37

Мечо Пух

преди 7 години

Какви са тези глупости, които чета в коментарите? Вие нормални ли сте?Какво значение има религията и нациалността пред тероризма?

36

Fetih 1453

преди 7 години

До Анонимен108Чукча не чете, чукча само пише! Само ако една стотна от мръсотиите, които се опитвате да направите на Турция, се направи върху българия, катунът ви ще се разтури само за 15 минути!

35

Анонимен

преди 7 години

Аз си мисля,че това е постановка.Нали ем искат да ги вземат в ЕС ем да си правят каквото искат.Как така терорист натоварен с бомби и калашник се разхожда напред назад и на никой не му прави впечатление в тая полицейска държава?А в дядо мраз дали вярвате?

34

Змиярникът на Ердо

преди 7 години

Който храни отровни змии в къщата си и смята, че те ще хапят само който ти им наредиш е ***. Все някое от тези безмозъчни същества ще те ухапе, те не подлежат на опитомяване. Змиите в къщата на Ердоган са навсякъде и се чувстват вече у дома си. Дилемата е вече кой е излишния в къщата - змиите или Ердоган.

33

Анонимен

преди 7 години

Ние като че ли си заслужаваме съдбата да изчезнем от лицето на земята! Много злоба, много отрова в нас!

32

Анонимен

преди 7 години

Стига омраза, бе, хора! От кал сме направени всички и пак на кал ще се превърнем, никой с нищо не е повече от другия в гробищата, независимо какъв е бил и каква религия е изповядвал! Боже, прости на мъртвите и дай разум на живите!

31

Анонимен

преди 7 години

от де ги купуват тия автомати?

30

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам да е ИДИЛ, вероятно са кюрди, нищо че ИДИЛ излезе с декларация. Турция помага на Даеш и това е известно на всички. Наскоро писаха, че в Турция има лагери за обучение на бойци от ИДИЛ. Сега Ердоган играе с терористичната карта, за да манипулира ЕС.

29

gtf

преди 7 години

турулята подкрепят ислямистите, които рушат сирия и търгуват с тях, после се чудят от де им е дошло. турция е агресор подобно на фащ и напълно заслужава да бъде поставена в изолация

28

демократ

преди 7 години

"Сряда, 13 Януари 2016:Руснаци арестувани заради атентата в Истанбул "-нищо чудно пак да са замесени руснаци да покажат колко "са велики" преди телефония разговор Путин-Ердоган. Тези дни бяхме свидетели една новина " Ердоган се извини на семейството на загиналия пилот" да се промени извратено " Ердоган се извини на Путин" . Защо да се извинява Ердоган на Путин че е пратил *** боен самолет на турска територия ли? Путин трябва да се извини...

27

Дедо Гого

преди 7 години

След разстрела в Париж, целия стадион в Истанбул по време на едноминутното мълчание, крещеше "Аллах акбар !" Сега, ако моралът, културата и духът ни е на тяхното ниво на еволюция, ние трябва да крещим "Слава на Исус Христос !"НЯМА ДА ГО НАПРАВИМ ! И така ще им покажем, кой - къде е в еволюцията !!!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Равносметката: подкрепяш тероризма в Сирия- получаваш го вкъщи.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69 (:) ) :) не знам дали си чул за Мария - Магделена... но за жени покрай Моамед аз не съм! Та не знам кой какъв е, но се досещам!

24

Анонимен

преди 7 години

Турция постига успехи в борбата с тероризма. Йълдъръм каза, че Турция има силата и решимостта да не допусне други подобни атаки??? Ало кучешкият мустак как се бориш против тероризма като им купувате евтиният петролец и ги финансирате за да си купуват оръжие ли?Или като сваляш руски бомбандировачи които им обстрелват керваните с петрол преднацначен за твоя мустак ли? Жалко за невинните хора! Трябваше твоят кучешкият мустак да го гръмнат а не обикновеният народ.

23

извод

преди 7 години

Храни терористи - да те взривяват!

22

Анонимен

преди 7 години

Руско - Турската дружба е от векове за векове! Ленин въоръжи турците за да избият арменците. Иначе рашките сапотайни. Не напразно саИмперия на Злото. Как ще си обясним че такива работи не стават на Шереметево.

21

До Fetih 1453

преди 7 години

Това не е за Българите, а за петата колона в България! Не обиждай българите!

20

New hope 2017

преди 7 години

До Fetih 1453Турция е за турците Кюрдистан за кюрдите!

19

Анонимен

преди 7 години

Карлос Вълка се криешев Источна Европа. Беше Сандинист от Перу. Москва го направляваше от Йемен.

18

Анонимен

преди 7 години

Та как - добра дестинация за туризъм ли е Турция, както ни убеждаваше един ефенди по форума тия дни?