24

Анонимен

преди 7 години

Законно избрана, но не и от народа. На всички е ясно, че изборите се манипулират по всякакви възможни начини, за да може кокала да остане. Също е ясно, че нещата в Турция няма да се подобрят, а напротив с това ръководство и управление, което съсипа страната. Платените поддръжници на президента са финансиране с кървави долари от петрол и контрабанда и това също е всеизвестен факт.

23

Анонимен

преди 7 години

И слава богу, че Станишев не е във властта. Има разлика между това да си просто ***, какъвто е Борисов, и ***, алчен и некадърен накуп, какъвто е Станишев. Най-хубавото е, че се изнесе оттук и не трябва да му гледаме мазната физиономия.

22

mamitko

преди 7 години

Това не е нормално. Жал ми е за турския народ.

21

Анонимен

преди 7 години

българите вместо да протестират напускат България и отиват да стават слуги на мазни чужденци

20

Анонимен

преди 7 години

властта и кокала не се изпускат леснотака е и в България

19

Анонимен

преди 7 години

Съгласен съм с Нея. И на мен това ми прави впечатление. Всички български турци са сякаш за Ердоган. Никой от тях не подкрепя превратаджиите. А ние българите здраво подкрепяме превратаджийте. Явно българските турци стават все по-несветски настроени. Ислямизацията пълзи постепенно. Лошо.

18

До 35

преди 7 години

Орешарски беше свален брутално

17

До 34 от Минаващ

преди 7 години

Напротив , народа не ги подкрепя , просто фалшифицират избори и манипулират чрез няколко телевизии!Създава се изкуствено такова впечатление!

16

Неа до 28

преди 7 години

Просто чета коментарите . Ти ли си единствения с него , да те споменавам ?

15

Мучо

преди 7 години

Този прилича много на Борисов , който по същия начин си спретва циркове , за да се затвърждава в очите на зомбирания си матриал!И двамата са диктатори!

14

Анонимен

преди 7 години

Орешарски и най-вече Станишев бяха кукли на конци и слабоумни отпадъци. Трябваше да си ходят.

13

гтф

преди 7 години

стана ясно, че турция се е ислямизирала безвъзвратно, единственото което можем да направим е да стягаме армията, че нищо хубаво не ни чака. От десетилетия турците се месят във вътршните ни работи и използват вярата на простите хора, въпрос на време е да се опитат да оберат плодовете.

12

Минаващ

преди 7 години

До 24 : Това много прилича на преврата на Боко Тиквата , по същия начин почти всичко се случи само че без дрънкане на оръжия!Беше свалено законното Правителство на Орешарски! Ертикван и Ердоган си приличат!

11

онбашията

преди 7 години

До Неамного бързо реши че всички българи са срещу ердоган

10

Неа

преди 7 години

Между другото тъй като имам доста познати турци забелязвам странна тенденция . Ние българите подкрепяме певратаджиите и въобще промените които биха настъпили , но турците дори живущи в България , подкрепят Ергоган . Аз незнам колко са наясно , но сигурно им е напълнил главите с глупости за измислени ценности . Те са вярващи , тъй че не е трудно през религията да се манипулира и то масово . Ние сме тези които вече не вярваме в нищо , тъй че трудно бихме излезли на вън за когото и да e

9

ined

преди 7 години

Султан Ердоган и ислямизма победиха в Турция

8

Анкара = Пхенян

преди 7 години

Ненормална държава , която на момента трябва да бъде извадена от НАТО и от всякави преговори с ЕС !!!Ердоган е абсолютен ислямски диктатор , който трябва да бъде съден от международния Трибунал!

7

Неа до 6

преди 7 години

Ердоган е изключително манипулативен тип . Как ще кажеш на народа да излезе да те подкрепи когато се стреля ?! А и да не се ? Всеки съгласен несъгласен излиза ? А там не е много трудно да се случи , понеже решенията взимат предимно мъжете . Тъй че мъжаили възрастния като каже Жена излизай няма тън мън , като тук . Погрижи се за имиджа си . Отделно и чрез турските сериали в които въпреки че има интрига , са пълни с реклами на страна . Тъй че и дума не може да става за свободен изобр , няма изобор

6

Василев

преди 7 години

Селяни, истинският американски преврат в Турция тепърва започва! Алахът иска Реджеп при Себе си!Агент Ходжа, ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 7 години

САЩ, Русия, няма значвние. Важното е че заслабват Турската власт и позиции.Наш Боко да му мисли.