66

Българинъ

преди 7 години

Мдааа, нищо добро не ни очаква братя! Света е пред ново преразпределение на влияние, пари и власт, най-голямото от Втората Световна Война насам. Спрелия да се размножава и уяден, разглезен Западен човек горчиво ще плати за нехайното си поведение, допуснал крайно-левите ислямофашистки режими на Обама, Меркел и Оланд да го водят за носа! Цялата реч на Тръмп вчера на конвенцията на републиканците беше брутално истинска, откровена и разтърсваща! Време е за студен душ за белите християни по света!

65

българина

преди 7 години

Когато Хитлер напада Русия дали Сталин е отишъл при него???!! Не, търсил е съюзници.... Бб е най голямото нещастие, апогей в нещастията, които ни сполетяха последните 27г. Но всяко нещастие води след себе си друго такова. 200 депутата националисти ни трябват

64

444

преди 7 години

Е ЩЕ ЛЕТЯТ РУСКИ САМОЛЕТИ ЗАЩО ДА НЕ ЛЕТЯТ..ПАЗЯТ МАЛКИЯ СИ БРАТ..А КАЖИ МИ БАЦЕ ПО ДОБРЕ ЛИ Е УМРЕЛИ ДЕЛФИНИ И ТУМБИ МИГРИРАЩИ ИСЛЯМИСТИ???????

63

top

преди 7 години

като няма редовна войска има едно нещо дето му казват мобилизация, вместо да си делкат гепеното да мобилизират тези които са служили , има едно нещо дето му казват РОДИНА

62

БАБА КУНА

преди 7 години

ГЛЕДАХ БОКО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ТАЗИ СУТРИН И МИ СТАНА И ТЪЖНО И СМЕШНО. ЖАЛКО Е ДА ИМАШ ПРЕМИЕР, КОЙТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ПРИКАЗВАШЕ ТОВА КОЕТО СИ БЕШЕ НАУМИЛ И САМО СЕ САМОИЗТЪКВАШЕ.

61

оферта

преди 7 години

Нека Бойко да целуне благородните ръчички на Султана и да му се извини за граченето на бг медиите по негов адрес :)

60

da da ama......

преди 7 години

Сутринта гледах 16мин. нито едно свързано изречение!!! УНИКУУУУУМ УМ!!! Гърците взеха 100млрд. от ЕС, Турция взе 600млрд от Суадитска Арабия само нашия дрън-дрън чи пляс!!! И след това и борец за МИР!!! Ашкооосусун, машала Винету ефенди!!! Кат та номинират кат Обама и Путин за нобелова награда за МИР тогава ще демитализираш морета!!! Дотогава си стои на е... г***!!!

59

Ъъъ

преди 7 години

Е какви са тези 100-200 бежанци във вътрешността? Наля тая граница "я пазиме" уж? А стеничката, дето за 3 тодини не можем да я вдигнем, докато Унгария си я направи за два месеца... кого баламосва тоя?

58

Анонимен

преди 7 години

Parvo nama straschno po gramizite na bg sega sttaschno stava neka si letat ruski samoleti kakvo ti pre4i boiko amerikanski li iskasch ili germanski samoleti stiga ste pluli rusia provokirate sadbata ba bg erdogan li e po dobar ot putin

57

Колонизатори-шахини

преди 7 години

До анонименТова не са клети хора бежанци, а ислямски колонизатори, неграмотни и мръсни, пъркаши бебета на всеки 9 месеца и дупещи се в москитите по 5 пъти на ден под воя на някакъв с козя брада. Наричат се още шахини, защото са готови да понесат всичко, вкл. смърт и всякакви несгоди в името на дивотиите с които им промиват мозъците моллите.Клети сме ние, че нямаме управленци с мозък в гравите, а само с пачки крадени в джобовете и сметките.

56

Анонимен

преди 7 години

На фона на изказванията на Тръмп, че НАТО не следва да осигурява защита за всички свои членове и многото доказателства, че ЕС пет пари не дава за България, сега се вижда че сме със събути ***. Съжалявам, но единствено рашките могат да ни осигурят пълна безопастност от военни действия и бежанци. А ние в лицето на Росенчо правихме гаф след гаф. Не ми се мисли, ако тези 2 милиона тръгнат от Турция през Бг. За една седмица ще останат само руини.

55

Наблюдател

преди 7 години

До вчера уж нямаше проблеми но може ли да се вярва на таз "фурнаджииска лопата" !

54

хм..

преди 7 години

Нужно ли беше да се застава срещу отрядите по примера на Динко ? Сега се убеждаваме , че са необходими.

53

бръм...

преди 7 години

Така е, когато едната ръка не знае какво прави другата. Досега заблудите за народа бяха категорични - няма проблеми с България, тя нали е" имунизирана" , биз емигранти, без провокации.Защо трябваше да заставаме толкова рязко с/у Русия ? С едно извинение и Ердоган си връща позициите с руснаците, а ние се правим на велики. Дано оцелеем, защото без армия , сме с голи ръце, всеки ще ни стреля, като пушечно месо.Боже пази България, че няма кой друг да я пази !!

52

Анонимен

преди 7 години

Бойко, ... вместо да плачеш като млада невеста ... по-добре подсили армията с повече хора и оръжие, че турците ако поискат само с камъни и пръти ще ни превземат

51

Анонимен

преди 7 години

"Да се спре ислямската емиграция."Спри я,що се моташ.Боже, прибери си версиите

50

Анонимен

преди 7 години

До Динковата стринка Слави президент,Динко-вице или обратното. Това са истински мъже и българи.Пример за подражание.Не разни изнежени момченца,които знаят английски,имат дипломи и по цял ден стоят на един стол и чукат по клавиатурата. Славитрифоновците и Динковците ще спасят света.

49

Анонимен

преди 7 години

Слага арамията с автоматите на границата как са направил и Израел и шейховете и сърбите и нека идвата, военните най - накрая трябва да си заслужат заплатите, социалните придобивики, безплатни апартаменти и т.н....Не изкара ли армията никой няма да го вземе на сериозно тази мишок и ще ни залеят гладни и бесни "скандинавци"...

48

Stop Колонизатори

преди 7 години

Веднага трябва да се спре ислямската емиграция в България, като България прекрати приемането на емигранти, лъжливо и лицемерно наричани бежанци. Големият учен Михаел Лайтман нарича тази "бежанска вълна" Ислямска колонизация чрез емиграция", в статиите си във Вашингтон пост.Затова България веднага може да спре да приема колонизатори. Изобщо, защо България приема колонизаторите си?

47

gtf

преди 7 години

не залавяме и прибираме да храним, трябва да залавяме и да връщаме обратно....