6

h

преди 7 години

Вие сте млади и образовани, имате доста високи доходи в международна компания, която произвежда и продава по света реален продукт. Разбира се, осигурявате се на този висок доход и се очаква един ден да получите справедливата си пенсия. Да, ама не - орязват ви я , понеже днес други тарикати са хапвали яко кредити и са обърнали всичко в джипове и луксозни имоти. Това според вас справедливо ли е?!

5

Анонимен

преди 7 години

Каква човешка драма, каква мъка!Къса ми се сърцетоГорките гръцки пенсонери ги орязали от 800 на 400 евро А у нас увеличиха пенсиите от 150 на 163 лева

4

ист

преди 7 години

Горките гръцки пенсионери. Само 420 евро пенси- колкото е максималната пенсия в България.В България един и половина пенсионери получават под 100 евро.Как ще ги стигнем амери-пардон, гърците.

3

Пуц

преди 7 години

Разбира се, че така смело ще им орязват парите на пенсионерите.. Те са най-слабите, и да протестират, няма кой знае какви щети да направят. Що не намалят доходите с 50 на 100 на държавните служители в транспорт, администрация? Защото тези ще излязат по улиците и ще им разкажат играта на политиците. СТРАХЛИВЦИ.

2

!

преди 7 години

Охи, Охи!Ципрас, популизъм, социализъм ... скоро ще има режим на тока и водата.

1

Анонимен

преди 7 години

Ами ако са недоволни, спокойно могат да последват "великобританците" и да излязат от ЕС и ЕЗ. Тогава моментално ще им индексират пенсиите и вече няма да получават мизерните 500 евро, а хиляди и милиони неадрахми.