86

Румбо

преди 7 години

Ха-ха,наш'та Сталинка е част от проблема,ама се прави на улава!ЕС не върви именно заради бюрократите,дето поглъщат луда пара,а бълват само безсмислени,понякога и направо вредни решения!ЕС е добро нещо,само по себе си,но коловозът в който го вкараха води към лошо направление и затова пътниците се оглеждат къде да слязат....

85

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Сталинке *** фитко рошава ,ако сте истински демократи каквито се пишете сега е момента да направите референдуми във всички колонии на ЕС и ако народите искат този качамак наречен ЕС и трътки като вас да го управляват то тогава си правете нов съюз но без вашият сегашен бърдак!!!Аиде де ДЕМОКРАТИ ЛИ СТЕ направете го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84

Анонимен

преди 7 години

само тунела под Ламанша дето им направи ЕС, не могат плати ингилизите с вноските си дет са давали.

83

алекс2

преди 7 години

Не и се сърдете,най обикновена добре платена *** !!! Ще плаче сега естествено - ако я уволнят?

82

Допълнение

преди 7 години

Куха, лансирана, финансова. Заради такива и поради това, че се нароиха и стават все по-многобройни, празнодумни и богато обезпечени, ще се разпадне напълно съюзът.И не мога никого да упрекна!

81

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

На тая трътка Сталинка и останалата *** от Брюкс Гьозелските трътляци трябва да им се приложи едн Кютек Екзит и да им се пусне да чуят Сктир Марш към затворите,но преди това да си върнат заплатите за да си платят за брака който натвориха с тяхната некадърност и крадливост!!!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

Де го евроатлантика Росенчо, да се изака по въпроса?

79

Анонимен

преди 7 години

Явно мъката е голяма.Няма ЕС, няма усвояване(присвояване).Евро-атлантическите ценности се изчерпаха.

78

Анонимен

преди 7 години

Хубавото е че тая, не и дават изказванията по тв, по куха е от президента ни!

77

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

О ЕВРОКОМИСАРИТЕ ВЗЕХА ДА РЕВАТ АМА НЕ, ЧЕ СЕ РАЗПАДА ЕС А ЗАЩОТО ЛАПАЧКАТА ЩЕ СВЪРШИ. ТИЯ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ КОСМИЧЕСКИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ НЯМА ДА ИМ ГИ ДАВАТ И ОСВЕН ТОВА ДА РАБОТИШ ПРОТИВ ТЕЗИ КОИТО СА ТЕ ИЗБРАЛИ И ОСИГУРИЛИ КОМФОРТ Е ОЩЕ ПО ДОЛНО. ТЕЗИ ХОРА ТАМ РАБОТЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ, СТРАШНО МНОГО СА КОРУМПИРАНИ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРОДАЖНИЦИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ. ТЕ СЛУГУВАТ НА КУКЛОВОДИТЕ. И ТАЯ СКОРО МАЙ СТАНА ЧЛЕН НА ТЯХНАТА БАНДА.

76

don

преди 7 години

от много рано почнахе да ревете за Брюксел.На фона на българската мизерия определени чиновници вземаха доста добро възнаграждение.Сегат реват като бенгалски тигри нали им свършва лапачката.Е вече стана ясно в ЕС остават само Германия , Франциь , Италия , Белгия и Люксембург.Другите като нас за какво са им. Нали ни унищожиха икономиката с тяхни измислени правилаКакво представлява в момента България еднжо голямо нищо. Ако сега се направи референдум 70% ще гласуват за излизане.

75

Анонимен

преди 7 години

Ингилизите ми се издигнаха в очите с избора си ВЪН ОТ ЕС.

74

Анонимен

преди 7 години

"Заедно сме силни", защото може да крадем повече...Абе щом всички вкупом толкоз ***, значи англичание са на правилния път.

73

дий

преди 7 години

Кристалинке връщай си оригиналното име Сталинка защото в Пекин Путин и Си Цзинпин се разбраха за укрепването на световната стратегическа стабилност!!!!!!!!!!!!!!!!Светът отива към по добро без ФАЩ които са аут от сцената на събитията и край на мародерствата от краварите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 7 години

От ЕС в България, единствено *** са се облажили!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Нееее щом казва КристалинкаВеднага да се вкючат Сърбия,Украйна,Турция,Македония,АлбанияМолдова,и Белорус в Европейският съюз

70

Анонимен

преди 7 години

Без ЕС, без еврофондове, ... Боко и Роско ще изпаднат в дълбока депресия. Кунева също. WhoExit?

69

Георги Шопов

преди 7 години

Кристалино не знам какъв банкер си виждам че не можеш да оценяваш събитията Погледни какви оценки правят Оланд и Меркел не ставаш за политик вредиш на България....

68

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Сталинке не си показвай сурата пред публиката ,че ако другите държави те видят одма яе избягат от ЕС без даже да си харчат парите за референдум

67

Анонимен

преди 7 години

Туй нещо, кристалното, иска африканци да ни подобрят генофонда.