128

юбералес

преди 7 години

Mинават ли още руските самольоти през Турция? Сигурен съм, че руските СМИ ше обявят, че ракетата свалила хеликоптера е американска.

127

Анонимен

преди 7 години

Подлите идиловци свалиха беззащитния руски хеликоптер с мирния полковник Хабибуллин на борда (мир на праха му), който стана герой на Русия заради десетките избити чеченци и грузинци от него.

126

хамерика за бг

преди 7 години

Ислямска държава си има своя валута,а сащ я въоръжава безплатно.Виж,ние трябва да се бръкнем надълбоко за да купим въоръжение пета употреба

125

Шоп

преди 7 години

Пу, как не можа да закачи и втория от двойката, толкова красиво се мяташе...

124

Шоп

преди 7 години

Браво, так держать, хлопци! Собакам - собачья смерть!

123

Анонимен

преди 7 години

Цялото място да се бомбандира с мощни конвенционални оръжия, може и тук таме да се проведе изпитания на тактически ядрени оръжия. Възможно е да се тестват в полеви услови и водородни бомби. С цел хеликоптерите да могат да летят спокойно (с радиационна защита).

122

Анонимен

преди 7 години

Само прости и извратени хора могат да се радват на подобна новина. Когато злото почука на вратата ви , ще разберете.

121

европеец

преди 7 години

Има и версия че дефектна ракета е ударила задната перка при изстрелване и това е свалило хеликоптера, ето видео на момента на падане: youtube/47jt5bcZWloДори да е така тези Ми-28 се оказаха много ненадеждни машини, вече втори дефект със загинали, чудя се защо не използват Ка-52, те в Чечня се доказаха като ефективни

120

марин

преди 7 години

Още не са измислили такъв хеликоптер

119

борис

преди 7 години

Голяма боза. Сирийски хеликоптер, руско производство, управляван от руски наемници, свален с американска ракета , изстреляна вероятно от руски възпитаници от кавказките републики. Сигурно и на едните, и другите, и третите калашниците им са казанлъшки. Где е Гочето Димитров да спретне един Интернационал?

118

Анонимен

преди 7 години

Егати глупавия руснак! Чака да му треснат щайгата, че тогава да воюва, изпарява остъклява и всичко това за каквото уж са го пратили. Абе ваталинчо, нали за това си уж там, нали те стреснаха докато заравняваш.

117

Анонимен

преди 7 години

Гадничко си е, правиш всичко за да изтриеш афганския комплекс, па то вземе, че се повтори и те стресне отново с пълна сила.

116

Анонимен

преди 7 години

До въпрос от къде си сигурен че е с тоу може и с руски корнет да е -- исил казва 23 мм ръчен снайперна клипа не се вижда ракета

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 353 е па и ти един оазис да има в пустинята и него да съсипете после що никой не щял да има нещо общо в русия че как да ще D впрочем средната надморската височина е под кота нула ама за руския акъл вече казах D

114

въпрос

преди 7 години

Хеликоптерът е бил свален с ракета, изстреляна от американската ракетна система TOW. Въпросът е, кой американец е продал на главорезите от ИДИЛ тази система? За да стрелят по руски хеликоптери ли?

113

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевА предателите Ненчев,Митов и Росен са на заплата в ЦРУ

112

Анонимен

преди 7 години

До хаплив Багдади:)Хълмчетата до пътя ще идат до кота нула.А твойте братя - плъхове се вриват в пясъка обичайно. Но трябва да ги знаеш тия,работи!

111

халив Багдади

преди 7 години

До Анонимен 369 МОЛИМ заповядайте бомбете на воля пясък в пустинята бол а и без това си е равно КАТО ПУСТИНЯ ама от де акъл у руснак D

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Шуйгу към Путин - Вова сега как ще замазваме резила --- Ще кажеш че пак сме уцелили 10005000 щаба бе *** чукчаа

109

Анонимен

преди 7 години

Не зна кои ги записват в зелената книга и кои имат комплекси, но месността след не много време ще я прекръстят на "Равно Поле "