26

top

преди 7 години

пръднал руснака в Сибир на Ненчев му замирисало на барут в Парлиамента

25

Анонимен

преди 7 години

DO 27 TI NEPOSNAVASH I NIE NE TE POSNAMAME , NAPISHISI ADRESA. DRUG OT SVESDEZ 27meseza..NESHTATA SE PROMENIHA. NIE SME S RUSKINITE, NE S RUSNAZITE

24

Исти

преди 7 години

Напротив- подкрепата на Путин за Ердоган е твърде закономерна и логична и дори съм леко изненадан от това,че тя толкова много се забави. Верните съюзници и бойни другари от 1921 г. до днес никога няма да допуснат разпри помежду си заради едно самолетче!

23

Лу Ферино

преди 7 години

Щом не са навлизали във въздушното ни пространство, какви точно са "случаите" с руските самолети?И стига сте натяквали, макар и косвено, за несъществуващата руска заплаха. Колко още атентата в Европа трябва да станат, за да разберем, че заплахата идва от ислямските орди? Колко още ходове на Ердоган в подкрепа на салафизма трябва да се случат, за да разберем че той е истинската заплаха. Между другото, подкрепата на Путин за Ердоган ми се струва адски нелогична.

22

Анонимен

преди 7 години

Руските славянски братя, които хем не са славяни, хем не са ни и братя никак не се посвенили да нападнат много по-близките си духовно украинци, та ще се спрат за България. За тях ние сме само някаква територия на картата по пътя им към така жадуваното средиземноморие.

21

Соломон Паси

преди 7 години

Аз предложих на Бойко Борисов в чест на нашия национален празник 4 юли двойка американски F-16 да прелетят поздравително над София, но той явно взе пропутинска страна и ми отказа под предлог че щяло да стане много шумно за софиянци. Ами нали това е празник и то Наш Национален празник. Възмутен съм.

20

Жибор

преди 7 години

Руските самолети не смеят да нарушават въздушното ни пространство,понеже ги е страх да не им се случи "случка". На пилотите нищо няма да се случи разбира се- те са наши братя,но самолетите ни трябват за резервни части и за скрап. Мен например ми трябва един руски самолет,за да си отворя ресторантче.

19

Настрадам

преди 7 години

Започне ли войната ще измрете и професори и патриоти и българи и истински и фалшиви българи, а дойдат ли тук ислямистите преди да ви отрежат гнилите тикви ще ви побъркат ***. Да не мислите че ще ви питат какви коментари сте писали в този сайт и на кого сте се кланяли.

18

До 17

преди 7 години

Както не тръгна и по време на ПСВ ли? Както не ни обяви на два пъти война ли?Изчистете си главите от лозунги бреее, така не оставяте място за трезви мисли!!!

17

Анонимен

преди 7 години

"Той съобщи и че ще има среща в края на август с премиера Реджеп Ердоган." Алоу, Днес-а - Ердоган не беше ли президент...поне на хартия, де... нищо, че се изживява като султан? Добре, че сме в България, че иначе можеше и в затвора да лежи някой, че е объркал титлата на султана...

16

Българин до 14

преди 7 години

Братския славянски руски народ няма да тръгне никога срещу България, както и няма български войник, който да тръгне срещу Русия. Винаги когато сме били с Русия сме живели по-добре.

15

Анонимен

преди 7 години

Много от селата в пограничните райони са си населени с мюсюлмани от векове, за каква ислямизация бълнувате?

14

до Българин

преди 7 години

Не, не Българино грешиш. Най-голямата опасност е от Русия. Ние истинските европатриоти вече сме си обрязали *** и сега с нетърпение очакваме братята джихадисти да ни поздравят. Жените не ги мислим.

13

Истински българин

преди 7 години

До: Фалшивия българинРусия вече е приятелска на Турция държава, Путин отново разреши руснаци да ходят на почивка в Анталия а Ердоган от своя страна обеща, че няма да арестува руснаци по време на извънредното положение което обяви. Забрави ли ги тия работи?В Москва има огромна джамия открита от Путин в присъствието на Ердоган, а османски оркестър свиреше османска маршова музика докато хорът на руската армия възторжено припяваше "Аллаааах! Акбааар!" - гледал съм го това, преди няколко години!

12

Наблюдател

преди 7 години

До Професор, на теб трябва някой да ти свали главата от раменете наистина без предупреждение, за да спре да дрънка глупости,

11

Още един българин

преди 7 години

Мда, така си е. И Бойко Борисов го каза това. Каза: Руските самолети идват до нашето черноморие, правят обратен завой и продължават обратно към Русия.Номер 10. Мисля че е редно да се приеме нов закон в Народното Събрание. Всеки който проповядва пропаганда в полза на Русия или друга държава (например Турция) да бъде лишен от българско гражданство (в случай че има такова).Мисля, че всеки който не само се пише "патриот" ами е истински такъв, ще подкрепи подобен закон, нали?

10

иинтендант Петков

преди 7 години

В момента се шият униформите на Росен Плевнялиев, на Соломон Паси и на Професор-а и скоро армията ще атакува по всички направления. Войници не са нужни. Достатъчен е ТРАБАНТА!

9

анонимен

преди 7 години

Хлапак , това е нищо. ЗАПОЧНАТ ДА ЛЕТЯТ НАД сОФИЯХлапак .стращно става , когато американски и английси самолети започнат да летят над София и то навръх Великден.И още по срашно е , че нито съм комунист .нито русофил.Просто съм едно от хлапетата по което ТЕ стреляха.

8

Анонимен

преди 7 години

Всичко трябва да е ток и жици, иначе напрежението няма да дава мощност.

7

Българин

преди 7 години

Ненчев, едва ли някой българин се страхува от това, че прелитат руски самолети близко до границата ни. Русия е нашата освободителка и братска държава. Обаче ислямизирането на определени села в България близо до турската граница е най-големия проблем, който може да имаме. Та остави руските самолети да си летят свободно в международното въздушно пространство и се фокусирай върху това да изпратиш армията по граничните райони.