12

Анонимен

преди 7 години

Природата неслучайно е създала човека всеяден- набира си незаменими вещества от животни и животински продукти и незаменими вещества от растения. Веганските *** не могат да проумеят, че не можеш да вървиш срещу природата.

11

вм

преди 7 години

не знам какво ни баламосват втори ден с тази новина и дали въобще е вярна, но у нас, а и не само има масови случаи на лишаване от вода на кърмачета. Лекари и други "специалисти" съветват родители да не дават вода на децата си докато ги кърмят. Последствията са пагубни за новороденото! Колкото до отнемането на деца от страна на социалните служби, извън този случай, мисля че добива размерите на катастрофа в западна Европа и е средство за контрол и всяване на страх и ужас у хората

10

Да видим истината

преди 7 години

Станалато, станало, дано да се оправи детенцето скоро и бързо. Така са решили родителите. Храната минава през устата. Но да видим нещо за което си заравяме главата в пясъка. Родители пушачи. Пушат в дома, пушат в колата къде ли не. Децата им растат с цигарения дим, някои развиват астма, други други болести. Защо не се пише нищо за тези родители. И там има и слаби и дебели деца и болни. Ще ви кажа защо. Социално одобрено е децата на пушачите да биват убивани от собствените си родители.Тъжно.

9

Възмутен

преди 7 години

Едно време в Рим са хвърляли християните на лъвовете. Сега хвърлят веганите на тълпата. Важното е париите да им къде да си избиват агресията.

8

Възмутен

преди 7 години

Продължава бясната пропаганда на БГ медиите срещу веганите. Няма ден, в който медиите на оня угоен другар с трите гуши да не пуснат статия срещу веганството. На стадото сега е нужен нов враг, че да не вижда как го стрижат тарикатите. Точно веганите са ви виновни за проблемите да ви кажа. Ама нали те са подходяща жертва за лова на вещици. Нека се радва стадото. Нека плюе и злобее.

7

Възмутен

преди 7 години

БРАВО! Намерихте две двойки откачалки от 20 млн вегана по света, че да си направите мръсната пропаганда. Никъде във веганизма не пише, че бебетата трябва да се лишават от майчино мляко. В ЮТуб има супер много канали на вегани-майки, който кърмят децата си и ги хранят напълно пълноценно. Браво на жълтата преса, че е успяла да изкопае тия луди, че да има повод да изкаля всички вегани отново.

6

zeus

преди 7 години

Трябва да се приеме закон, че всеки може да стане ако иска веган, но след като навърши 18 години. Преди това родителите му са длъжни да го хранят разнообразно, ако ще и да са марсианци!

5

Анонимен

преди 7 години

веганите, както и антиваксърите са ***, които би трябвало да се дават по съд за патологична и застрашаваща околните глупост

4

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тези са...ненормални,трябва да им се забрани да се женят и създават...поколение.

3

haha

преди 7 години

Правилно е да се каже "Веганите без децата си." - Всички!

2

без

преди 7 години

Е сега като започнат едни експертни мнения на тема диета и хранене от бай *** от кварталната кръчма... А който има неблагоразумието да е по-различен (в случя Веган) ще бъде разпнат на кръст и пребит. Яе му се обясни за липсата на витамин Б, за протеините и т.н.

1

Ебаси

преди 7 години

Тия сектанти трябва да се преследват от закона...