират клоунски атентат а други клоуни им испращат съболезнователни телеграми,това е една световна клоунада а тъжното е ,че съдбите ни са във тези нескопосници.

81

Анонимен

преди 7 години

Млад немец, маниполирин от чужжденци.

80

Накратко

преди 7 години

Казват че чел книги за масови убийства. Направил си профил в Фейсбук и поканил тийнеджър на фалшиво парти. Бил е малтретиран в училище от връстниците си, а по непотвърдени данни се е лекувал от депресия в специализирано заведение. Оръжието е било Глок 17 и полицията (сега в момента тече преконференция на полицията в Мюнхен) отрича да е намерила каквото и да свързано с религия. Казват също че е потвърдено че е бил сам, без съучастници.

79

анонимен

преди 7 години

Снощи, успоредно с предаванията за атентата в Мюнхен, италианската телевизия пък предаваше за атентат в Монако и 7 убити. По нашите медии нищо няма!

78

Анонимен

преди 7 години

Преди 20г гонихте Българи и Румънци от Европа и приемахте амуджи защото те бяха повече хора от нас.Затова сега ще си плащате още много.интегрирахте ли ги ко стана,?както ние интегрирахме ромите 26 години да си плащат тока и водата и всичките данаци който аз като гражданин( балама) плащам

77

Анонимен

преди 7 години

Има пак доста не ястности.Къде са двамата нападатели с дългите пушки или и продавачите в мола са се напушили

76

анонимен

преди 7 години

КАК ДА НЕ Е ТЕРОР?! КАТО Е "ГЕРМАНЕЦ", ЗАЩО УБИВА МИРНИ ГРАЖДАНИ? ЕВРОПА СИ ОТГЛЕДА ТЕЗИ ЧУДОВИЩА, ПЪК И СИ ПОВИКА ОЩЕ! МЕРКЕЛ, МЕРКЕЛ, ТИ СЪСИПА ЕС!

75

Анонимен

преди 7 години

До Правдата"неугодна Богу ***"Е такава формулировка още не бях чувал!

74

Правдата

преди 7 години

В Европа има незаконно пребиваващи арабели и друга неугодна Богу ***!

73

BigBrother

преди 7 години

Бил действал сам но днес всички пощенски филиали в Мюнхен са затворени и никой нищо не знае, интересно...

72

бла бла

преди 7 години

Или всички се изтеглят о териториите на ИД или го унищожават за една нощ или или друга исти НЯМА

71

Правдата

преди 7 години

Нали се разбрахме, че в Европа бежанци няма?!!!

70

Анонимен

преди 7 години

"87 - Това са лъжи и пропаганда.Досега НИТО ЕДИН бежанец не е извършил атвента - ФАКТ!!!!!!!"Лъжите и пропагандата ги разпространяваш ти празна кратуно, аз се позовавам на официални изказвания на разследващите, а те заявяват, че последните атентати в Брюксел, Париж и Истанбул, както и клането в немския влак са замесени БЕЖАНЦИ.

69

до 81

преди 7 години

Абауд, мозъкът на последния атентат в Париж и двама от участниците в него са дошли в ЕС като бежанци ФАКТ

68

Анонимен

преди 7 години

Извършителите на атентати не са истински бежанци - те просто са използвали това като ПРИРКИТИЕ.Досеган ито един ИСТИНСКИ БЕЖАНЕЦ не е извършил атентат.

67

Анонимен

преди 7 години

Германец от ирански произход. Олелелелелле.

66

Анонимен

преди 7 години

87 - Това са лъжи и пропаганда.Досега НИТО ЕДИН бежанец не е извършил атвента - ФАКТ!!!!!!!