10

до 9 от славянин

преди 7 години

Те затова пожелаха да купуват въпросните танкове, защото ''трябва да ги тегли влекач''!

9

до 7 от славянин

преди 7 години

Колко ''огромни''!? Според запознати в Русия - колкото на 1,5 Крим-а, значи около 40 000 квадратни километра! На фона на над 17 -те милиона квадратни километра територия на РФ това наистина изглежда ''огромно''!

8

Шоп

преди 7 години

До АнонименТези две велики сили трябва задължително да се обединят и да се противопоставят на краварите и да ги пратят в прерията от където са дошли--------------За да заживееш щастливо в див капитализъм без правила, може би?

7

всички гледни точки

преди 7 години

До всички разбирачи,Сега вземете някоя геогравска карта или си отворете гугъл ърт, и вижте колко "много" обработваема земя има в руския далечен изток! В руския далечен изток има предимно планински територии с тайга, суров климат и вечнозамръзнала почва! Само в най-южните райони около Владивосток и Хабаровск има сравнително плодородни и годни за селско стопанство земи, но там и гъстотата на населението е сравнително голяма!

6

Анонимен

преди 7 години

всички географски карти в китай излизат с означени външни севезоизточни територии ,това са хабаровск магадан байкал, 1.6 млн кв км

5

Анонимен

преди 7 години

китайците се смяха и подиграваха руския танк армата като писаха че всеки трябва да върви с един влекач в комплект

4

Анонимен

преди 7 години

Тези две велики сили трябва задължително да се обединят и да се противопоставят на краварите и да ги пратят в прерията от където са дошли. Имат пълната възможност да го сторят. Имат оръжието имат многомилионна армия с която няма да имат никакви притеснения. Само се иска малко смелост и решителност. Защото ако не го сторят краварите ще подпалят още огнища по света а това в крайна сметка ще рефлектира и върху тези две веики сили! Обединете се и действайте като мъже!

3

Анонимен

преди 7 години

поради липса на пари,русия сключва договори за отдаване под аренда на огромни територии в сибир за по 40 години.там ще се родят 2 поколения китайци, целият бизнес е китайски и инфраструктурата ги свързва с китай.

2

Анонимен

преди 7 години

Доста руска земя до китайската граница се обработва от китайски земеделци и Русия нищо не може да каже. Китай сега се прави на голям приятел на Русия но ще дойде ден ще откъсне територии от Русия

1

Берлин

преди 7 години

Западните фирми, които изнесоха производството в Китай са моторът на китайския икономически бум. Китай няма никакъв интерс от сътрудничество с Русия. Даже наскоро заграбиха бая стабилни руски територии. :)))