10

Факт

преди 7 години

Снайперовата демокрация се завръща в родината си!Тъй де,няма да правят само износ,нека има и вътрешно потребление!А Далас е чудесно място за това-там имат стари традиции в стрелбите,вкл. и срещу неудобни президенти!Няма да фалира "Колт",я!

9

Анонимен

преди 7 години

От изчезването на Путин беше ясно че нещо се крои. Ето ви го резултата.

8

Анонимен

преди 7 години

До 65Казаха му да излезе от колата с вдигнати ръце.Тоя почна да се прави на интересен и да им обяснява,че има оръжие.Поставете се на мястото на полицая -гетото,талибански автомобил пълен със сърдити нахални цветнокожи.Единят вика че има оръжие и почва да рови в жабката.Вие имате право да стреляте.Ще чакате ли да си намери пистолета сред *** в каруцата и да ви гръмне или ще действате първа?

7

Анонимен

преди 7 години

Далас, Майдан? Тогава Путин да прати кораби в мексиканския залив за защита на чернокожото население от диктатурата на Вашингтон.

6

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Прексрасна държава е брацки САЩ. Стоиш си в колата с жената и детето и полицая те гръмва пред тях. И понеже те са ни големия брат, затова на слънчака се стрелят бизнесмените за паркоместа. Модела на обществото е внос от САЩ.

5

65

преди 7 години

От видеото което гледах останах ужасена от разстрела на ***.Тия полицаи за мен бяха неадекватни.Психо ли са ,дрогирани ли,или кавито ида са и каквото и да се е случило преди това -това си беше чиста екзекуция.Бих отвърнала със същото

4

Анонимен

преди 7 години

Тези хора искат да правят каквото си поискат.Въобще не им пука щото куките са застреляли някакъв нига.Те биха направили същото.Това което наистина ги боли е да не плащат данъци,законите за тях да не важат и да правят каквото си поискат.Като р0мите в България или мутрите.Интересното е че в 98% от случаите пострадали от "police brutality" всъщност искат да бъдат бити или стреляни.А роднини и приятели се вълнуват от това колко пара ще си делнат от обезщетението.Евтини театри за пари.

3

Анонимен

преди 7 години

ми какви са тези "снайперисти"?

2

агент коритар

преди 7 години

Путин е 100 % друг неможе да извърше такова деяние

1

Анонимен

преди 7 години

Путин ?