36

е защо

преди 7 години

до 38ес да не може да отреже англия от пазара си и така да стимулира европейското производство ? така няма да ни се налага да ходим на острова а ще си работим на континента

35

не забелязвам

преди 7 години

До Кикоанглетата да са против пакита и други м..юслита...даже си ги избират за кметове . те са против изтичноевропейците . а иначе си прав , че меркел и сие съсипаха ес нълнейки я с разни неинтегрируеми субекти .

34

Кико

преди 7 години

Колкото и да са противни вeщиците на снимката, трябва да се признае, че те са абсолютно прави относно "европейците"! Защото заради безумната имиграционна политика, налагана от ислямофашистките левичарски режими на големите европейски държави в последните 30 години, в днешно време под "европеец" се разбира мюсулманин! Спомнете си "французите", които изклаха и избиха 200 души ноември месец в Париж, както и за Брюксел, взривен от "белгийци" и т.н. сатанински събития които исляма докара на Европа!

33

Анонимен

преди 7 години

До да-м 33видно е че познанията ти за валутните пазари са колкото на "шведите" за френската кухня.

32

Анонимен

преди 7 години

До Трудовакъ 28С такива които говорят на "поминувам" (очевидно си диФ провинциалист) не коментирам темиочевадно извън компетенцията им.

31

стискам

преди 7 години

До да-м 33палци да стане както казваш...даже ако може 5,00 евро за един паунд...така без ес да бъде лош англия за загуби европейският а и много други пазари поради неконкурентноспособност на износа си !! а това което искат англетат аз говиждам така....значи искаме достъп до пазара на ес включително и до източноевропейските страни НО вашите работници няма да имат достъп до англия...и ако може източноевропейците да подпишат това....кой ли политик би предал избирателите си...освен българските де

30

да-м

преди 7 години

Предвиждам, когато Англия излезе от ЕС паундът да стане около 3,50 евро. В момента спекулата и неяснотата натискат, но Англия има козове много. Европа става все по-зле. Даже не може да каже на глас проблемите си натресени от САЩ.

29

1

преди 7 години

тези жени са завършили оксбридж, не са от правец и не сричат комунистически *** такъв, просто не искат такива теб да им мърси хубавата държава

28

Е лижа бет 2

преди 7 години

Вярно трябва да има строги правила.Да не се показват такива снимки по медиите,че плашат децата.

27

Емигранта

преди 7 години

Само да ги питам тея двете....Знаят ли кои работят събота и неделя в Англия??!?!?!?!?!!!????!!?????

26

Емигранта

преди 7 години

В момента в който европейците трябва да се махнат от Англия и им давам няколко месеца.....Те първо да помислят как да оправят индийци и пакистанци,че са навсякъде.На хийтроу работят главно такива индивиди

25

Трудовакъ, до № 25

преди 7 години

Не, не свършено. Англичаните не са *** и добре виждат как държави като Норвегия, Швейцария и Лихтенщайн добре си поминуват без ЕС и дори не помислят да влязат в него. Как се формира техния БВП няма да описвам, има го навсякъде. Само да отбележа, че британската банкова система е много по-стара от швейцарската и с богат опит в офшорното дело. Като се отърсят от безумните ограничения на ЕС, досещате са какво ще стане. Австрийците и досега вият на умряло за цифровите банкови сметки от преди ЕС...

24

анонимен

преди 7 години

нищо няма да и стане на англия тя е крала векове колониите ние да си гледаме нашатакьща как да се измькнем от нато и ес и хората да спрат да скачат от балконите видяхтеснимките от варшава охранени бикове с гмо мозьци ядат и пият от сутрин до вечер засметка на нас 500 милиона европеици *** които тьрпим това

23

ПРАВИ СА

преди 7 години

Англичаните са горди хора , до сега са се оправяли и без ЕС .Защо им трябват роми от България и Румъния ?Те си внасят черни които работят и не Правят Стачки .Нашите налазиха Лондон със Измамни Схеми - или Просят в Лондон или правят Телефонни Измами .Европейците в Лондон са Роми .

22

Анонимен

преди 7 години

С Англия е СВЪРШЕНО вече.Паунда се е зпътил към 1х1 с долара.Стане ли (а то ще стане) първо източно европейците ще си плюят на петите защото за чест и слава не се работи.Второ енгилизите ще трябва да забравят за екскурзии в чужбина с евтиният паунд.Трето, инфлацията ще скочи заради обезценката на паунда и тогава МИЗЕРИЯТА на енгилизите им е ГАРАНТИРАНА.Хайде да им честитим новите "придобивки".Тогава тези две престарели лелки ще се изпокрият в миша дупка от "любовта народна".

21

Анонимен

преди 7 години

Лелче, ама ние сами ще си тръгнем, ние не се интересуваме от ограниченията, а от фиксинга,като стане паунда 1.50 хъни, а то скоро ще стане, тогава ,,хубавият'' английски климат неможе да ме задържи.

20

Историк

преди 7 години

Някои неща се научават след време - островната псевдоимперия ще разбере най-напред какво е това работа, защото досега работата се вършеше само от имигрантите. След това ще разбере какво е това унижение, защото това ще ги очаква на всеки входен пункт на държава от ЕС. А до година-две ще разбере, че всъщност такова нещо като Обединено Кралство няма да има, защото нито Шотландия, Нито Северна Ирландия ще останат под капелата на баба Бети. Един ден всеки плаща за тарикатлъка си.

19

Трудовакъ, до № 4

преди 7 години

Да, ще му трябват работници, безспорно. Крайно време е англичаните да уплътнят за работа собствените си (с бял цвят на кожата) безделници, хрантутници и тунеядци, които водят противообществен и паразитен начин на живот. Хора за работа - колкото щеш, номера е да ги изловиш и пратиш в материалното производство, както бе казал великия строител Френкель, Нафталий Ааронович. Англичаните станаха бетер социалстически хитреци - не работят, ослушват се, скатават се, цоцат социални помощи. До кога??!

18

Анонимен

преди 7 години

Времето ще дойде и ще трябва да се научат как се берат ягоди, как се мият ***, как се сменят *** и как се оправят течащи казанчета. Без поляци, румънци и българи за доста неща ще има да викат неволята.

17

Един българин

преди 7 години

Каквото повикало, такова се обадило. Една хубава българска поговорка.Това ще доведе до разцепването на Обединеното Кралство.А на останалите английски селяни вече може да искаме визи или други ограничения когато идват на нашето море, че и на друго европейско море.За ограничение на работата не можем да говорим щото те рядко англичаните идват да работят.И друго: Швейцария не членува в ЕС, но въпреки това вече свалиха ограниченията за работа за българи. Ей я де е Швейцария! Ще минем и без UK.