110

До 130

преди 8 години

Прав си. Русия не е и не може да е гарант на ничия териториална цялост. Затова и никой не я търси като такъв нито за съюзник.

109

SpaceX

преди 8 години

130 Как да не е поемала Будапещенския меморандум от 1994 с който Украйна се отказа да бъде ТРЕТА Ядрена сила на земята . Това е документ а не фантасмагории . Освен това още в Беловодското споразумение 1991 двете страни както и Беларус признават взаимно суверенитетите си и държавните си граници . Вярно имало е гранични спорове тук и там но са били постепенно разрешени и през 1997 се сключва договрът за ПРИЯТЕЛСТВО межу Рф и Украйна , говори ли ти нещо какво представалява един такъв договор

108

Анонимен

преди 8 години

Носталгиците, колкото и да не ви се вярва, сегашната ни армия, ако ще и два автобуса да е от които единият да е с девойки е в пъти по боеспособна след като е в НАТО и зад нея стои мощта на всички натовска армии.

107

Анонимен

преди 8 години

"Пак повтарям онази армия беше скъпоструващ ***. Напротив днес макар и в много по малък състав е значително по боеспособна ."Старата ни армия ще отнесе днешната ни армия като бърз влак малка гара. Не можем да се опрем и на ***, той тръгнал да ми говори за боеспособност.

106

SpaceX

преди 8 години

Ами кой нападна Ирак - САЩ , Великобритания и компания , кой уби Кадафи ??? , кой иска свалянето на АСАД и създаде ИД--------------------127 Много дълго трябва да ти се разяснява и пак гаранцията че би схванал е минимална , съжалявам .

105

SpaceX

преди 8 години

125 А кога през последните 70 години след като избихте офицерския състав на царската ни армия сме имали армия . Пак повтарям онази армия беше скъпоструващ ***. Напротив днес макар и в много по малък състав е значително по боеспособна . Да не говорим че числеността в днешно време нищо не значи .

104

Анонимен

преди 8 години

"116 Ти колко искш да ти се вдигнат данъците за да имаш такава по чилсеност армия да не говрим ако трябва да бъде обзаведена по най-модерни днешни технологии ."Ти трябва да се благодариш, че България преди да влезе в НАТО е поддържала армията си, защото ако не беше съветското въоръжение, което все още се ползва, щяхме да ходим по мисии с прашки и лъкове.

103

колега

преди 8 години

Ами кой нападна Ирак - САЩ , Великобритания и компания , кой уби Кадафи ??? , кой иска свалянето на АСАД и създаде ИД / САЩ не нападнаха открито Сирия , заради Лавров и Русия /. А за Украйна какво да си говорим , Нали казваш влизането в НАТО и ЕС- по желание. Каза Янукович че иска да замрази и стопира процеса за присъединяване на Украйна и айде веднага "майдан " / разбирай преврат / , не е ли нахално САЩ да се настанят в Украйна , не е ли нахално Крим да стане натовска база ???????

102

Приятна новина

преди 8 години

Приятни новини. Русия няма никакви намерения да напада Полша, а натовците вече умират от страх.

101

до space x

преди 8 години

Пак обърна палачинката, сега защитаваш двата ни автобуса армия заради издръжката, кото сме отделяли за старата армия. Държава без боеспособна армия е като дърво без корени. Хем такива като тебе ни вкарват в зависимост от НАТО, хем настояват да си орежем армията, хем после обяснявате, че НАТО трябвало да си засили присъствието тука, защотото... сме нямали армия. Нямаме армия заради такива *** като теб.

100

Анонимен

преди 8 години

До SpaceX" Не стигат защото не е така" - хахахахахаххххххххх, къртиш, мицеле ;)

99

SpaceX

преди 8 години

войната в Сърбия 1999, Ирак -2003 -та , Афганистан , "демократизирането " на Египет , Либия , Сирия , Украйна . Стигат ли ?????????-------------119 Не не стигат защото не е така Интересно хващате се за думи на Горбачов , кого между другото мразите от дъното на душата си ,а не приемате че специално в Украйна примерно са нарушени куп МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ по най арогантен начин . Та Русия е ГАРАНТ за сигурността и териториалната цялост на Украйна , за това Украйна се отказа да бъде Ядрена сил

98

До 113

преди 8 години

Нормално е цялото НАТО да има в пъти по-голяма бюджет от военния на Русия. В %обаче той е нищожен в сравнение с това което трябва да отделя РФ.

97

SpaceX

преди 8 години

116 Ти колко искш да ти се вдигнат данъците за да имаш такава по чилсеност армия да не говрим ако трябва да бъде обзаведена по най-модерни днешни технологии . Кажи бе колко си готов да даваш . Това става с пари . С много пари . В Северна Корея отделят 30% от БВП и за това гладуват . в СССР са отделяли до 25% , днес страни като Израел или СА отделят 6-7% , Щатите 4% , Русия и тя Кажи колко пари даваш

96

колега ,

преди 8 години

До SpaceX 112Е това са думи на Горбачов и на хора водели преговорите при присъединяването на Източна Германия , Бейкър войната в Сърбия 1999, Ирак -2003 -та , Афганистан , "демократизирането " на Египет , Либия , Сирия , Украйна . Стигат ли ?????????

95

До 116

преди 8 години

Ясно е, че представите ти за "онази" армия са само от нечии разкази. Поддържането на варшавските армии се оказа непосилно дори за великия СССР, та камо ли за нас. Тогавашната ни армия беше на гол тумбак чифте пищови. Съвсем закономерно балонът се спука.

94

Анонимен

преди 8 години

Само, че РФ се опитва да поддържа симетрия с НАТО, а не с тези извън него.

93

Анонимен

преди 8 години

"Тука грешиш. Армията ни беше пародия преди влизането ни в НАТО."Тука ти грешиш, пародия е натовската ни армия. Преди имахме огромна армия, периодично обновяваща въоръжението си. След като влязохме в НАТО остана армия, от която половината са чантаджии и която не може да напълни националния стадион, а въоръжението на натовската ни армия е от предния век, останалото беше нарязано и продадено по натовските критерии за "съвместимост".

92

SpaceX

преди 8 години

107 Онази армия беше точно такава , въшкарска армия от алкохолици . Огромен офицерски състав от тунеядци и море от наборници които единствената им цел през тези 2 години беше да се скътаят. И всичко това за сметка на БВП като тогава се даваше значително повече . а да не говорим как се крадеше от армията , всичко , което можеше а се открадне и да послужи за нещо.

91

Анонимен

преди 8 години

" НАТО има ... военни разходи 12 пъти по-големи от тези на Русия ", каза Ян Oберг ,директор на фондация Транснационал за мир и бъдещи изследвания , в петък." Днес ние имаме интелектуални джуджета, работещи в НАТО и в много от европейските държави , които нямат представа как да разрешавт конфликти и да постигнат помирение."Интелектуални джуджета приведено на Български означава тъ-па-ци.