65

Анонимен

преди 7 години

26 години МВР работи в услуга на мафията, а сега май е под ръкпводството на СИК. Освен да цоцат ощо пари от нас, нищо друго не можем да очакваме от МВР.

64

Анонимен

преди 7 години

Друго трябва тук. Трябва всеки да има право да защити с оръжие, конституционното си право на частна собственост. Всички виждаме, че МВР нищо не праеи за нас, а само защитава политиците от "любовта" на народа.

63

Анонимен

преди 7 години

Освен че манипулира ами и лъже като дърта ромка(копанарка)

62

Анонимен

преди 7 години

РЕКЛАМА в полза на ГЕРБ

61

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова,крайно време е да разбереш,че МВР няма нищо общо със Социологията!

60

12

преди 7 години

Ще събира пенсионери, защото никой друг вече не иска да работи като полицай. Свободни места колкото искаш, ама кандидати които могат да си вземат тестовете няма. Плюхте, акахте по армията и полицията и резултата е на лице.

59

До 62

преди 7 години

..тогава губиш всичко,няма привилегии,няма ранно пенсиониране,няма нищо.За това онези са мотивирани,да си вършат работата и да си изпълняват съвестно задълженията!Преди десетина години един английски полицай каза: Единствения човек,който не мога да арестувам в Англия е Кралицата!

58

Анонимен

преди 7 години

Тая сигурно и като Социоложка е пълен некадърник , всичко е купени Дипломи(Калинки малинки)

57

анонимен

преди 7 години

това отдавна трябваще да стане особено в селата там е стращно

56

POLICE

преди 7 години

Вместо да инвестират с нещо ново примерно нови Полицейски подразделения , само за пример Германия си има Спец.отряд към Митниците така наречените ZUZ , та тръгнала тая пенсионери да събира , от това става ясно ше нищо не разбира от МВР 100% некомепетентна

55

До 62

преди 7 години

Не само в Англия,но и в Германия,Франция,САЩ и др. нормални страни военни и полицаи се ползват с привилегии за ранно пенсиониране.Пенсиите им са почти 100% от заплатат,която са получавали на последната длъжност,и се актуализират постоянно,ако настъпят промени и в заплатите.Обезщетенията не са в бр.заплати,а са строго фиксирани за всяка длъжност,но като цяло са повече от достатъчно за добър стандарт на теб и на семейството. Кофти е ако по време на службата се установи,че си извършил престъпление

54

Браво

преди 7 години

Да си влючат и детцата от детска градина в общинската полиция.

53

Анонимен

преди 7 години

На някой ***,които и преди се продаваха за жълти стотинки идеята ще се хареса.Но тези които напуснаха отвратени и омерзени от политическия помиярник,в който се превърна МВР,едва ли някога ще си и помислят за връщане в администрацията.Докато това ведомство не се превърне в истински независимо от политическите интереси на силните на деня,оправия няма да има,ако ще и пенсионирани извънземни да се назначат .Това е единствената истина!

52

До62

преди 7 години

Абе кратунчо няма страна в света още повее в Англия силовак да се пенсионира на 60 ако не е бил гашник в министерството 3 категория труд ! Кой *** ти каза че охраната на родината и спокойствието на гражданите на една държава не плащат данъци , осигоровки и т.н. данъци и такси ? За твое сведение военнослужещ (офицер) в Германия с 10 г стаж взима бруто заплата 10000? месечно . У нас каквото отношението , заплащането такава и защитата ни . Хайде сега марш да бачкаш робе

51

чети глупако

преди 7 години

Българеещо се ромче Министър на транспорта и леличка която нищо не разбира от МВР въпреки това Министър на МВР

50

Неа

преди 7 години

Откриват се университети за пенсионери , откриват се щатни бройки за пенсионери .... А младите къде ги изтървахте ? Просто знаете че напълно абдикираха от тази държава ..... Скоро ще се занимавате само с пенсионери , а след това ????

49

нечии Служби

преди 7 години

Мисля че най редно е г-жа Бъжварова на Съд в Европейския Съд за незаконно придобиване на тизи пост като некомпетентен Министър без подходящо образование и нужни докулменти

48

Анонимен

преди 7 години

61, лишена е, защото: 1. България е сред лидерите в ЕС по брой на полицаите, 2. България е сред лидерите в ЕС със средства за сектор сигурност, 3. Усещането за липса на закрила е брутално, а доверието в Полицията е на уникално ниско ниво. От 1,2 и 3 се прави простия извод, че средствата се харчат неефективно и трябва промяна, която да не е отвътре. От 1 е ясно, че няма нужда от още "полицаи", а от 2 е ясно, че няма нужда от още пари!

47

Анонимен

преди 7 години

Фуражките, ако бачкат поне една година, както бачкат нормалните хора, първо,че няма да издържат на тежкия труд и второ едва ки някой ще ги търпи - нищо не могат да работят, но с големи претенции.

46

FBI

преди 7 години

При Бъчварова престъпността се увличи 80% , тя сама си призна че не може да се справи но и не напуска , нагла ромка