8

Анонимен

преди 7 години

За 45 г. се опитаха да ни изкарат от къра, в който ни беше наврял ислямо-бритaнския терор, а за 27 ни пратиха пак там. Е, да, сега сме на къра не само на чорбаджиите по нашите земи, сега ни изстреляха на длъж и на шир.

7

един

преди 7 години

Нито Швейцария, нито Шотландия. Шкорпиловци е. Пиша пак, че трият мнения вместо да си оправят т.нар статия. ГолЕмото зле....!

6

Анонимен

преди 7 години

Гражданин на света.. майко мила, още *** им набиха тая интернационална мантра в простите булгаристански кратуни, сега новия ЕСССр продължава да "приобщава" най-кадърните ни деца, а помощ от нийде не иде..Кръвта вода на става, история, народ, традиции, вяра, чест.. Европа - съюз на нации!България над всичко!

5

Койкласстезавършили?

преди 7 години

Швейцария или Шотландия, последно??

4

Анонимен

преди 7 години

Младите са заблудени. Скоро ще разбере, че в западна Европа българите ги презират и смятат за хора втора ръка. Добрият българин е робът, който слугува и се кланя на господарите си, както в чичо Томовата колиба.

3

Анонимен

преди 7 години

Гери, хвърли тези български парцали.

2

Еврозмей

преди 7 години

Гери, мило Гери. Съдим такива като теб, че използват народната култура като фетиш, за да избият собствените си комплекси. Всичко щеше да е мноо убаво, ако не се чувстваше гражданка на света, сиреч модерна интернационалистка, чиито деца няма да говорят езика на майка си и най-вероятно ще бъдат с екзотичен външен вид. Сполай ти, Гери.

1

Анонимен

преди 7 години

Дано все повече млади българи да бъдат граждани на света.