139

Анонимен

преди 7 години

Овампирил се е! Тежат му греховете!

138

Анонимен

преди 7 години

Медведьофф - соссане на ПутинПуттин - соссане на Кадиррофф...И так далее...

137

перестройка

преди 7 години

И тоя вече е изкукал щом говори подобни глупости за война. Късно се сетил да набира положителни точки за изкупване на огромната вина която има за разпадането на Варшавският договор и СССР с неговата ,,перестройка,, .

136

Шоп

преди 7 години

До Анонимензащитните оръжия на кораба, управлявани от радари са висели безомощни и непотребни точно защото радарите не са виждали суто, докато моряците са го виждали и са се нааквали----------------Какво пречи на моряците да извадят от гардероба един-два ПЗРК и да свалят Су-24 със 100% гаранция? Две ракети от Стингър гарантирано поразяват старата кошница Су-24. Или просто да го надупчат като решето с най-обикновени бордни картечници Браунинг 12.7 мм? По две на всеки борд - 200-300 дупки.

135

SpaceX

преди 7 години

Непростима е некомпетентността или откровената лъжа на министър-председателя, който винаги е прикривал отговорността на правителството на Симеон Сакскобургготски и своята принадлежност към него," се казва още в съобщението на ДСБ.

134

SpaceX

преди 7 години

Правителството на Иван Костов не е подписвало никакви ангажименти и договори за цените на тока произвеждан от ТЕЦ Марица изток" 1 и 3, съобщиха от пресцентъра на ДСБ.Такива документи са подписвани от управлението на Симеон Сакскобургготски, заявяват от ДСБ във връзка с разпространеното изказване на министър-председателя Бойко Борисов, по време на заседание на Министерски съвет.

133

ДЦ

преди 7 години

Кой - крив, кой-прав, ще бъде без значение, ако някои празни Тикви в НАТО решат, че една нова световна война ще реши всички финансови и икономически проблеми на Запада, и заедно с това ще елиминира основното препятствие - в лицето на Русия - за налагането на така наречения Нов Световен Ред!Това е "символ верую" на шепата задкулисни финансови магнати и мега корпорации, и техния план по депопулация на една трета от населението на планетата ни

132

Шоп

преди 7 години

Козлодуй и Белене затвориха, защото умни хора прецениха, че потреблението на ток ще ПАДА. Обратно, руснаците лобират за техните проекти, за да ни заробят със заеми, които да ни стоят като топузи на краката. Производствата се изнесоха към Китай, които останаха са много по-малко енергоемки, скоро всеки втори ще си добива собствен ток от покрива на къщата. Белене щеше да е един безумно скъп паметник на глупостта.

131

SpaceX

преди 7 години

202 Това ТАСС ли ви го сервира , много легенди има в таз хибридна война стоманолеяра . Само не разбрах защо си срещу електропещите и и индукционните пещи , но нейсе, ти си специалистът

130

Да

преди 7 години

ТИ,белязано човече-какво направи ,когато можеше!?Ти точно ни докара до това състояние-"реформаторче"!!

129

Анонимен

преди 7 години

Война ще има, но няма да е между Русия и САЩ както мнозина си мислят, по скоро ще бъдат съюзници...

128

SpaceX

преди 7 години

193 Въглищата също са със затихващи функции . Бъдещето е на ВЕИ . Кой ти говори за въглища . В Щатите започнаха да правят пътища с настилки от фотоволтаици . Изобщо въглеводородите били те течни или твърди като енергоресурс приклювчват иначе като суровина за хим.пром. ще продължават да са от значение.

127

SpaceX

преди 7 години

189 Няма такова нещо , да не говрим че още Жан Виденов беше договрил спирането на 1 и 2 , после Костов отложи с няколко години . Имат си определен живот , тези не тук и на мен. Можеха да се продължат с няколко години само , но не и с десетки . То това са реактори построени през 70-те . На колко години ти е колата . В момента има свръхпроизводство на ток на Балканите , интересно какво щеше да правиш още 2000 мВт.

126

Анонимен

преди 7 години

Toz , beliazania oshte kreta li ?

125

Ne taka,Горбачов!

преди 7 години

В Библията на баба ми(род.1886г.) пишеше:"Човек с белег на челото ще премахгне червения звяр".Десетки години шепнешком баба ми споменаваше това, а ние с брат ми и родителите ми недоумявахме: самата ми баба казваше:"как ще стане това?" вижда ми се невъзможно!"...Но стана. Горбачов бе с белег на челото.И защо сега "бута фитили" Горбачов??? Знае, че само война може да "вдъхнови" бедния руски народ, а Путин да се бие в гърдите( няма какво друго да прави.. само войни са му пред очите...)

124

Анонимен

преди 7 години

кръвожадни убийци са НАТО водени от САЩ запалиха 20 войни по света за последните 15 години

123

SpaceX

преди 7 години

186 Така е малкия , прав си сега си изпий следобедното какао

122

Анонимен

преди 7 години

Русия е световен военен хегемон. НАТО и САЩ не могат да се противопоставят на Русия.

121

SpaceX

преди 7 години

182 За това ли има такива жертви сред цивилното население защото бомбардират безогледно , типично по руски

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 178Такъв им е стила на работа. За 60 евро правят 500 кила бомба ;)).............Хахахахахах!!Еххххххххххххх, ако можеха и за 60 евро да произведат 500 кг месо какъв живот щеше да е!!!Ххахахахах!