34

Shark

преди 7 години

Що за глупости рано рано сте написали???

33

МАЙСТОРЧЕТАТА

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ - НОВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ТИГЪР ! БРЯ-БРЯ !!! Т...К, МУЗИКА И ВЕСТИ ! ТОВА ИЗБОРИ, ТОТАЛИЗАТОР , ЛОТАРИЯ, ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ - ПРАВИМ ВСЯКАКВИ ! САМО ДАЙТЕ ПОРЪЧКАТА !

32

Василев

преди 7 години

Разбрахте ли селяни, защо Великобритания ще излезе от ЕС?Защото такива селяни като вас взимат безвъзмездно еврофондове, получават европейски пазари и са в сферата на немската икономика и интереси!Е защо да налива Великобритания пари в такива държави като България, и почти няма никакви търговски и икономически ползи?Селяни, измийте си гурлите и отивайте на работа, Германия е велика,еврото стабилно!Работете и живейте свободно,защото немците завладяха света с индустрия и качество!Брандъл!ЦРУ!!

31

Анонимен

преди 7 години

Браво на родната стъкмистика!! Още малко ако се потрудят, следващото тримесечие ще сме сложили в джоба си и Китай :)) !

30

трайно изостанала

преди 7 години

Колкото и да е рязък скока на икономиката в началото на 2016-а, каруцата България е трайно заседнала на всички възможни последни места в Европа.

29

Реалист

преди 7 години

До 25 ура-ура.Знаеш ли че за тъкачката Пенка която е работила на Х стана са работили още поне 10 човека които са и били спомагателни работници.Така беше при всички герой на соц.труд.Измамния метод за пропаганда бе отново взет от СССР.Помниш ли есенните работнически бригади за бране на царевица и грозде? Пак идея на СССР.А машини за бране на царевица няма. Ех,, какви дивотий имаше някога ,дори не искам да си спомням за Пенка.

28

Колев

преди 7 години

Човек трябва да е абсолютен ***, за да повярва на подобни глупости, а пишещите такива глупости са два пъти по-големи ***.

27

честито!

преди 7 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

26

Анонимен

преди 7 години

Така се случи благодарение на родната стъкмистика.Иначе трябваше да сме заляти с мигрантска вълна от бедните държави в ЕС.

25

Георги

преди 7 години

България е на последно място по доходите в Европа. Какво ни будалкат? Аз като обикновен човек се интересувам с колко се е увеличила минималната работна заплата например.

24

Георги Шопов

преди 7 години

Ръста еголям ако го мерят ***....

23

Георги Шопов

преди 7 години

Интересно колко години ще трябват наГерманците да постигнат нашия стандарт и колко са нужни на меркел да срине ЕС...

22

ура-ура

преди 7 години

А народа, беден, беден. Спомням си на времето по радиото казваха тъкачката другарката Пенка Петрова вече изпълнява своята 6 петилетка. Значи някаква жена тогава вече е работила в 2017 година. Това през 1980-1985 година. Комунистическия строй се казваше. Би трябвало целия народ да е бил щастлив.Всички бяхме еднакво бедни. Както сега. Разликата е че тогава нямаше свобода, а сега уж има. Боже, боже, колко мъка и лъжа и тъпота има в тази държава.А бозата беше 6 ст и сиренето май беше 3.60 За какво?

21

Анонимен

преди 7 години

От седмица съм на море в Гърция. Румънец с кола под 60 хиляди не съм видял. Точно две коли с наша регистрация видях, голф 3 и корса на 20 години....Как така сме 6-ти по ръст???

20

Георги Шопов

преди 7 години

Неграмотни нагли некадъни стига сте писали долнопробни глупости даже вие не ги четрте...

19

Глупости

преди 7 години

Смях,само смях буди в мен тази статия!Толкова лъжи и стъкмистикаче не ми се коментира!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Тодоре, Тодоре....дърто магаре!

17

Грую

преди 7 години

Аре да си го кажем както си е - не ние сме се качили до Германия, а тя е паднала до нашето ниво.

16

Тодор

преди 7 години

Няма да Ви казвам какво точно ме боли за ръста на икономиката след като работодателите не *** да вдигат заплатите за да усетят хората реално , че се случва нещо позитивно (според статистиката, разбира се)

15

Бармалей

преди 7 години

До Анонимен 15Прочетох статията. Преброих си парите. Сметнах колко часа съм работил вчера, колко работа съм свършил и стигнах до извода, че утре някой германец ще ми вземе хляба!!!