67

поп

преди 7 години

Благодаря на Бог за Белене! Но като чуя за Козлодуй, гледам нагоре и се кръстя! Един български черноБИЛ- БИЛа България,няма я България...

66

гаргамел

преди 7 години

да нямало стратегически инвеститор , аз искам втората ми пенсия да се инвестира в АЕЦ , така ще е гарантирана от инвестицията и тиквите от герб няма да могат да ги откраднат ....

65

Иванов

преди 7 години

По отношение на Белене и енергетиката въобще ББ говори глупости. Бившия му министър Д.Добрев още по-голями. Нещастната счетоводителка набедена за министър се чуди как да приглася. Просто и за децата е ясно, че от тази ситуация единствения изход е строеж на централата.

64

Анонимен

преди 7 години

GORIVOTO E OT RUSIYA- ILI KOITO GO DAVA , TOI OPREDELYA PECHALBATA' SA ROBITE RABOTATA.SA RUSNAZITE BLAGATA CHAST.

63

Анонимен

преди 7 години

Е Боко защо спря поректа ?!

62

Анонимен

преди 7 години

Губим милиарди всяка година от непострояването на АЕЦ Белене. Съд за виновниците за спирането на строежа на АЕЦ Белене.

61

Анонимен

преди 7 години

Ще строят Белене защото 10 % комисион от 15 Милиарда какво прави ??? Офшорка ли ще го строи???

60

Анонимен

преди 7 години

Ще строят Белене защото 10 % комисион от 15 Милиарда какво прави ??? Офшорка ли ще го строи???

59

Анонимен

преди 7 години

АЕЦ Белене ни трябваше най-малкото заради износа на ток. Сега държавите, където изнасяхме евтин ток от АЕЦ Козлодуй, купуват ток от други държави, а ние попълваме дупката във валутния баланс с нови външни заеми. Ако в България икономиката работеше, тези външни заем, нямаше да са толкова страшни, но тя не работи. Има още няколко неща, които правят необходима АЕЦ Белене - липсата на базови мощности, нуждата от поевтиняване на тока, за да имаме по-конкурентно производство и за отбраната на България

58

Анонимен

преди 7 години

BULGARIYA I POVREME NA SOZA BE NAI BEDNATA STRANA V SRAVNENIE S DRUGITE EVROPEISKI SOZA.!

57

Анонимен

преди 7 години

BULGARIA E MALUK KOSUMATOR NA EL.ENERGIYA.1'Sashtoto PROISVODSTVO TO V IKONOMIKATA E NISKO 2' V DOGOVORI S RUSIYA OT 1944g.VINAGI SME GUBESHTATA STRANA.BILO S ENERGIYA , BILO S SEMEDELI, BILO S MLECHNI PRODUKTI. RESHENIETO E. NIKAKVI KONTAKTI ,KATO BALANS S GODINITE OT 1944g. DO DNES.

56

Анонимен

преди 7 години

До тия дето реват против Белене, къде бяхте когато се засадиха толкова хиляди декари обработваема земя с фотоволтаици. Къде бяхте когато другаря Костов продаде двата Теца в Марица Изток и то със супер заробващи договори. Я ми кажете ако тока от Белене се купува на цената на цената на фотоволтаиците, за колко време ще се изплати?

55

Анонимен

преди 7 години

Че *** са виновни, виновни са, защото не направиха така договора, че да не може да се прекрати. Второ грабливите пИдали са много виновни, защото биха шута на първия национален референдум, с което опропастиха цялата идея референдум.

54

До 61

преди 7 години

Основно нещо не знаеш - за да печелиш, първо инвестираш. Ти искаш само да печелиш, без перди това да инвестираш. Е, това го правят само мутрите с бухалките. В бизнеса такова нещо няма.

53

77777

преди 7 години

АЕЦ Козлодуй - лицензи за експлоатация5-ти блок - до 05.11.20176-ти блок - до 02.10.2019После спират и какво правим? България няма достатъчно валутни приходи, за да купуваме ток от други държави, а точно износа ни на ток запълва донякъде дупката във валутния баланс. С непострояването на АЕЦ Белене България загуби енергийни пазари, които се преориентираха към други производители. Затова трябва да бъдат съдени за национално предателство всички допринесли за спирането на строежа на АЕЦ Белене.

52

Йордан

преди 7 години

Е как имах си аз продайте всичко !!!

51

Анонимен

преди 7 години

Както вървят нещата лицензите на последните два блока на АЕЦ Козлодуй няма да бъдат подновени и ще трябва да ги спрем в следващите 2-3 години. какво парвим тогава без базови мощности? ТЕЦ Варна също го спряхме, както и други ТЕЦ-ове, а това са базовите мощности на България. ВЕИ-тата и ВЕЦ-овете не са базови мощности.

50

Факт

преди 7 години

Трябва да си предател на България или много голям наивник, за да искаш да се спре строежа на АЕЦ Белене или да одобряваш спирането на строежа.

49

Обективен

преди 7 години

Проблемът е, че други хора са взели комисионните за АЕЦ белене, а не сегашните от ГЕРБ. Затова ГЕРБ сега не иска да се строи. ГЕРБ ще подарят реактора срещу жълти комисионни, после пак срещу жълти комисионни ще сключат договори от името на България за други реактори. Повече от ясно е, че в България АЕЦ Белене трябва да има. Евентуален нов реактор в АЕЦ Козлодуй ще е само частично решение, което малко ще отложи построяването на АЕЦ Белене, който е стратегически за България.

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 51Стига с това "ако"! Ако баба ти беше мъжка....Защо не се построи до сега бре?