80

Odysseus

преди 7 години

106 Не позна За Япония и Южна Корея визи няма Между другото от както сме членове на ЕС все повече държави премахват визите си за нас

79

Odysseus

преди 7 години

Но Путин определено е замесен. Той винаги е замесен.

78

Шоп

преди 7 години

До OdysseusИзвестен си на 4-ти км...

77

Odysseus

преди 7 години

Освен глобализацията и информацията съществува и дезинформацията, с един клик на мишката можеш да излъжеш милиарди, можеш да погубиш милиарди, можеш и да откраднеш милиарди.

76

Odysseus

преди 7 години

104 Това за ГРУ-то не съм аз да знаешизвестен съм и за това плагиатсват и копират

75

Hans

преди 7 години

Вън скапаните томита от ЕС. ЕС - новия райх !!!WAFFEN SS - прототип на армия на ЕС

74

Odysseus

преди 7 години

99 Кои са това те , би ли обяснил , имаш ли представа как се формират Европейският Парламент , Европейската комисия - Правителството на Обединена Европа и Европейският съвет

73

Су 34

преди 7 години

Това беше поредната спецоперация на ГРУ и КГБ. Отново тъмните сили направиха ход и пyтлep тържествува!----------Да, което за n-ти път доказва, че Россия е най-великата страна в света, а България е щастлива и горда, че е част от руското духовно пространство - Русский Мир!

72

Су 34

преди 7 години

Времената на националните държави вече отминават .----------Все още не си осъзнал, че тепърва започват. Но ако отидеш на психолог може по-бързо да го проумееш!

71

Odysseus

преди 7 години

95 Времената на националните държави вече отминават . Да Европа е най-натоварена с история . Но в 21 век във векът на глобализация нацоналните рамки отесняват изключително много. Не може с един клик на мишката да си на другия край на света или с един междиконтинентален полет за половин ден да обиколиш половината свят и да се затваряш зад национални граници , не става.

70

Odysseus

преди 7 години

Това беше поредната спецоперация на ГРУ и КГБ. Отново тъмните сили направиха ход и пyтлep тържествува!

69

Су 34

преди 7 години

Първо наясно ли си онова в Брюксел как функционира въобще.Съмнявам се .-----------Наясно сме, 30 000 евро е заплатата на един евротъртей там,

68

Су 34

преди 7 години

Англия спря Хитлер когато Сталин все още му беше съюзник--------------------А СССР спря САЩ във Виетнам, когато Англия й беше съюзник.

67

Odysseus

преди 7 години

92 Всичко може , защо да не може . Първо наясно ли си онова в Брюксел как функционира въобще.Съмнявам се .

66

Анонимен

преди 7 години

Някои така са се хванали за ЕС ще рече човек,че преди пръкването му Европа с държави не е имало!!Добре,че беше ЕС да оправи нещата!!Хубаво,ама защо всички държави намалиха онзи си стандарт отпреди влизането си под общата шапка на Еврото!!Държавите бяха в пъти по уредени и преуспяващи за да влезе съюзът навсякъде и да въведе като висша мярка некадърността и посредствеността,опаковани в някакви станиоли-ценности,които никой някой е видял,нито разбрал!!С или без ЕС ЕВРОПА ЩЕ ИМА,ДЪРЖАВИ ЩЕ ИМА!!

65

Поп Грую

преди 7 години

До OdysseusКак му беше името? Че не го помня...

64

Odysseus

преди 7 години

89 Не съм убеден , че няма да има , не е в интерес на ЕС . Нормално е да има договор за свобдна търговия с Щатите . И те няма да го сключват поотделно със страни джуджета като европейские а единствено със ЕС . Въпросът е да се договорят за конкретните клаузи.

63

До Odysseus

преди 7 години

Мисля, че нещо ти нараства отзад. Толкова ли никой не разбра, че най-големите мошеници са в ЕС и колкото по-бързо някой се изнесе от там, толкова по-добре за него. А какви са пазарите и милионите всеки може да усети по собствения си джоб. Не говоря за милионерите които се навъдиха и чрез връзки окрадоха всичко, а говоря за нормалния обикновен човек.

62

Odysseus

преди 7 години

Не може някакви чиновници, неизбрани от никого да ми определят живота.-----------------------85 Това е лъжа или просто не си насянос нещата и ти като тези дето са гласували ЗА брексита Въпрос колко от Министрите на ББ си избирал ТИили колко от Министрите на ВБ са избирали руснаците

61

Odysseus

преди 7 години

83 А защо си срещу ТТИП , не искаш ли да имаш Общ пазар от двете страни на Атлантика и от 500 да нарсне пазараът ти на 800 млн а покрай тяхната НАФТА да гони милиард.