119

Анонимен

преди 7 години

По-голямата част от българите живееха по-добре при Бай Тошо. Сега е рай за престъпниците, мутрите, наркопласьорите, сводниците, гейтаците и крадците.А при Бай Тошо изброените социални групи копаха камъни в Белене и Скравена.

118

Анонимен

преди 7 години

168 А ти си падаш по мутри нали

117

Анонимен

преди 7 години

169 Забравя' най-важното , ако въобще за теб би значело нещо НЯМАШЕ СВОБОДА

116

Анонимен

преди 7 години

У нас вс отлично. Санкции можете не отменять.

115

РАД

преди 7 години

До 157При бай Тошо:Заплата: 100 лв.Билетче за градски транспорт: 6 ст.В-к "Работническо дело": 1 ст.Безработица: 0Здравеопазване: безплатно (твърдеше се тогава, че е едно от най-добрите в света)Излиза, че руснаците има още накъде да дерзаят, докато стигнат бай ви Тошо :)Какви хубави времена бяха а?Чакаш 10 г. за кола: Лада, модел 1966Дънки: 80 лв. :)

114

Анонимен

преди 7 години

А вы вс думали что Россияне с голоду мрут благодаря вашим санкциям. Скорее вы загнтесь быстрее чем Россия.

113

Анонимен

преди 7 години

Ценностите им са такива. Един интелигентен човек няма да участва в подобно нещо.

112

РАД

преди 7 години

До 156Май ти не разбираш колко си ***.Номиналният БВП е универсална величина.В Бангладеш 60 минутен масаж струва 2 долара, в БГ - 40 лв. И кво парйм?Да ама в Бангладеш средната работна заплата колко е? Производителността колко е?Нали трябва да има универсална сравнима стойност.То много ясно, че в някоя руска губерния със 100 долара си цар, ама в Москва не можеш да се навечеряш в някое по-луксозно заведениеПанимайш или ти е сложно?

111

РАД

преди 7 години

До 153Ей тоя ме развесели :)Руски грамофон :)Май не са ти казали как да си защитаваш позицията а ? Твоята дума срещу моята а ?Ето ти линк:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)Има го и на руски :)По-лошото е, че икономиката на Русия е ресурсно ориентирана. Газ, петрол, суровиини...

110

RAD

преди 7 години

До 147Грешни са твоите данни!Точно по БВП (номинален) са на 12-то място руснаците!Недейте да лъжете пак казвам!

109

Анонимен

преди 7 години

в русия средната продължителност на живот е колкото в най мизерните африкански държави,каква икономика,какви 5 лева

108

Анонимен

преди 7 години

русия и икономика,две несъвместими неща

107

Анонимен

преди 7 години

руския бвп е колкото на южна корея или италия.тя е предимно суровинно добиваща и преработваща,докато на другите е високотехнологична.икономиката на русия е колкото на някоя от китайските провинции

106

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименРусия е 5та световна икономика и първа военна сила. Мизерия е в евроатлантическа България където нищо не се произвежда, населението намалява с 50 хил годишно, безработицата е 40%, младите са затъпяли от чалга и пенсионерите роват в боkлуците за огризки от храна.ТИ ПЪК ГОЛЯМА РЕКЛАМА Й НАПРАВИ НА РУСИЯ ! КАТО Е 5-та ИКОМОНИКА ОТИДИ ДА РАБОТИШ И ЖИВЕЕШ ТАМ ЗА ДА ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА ! А ЗА ВОЕННАТА МОЩ ПАК ПРЕУВЕЛИЧАВАШ ! САЩ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И ВОЕННО И ИКОНОМИЧЕСКИ !

105

Анонимен

преди 7 години

русия е страната с най голямо социално неравенство.разгулна свръх богата каста и отчайваща мизерия,средната продължителност на живот е като африканска държава

104

РАД

преди 7 години

До 137Недей да лъжеш!Стига с тия опорни точки!Русия не е 5-та , а 12-та икономика в света! Четете малко! То бива, бива да сте повече руснаци, отколкото българи, ама чак пък толкова!И не са първа военна сила! По кой показател са първа военна сила? По кой по-точно! Дай да видим!

103

Анонимен

преди 7 години

До 123Само като прочетох "раЗтежа" и ми стана ясно за инетелектуалния потенциал на драскача :)Само да ти кажа на теб и подобните, че Русия не е Масква и Санкт Петербург, а има доста , доста градове и села, които не могат да помиришат и една десета от станарта.И още нещо: при толкова много природни ресурси, всяка друга държава щеше да осигури много по-висок стандарт на цялото си население, не само на олигархията...

102

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименНе се притеснявай за руснаците. Няма да се наложи да умират - руснаците си научиха урока от втрората световна където дадоха 20 милиона жертви. Сега ако се налижи руснаците изобщо няма да воюват. Искандерите и Топол-ите ще свършат работа.РАБОТАТА Е В ТОВА ,ЧЕ НА РУСИЯ НЯМА ДА Й СЕ НАЛАГА ДА ВОЮВА ДО ТАКАВА СТЕПЕН ,ЧЕ ДА ИЗПОЛЗВА ИСКАНДЕРИ И ТОПОЛ ! РУСНАЦИТЕ ПРОСТО ЩЕ СИ МИЗЕРУВАТ И В БЪДЕЩЕ КАКТО СА МИЗЕРУВАЛИ ДОСЕГА ! ДО ГОЛЯМА ВОЙНА МЕЖДУ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ !

101

Анонимен

преди 7 години

Затова руснаците обичат Путин - карат G-класи.А тиквените ратаи - само раздрънкани Опели на по 20 години.

100

Малкопишковци

преди 7 години

До АнонименДано повече руснаци умрат за родината си,щом са готови.Ама тези с мерцедесите май няма да са от умиращите