10

помак

преди 7 години

Прави са Имамите не трябва да се фокусира върху вероизповеданието на човек,а това що за "човек"е.В Исляма нямя насилие,то е породено от фанатизирани хора,които са изгубили връзката с Аллах.УБИИЦИТЕ,КОИТО УБИВАТ ЗАРАДИ РЕЛИГИЯ,КОЯТО И ДА Е ТЯ НЕ СА ВЯРВАЩИ!

9

Анонимен

преди 7 години

Значи и аз като съм сам и самотен, трябва да тръгна да убивам невинни хора ли? Шо за извратена ислямска концепция?Уро.ди неземни!

8

Анонимен

преди 7 години

Изколете тази мюсюлманска ***, Франузиии!

7

Наблюдател

преди 7 години

Едно време като нямаше мюсюлмани из Европа беше спокойно и хубаво. Ще перефразирам чичко Сталин -Есть мюсюлман, есть проблем. нет мюсюлман, нет проблем.

6

Анонимен

преди 7 години

Горките! А ако знаят пък как се чувстват роднините на жертвите. Да си ходят обратно и да си въдворяват средновековната демокрация. Мултикултурното ла'но ЕС му трябва още много малко за да се разпадне. То това по няколко заклани си стана ежедневие. Най-много ме радват разни ходили на джихад в Сирия и не им харесало и се връщат като жертви. Да ги връщат обратно, това да не им е курорт.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако са с повреден чип все някога ще им се случи геноцид. Обикновено така става.

4

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Усещате ли как ни правят на ***?! Все са криминални типове и все с психични отклонения. Хаха. Те са по природа с повреден чип. Не ми се говори. Аман от демагогия. Значи ще живеем с тях, те ще ни трепят час по час, а като станат 50% от населението шааат шериат гиби. Да видим дали ще им се получи или ......

3

значи

преди 7 години

за да си добър мюсли е достатчъно да спазваш рамадана !!! може и да не уважаваш другите вярвания, да не уважаваш жените да не зачиташ законите ...и защо проблемите все от общността с една религия тръгват...защо да кажем не чуваме нищо за индуси или будисти...

2

Фил

преди 7 години

Психоложката е права, че са ***, но живеят в Ница. А техния беден квартал изглежда много по добре от нашите блокове в Софето.

1

Момо

преди 7 години

Сега видях, че кварталът на онзи се казва "Абатоар". Не знам как се пише на френски, но така както е написано означава "Кланица".