93

В. В. Путин

преди 7 години

"Дружбата с Турция е тъй важна за Русия както въздуха и слънцето за всяко живо същество! "

92

Анонимен

преди 7 години

До Revolution_Внимавай да не се спънеш с този кръст.

91

до ястреба

преди 7 години

"Проблемът около Турция е, че върху окупираните територии на Османската империя западните сили създадоха изкуствени и измислени държави."Проблемът всъщност е, че османският катун беше окупирал териториите на няколко независими държави. Накрая просто се разпадна, а държавите не пропуснаха момента да наритат османските *** на изпроводяк.

90

Ястреб Османлията

преди 7 години

Проблемът около Турция е, че върху окупираните територии на Османската империя западните сили създадоха изкуствени и измислени държави. Например по времето на империята вилайетът Сирия обхващаше днешна Сирия, Йордания, част от Ирак, Ливан, Палестина. Румелийският вилайет обхващаше днешните Гърция, България, Македония, Черна Гора, част от Сърбия, Босна Херцеговина и пр. Ако всеки катун се обяви за независима държава, това ще е резултата.

89

:)

преди 7 години

Аспаруховия мост е 2 метра. хиляда *** по 2 метра.

88

123

преди 7 години

един ден турците ще си платят за всичкия терор който нанесоха на другите държави откакто се нартесоха на тези територии.

87

Анонимен

преди 7 години

До РазликаКемал Ататюрк се обръща у гроба като гледа как плюят на делото му.

86

до 162

преди 7 години

то не е плоча а истина. ИСТИНАТА БОЛИ НАЛИ???????????????????????

85

Разлика

преди 7 години

Не знам какъв е Асад,, но не е краен ислямист с имперски амбиции, като турчина! Преди да му изпратят ИДИЛ, разни Ал Нусри, Ислямски братя, соколи и др. главорези на Асад за да се правят на "опозиция", Сирия беше една светска държава, жените ходеха нормално облечени - с дънки, къси поли и деколтета!? Това не се харесва на Ердоган и приятелите му ислямисти!

84

xx

преди 7 години

Анадолците най големите терористи в света ,20 ,21 век ,завеха територии на България, Гърция ,избиха българи ,гърци арменци ,кюрди и до днес ,навлизат в суверени държави сирия ирак ,спонсирират терористи навсякъде по света ...най отвратителната *** на планетата.

83

Русофил та дрънкам

преди 7 години

Сега на кой да вярвам? Путин казва Башар е приятел, турската братушки Ердо казва, че е терорист. На русофилски маймуни ни направихте бе!

82

Енигма

преди 7 години

Чекай сега Башар Асад бил шейтан за президента Ердоган и ценен съюзник на президента Путин. А едновременно с това нормализират отношенията си?

81

:)

преди 7 години

турците са в Европа от Възродителния процес - дадохме им европейски имена, вместо тия техните кучешки направихме ги от диваци - хора

80

Анонимен

преди 7 години

"Аспарухавият мост е 320 м , а моста в мраморно море е 2682 м. - правиш ли разлика?"Аспаруховият мост е 2050 м, все пак живея до него и всеки ден пътувам по него. :)

79

Анонимен

преди 7 години

И на турския олиго френ ще му дойде редът.

78

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАспарухавият мост е 320 м , а моста в мраморно море е 2682 м. - правиш ли разлика?

77

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е пич и казва истината без да му пука

76

Opladruzia

преди 7 години

Asad e friend na Vova, arkadasha na Erdogan, a toi e friend na nato...:-)ah, friends!?:-):-):-):-) i bg e v amitieto...:-):-):-):-)

75

Бутафорко

преди 7 години

ЕрДогане хапчетата трябва да се пият редовно.!!!!

74

до турчина

преди 7 години

"Иначе ако се проведе референдум в турция 80% от турците ще кажат НЕ"Милият ми заблуден турски балъчец. Мустака няма намерение да ви пита искате ли или не, още по-малко пък има намерение да прави референдум. Затова води преговори с ЕС и се отварят нови глави.