101

Анонимен

преди 7 години

До КрайНяма омраза, нещата такива каквито са, абсолютно неутрално - умираща ***, най-вече заради такива милиардери, които споменаваш, точно за такива праета говорех, които се кефят на ***, която създават, живеещи си в техен си измислен свят, където всичко е толкова розово и хубаво - цветенца, усмихнати хора, реално около тях смрад, ла%на и кал. Без въобще да осъзнават, че това скоро няма да може да се случва, защото страната е умираща ***, както споменах няколко пъти, не заради мен

100

До 110

преди 7 години

Хора,Тук има и жени, обяснявайте неясните понятия!Какво е това КЕЧ?

99

777

преди 7 години

Само се чудя къде ще ги съберат тези неграмотни, защото са много!

98

Край

преди 7 години

Обаче най-много убива народа ни Втълпяването от 20 г. от всички медии че по-лоша от нашата държава няма, че по-лош от народа ни няма. Такава българоомраза се лее от всякъде да се начудиш как още ни има. Даже богати и успяли хора мразят държавата и Пеевски ако го питате и той мрази държавата дето на 30г. милиардер го направи.А последите години се надигна и фатализъм - българите изчезват България загива. С такава пропаганда не е изключено.

97

Анонимен

преди 7 години

няма как хем високоплатен кадър хем тотално неграмотен

96

Край

преди 7 години

Съгласен111

95

LOL

преди 7 години

Това малко с референдумите от типа - дай да гласуваме тия дето сме повече срещу тия дето са по-малко ще доведе точно до ситуация ала Великобритания. То да направим реферндум и да пратим по-тъмно сините в Белене, аз съм сигурен че резултата ще е позитивен. Факт е че трябва да се впрегнат малограмотните в трудовата система, но дали това е начина чрез трудова повинност? Не би ли било добре, някак си да ги обучим да могат да правят нещо и да са високоплатени кадри, а не да носят кофите с цимент?

94

Анонимен

преди 7 години

До КрайТесногръдието, невежеството, егоизма, крайният материализъм, плиткото мислене, безхаберието, те са тези, които убиват страната.

93

Анонимен

преди 7 години

Братя , да върнем КЕЧ-а /който знае и помни какво е това/ мЪнг Алите бяха кротки кат овчици по негово време, не смееха да шукнат!

92

gtf

преди 7 години

До Един българин 107едно време имаше строителни войски - нямаш си на идея колко нещо са построили. Да не мислиш, че все вишисти там са влизали а, идеята е да получат занаят неграмотните и да не пречат на останалите.

91

Край

преди 7 години

Явно живеем в различни Българии. Ако някой мисли че България загива да хваща пушката и да трепе тези дето я убиват. Това е умното решение ако някой убива стараната ти.

90

Не ми е ясно

преди 7 години

Защо не се проведе референдум, щом като някои са смутени от предложението за Строителни войски за неграмотните и малограмотните?ТРИ години Строителни войски за всеки, който няма основно образование - това ще бъде от полза за самите малограмотни младежи /ограмотяване, получаване на професия и създаване на трудови навици/, а ще облекчи и държавата /още преди да навършат 21 г., повечето от тези момчета са вече бащи на по няколко деца; никой няма право да ни изнудва да носим цели тумби на гърба си/

89

Анонимен

преди 7 години

До КрайБългария не се възстановява, тя загива, ако не го забелязвате, ще останете мн неприятно изненадани, както казах скоро.

88

Край

преди 7 години

До отчаяния 100 - Българския народ 89 г. претърпя разпад на системата за която беше настроена да работи цялата му икономика. Загубихме всичките си пазари а после и голяма час от младото си население и България се възстановява трудно. Обаче със всичките си проблеми знайте че има и по-лошо и нашата страна е желана от други народи. А това за заемите не го толко мисли - гърците са го измислили...

87

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка за това сме в НАТО,можем да си минаваме метър,на мен ми е по-добре за стотина милиона да имаме смешна армия от дебелог.зи хрантутници,отколкото да имаме,долу горе боеспособна армия,която обаче,ще струва милиярди.

86

LOL

преди 7 години

България не беше длъжна да изпраща и един войник нито в Камбоджа, Афганистан или Ирак. България там работа НЯМА. Финансови интереси и далавери на такива като Симеонов ги изпратиха там нашите батальони, неподготвени и без екипировка. Добре че поляците ни пазеха от патрули и обезвреждане на сгради да не дадем повече жертви. Дори сам си отговори на въпроса, защо през 2003-та в армията се подписаха допълнителни анекси, че войниците са съгласни да участват в мисии по назначение от МО.

85

az tam

преди 7 години

Ихаа, какви нови обществени поръчки ще се зададат :)А за 400 лева разкладка или заплата става въпрос.

84

Анонимен

преди 7 години

До легионерАз съм от хората, които се опитват да правят нещо тук, да се задържат и да останат в страната, да ама навсякъде се сблъсквам с простотия, остарял начин на мислене и повярвай, абсолютна безперспективност за развитие, и това ще се отрази и на вас, живеещите в по-големите градове, които си мислите, че в момента се прави нещо смислено за развитието на държавата, една и съща простотия с години, в момента тя функционира благодарение на заеми, които няма да има кой да ги връща.

83

Анонимен

преди 7 години

До LOL Аз СЪМ европеец льольо, ако не ти е известно, България се намира географски в Европа, Сърбия също, стига сте говорили глупости гъзомийци такива. А сърбите колко отдавна пътуват свободно и работят по цял свят ти идея си нямаш. Сигурно си копал тиквите си на село обут с *** *** смотан заспал, "европеецо".

82

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно съгласни сме! Неграмотните в окопа! Тези които могат да си напишат името само с една правописна грешка, да им се даде пушка, останалите с две и повече веднага в трудови войски, да почват да правят магистрали, пътища, канали, язовири и да строят хотели по черноморието за една коричка хляб и канче чешмяна вода!