5

Анонимен

преди 7 години

Плювналиев ествествено е бил от първите "държавни глави" подкрепили Султана и режима му обявайки преврата за "незаконен" и "анти-демократичен". За сметка на това обаче, преврата в Украйна бе много демократичен и законен според същия. А ако има един ЗАКОНЕН преврат щеще да е този в Турция.

4

Анонимен

преди 7 години

Трябвало е да направи преврата още миналата година, докато е бил действащ главнокомандващ и щеше да успее. Жалко...

3

Анонимен

преди 7 години

Сега ще видим дали гърците са мъжкари или не. Има вероятност да не връщат обратно 8-те избягали от Турция войника защото знаят, че в ислямистката к*чина ги чака сигурна смърт. Ако не ги връщат официално признавам гърците за истински народ.

2

Анонимен

преди 7 години

Въпросният генерал трябва да бъде обявен за национален герой и светец в Турция, че с риск за живота си е тръгнал да сваля ислямския султан от власт. Жалко също за всичките 1500 храбри войника. В средновекорна "модерна" Турция най-вероятно ще бъдат публично линчувани един по един с подкрепата на "цивилизовния" запад. Включително и от нашият мизерен мишок Плевнелиев.

1

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Полковник лейтенант! Хахаха. Абе днес като не разбирате от военно дело по добре се консултирайте с мен. Това означава подполковник. Лелее , ако се наложи да превеждате книгите които аз превеждам от английски и руски не искам да си представя какво ще натворите!!!