39

Анонимен

преди 7 години

Русия има брегове на черно море защото някога е завладяла някои по слаби народи живеещи по тези брегове , изселила е местните на по-хладно и е докарала крепостните да се плодят . Процес , който виждаме че продължава и днес . Поради подобни причини САЩ имат излаз към мексиканския залив , същото важи и за Турция . Нашият интерес е да не бъдем изселени на по-хладно или по-топло (анадола) и да не забравяме отколешната мечта на Русия да има излаз и на средиземно и адриатическо море

38

Анонимен

преди 7 години

Господа от НАТО, не насаждайте изкуствено напрежение в нашето море!

37

МИТОВ

преди 7 години

другото най-голямо л.екенце в МС, дето СОРОС внедри като свой агент

36

МЕРИ

преди 7 години

ЕЕЕ....МНОГО РАЗГОРЕЩИХА СТРАСТИТЕ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КРАВАРИТЕ. СПЕТЕ СПОКОЙНО БРАТЯ БЪЛГАРИ. И НАТО ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА КАКТО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ - ВСЕ ПАК ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕМ УМИРА...

35

ПУТИН, ПУТИН, ПУТИН

преди 7 години

само той ще да е най-лошия кошмар на НЕНЧЕВ. А бе селянин смотан глей си кравите. Тръгнал бившия кечаджия да ръководи цяла армия. ПОЗОР

34

Анонимен

преди 7 години

Питайте българските русофили ? Те ще ви обяснят как това не са руски военни части, а миролюбиви туристи-православни християни и славяни...пазещи християнството срещу фашистката западна култура.

33

до 23

преди 7 години

На какви основания почива твърдението ти, че някой, по-точно Русия, е тръгнала да напада България ? Ние сме колония на САЩ с 4 американски бази, без колониалната администрация да се е допитвала до българския народ. Никога не е имало руски военни бази в България. България трябва да запази НЕЗАВИСИМОСТ, да няма чужди бази на нейна територия и да не се меси в гео-политическите игри на големите - в противен случай само ще загубим.

32

Ненчев

преди 7 години

До да 36Напълно си прав! И ние ще струпваме на нашите си брегове, не на чужди!

31

Анонимен

преди 7 години

До да уточнимДа доуточним: За да се защити ли Русия нападна Украйна? Бах ти защитата! Май джуджето е на принципа, че най-добрата защита е атаката. Утре от кого ли друг ще реши да се "защити"?

30

да

преди 7 години

по собствените си брегове всеки има право да струпва каквото си иска, така че айде жалкия министър да не се вживява толкова - смешна марионетка

29

за кефа на други

преди 7 години

за кефа на други не воювам с никой!!!Накрая пак големите ще си оберат каквото искат и ще кажат как да бъде. Не се поддавайте - войната е само за пари. А парите са хартийки напечатани от принтер!

28

Анонимен

преди 7 години

До 31Америка е в НАТО. Ние сме в НАТО. За това ще има Американски кораби! Толкова ли си простт?

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Да освободи я, но за да има достъп до проливите, а не от братска любов. Вечна памет на загиналите войници, изпълняващи волята на императора.

26

Анонимен

преди 7 години

До 28Вземи прочети малко история, за да видиш колко те е освободила Русия....А нещо ще кажеш ли за същата си кочинаа Русия, която изби 3000 видни българи, други прати по лагерите....Нещо за Държавна сигурност няма ли да кажеш? ***.

25

да уточним

преди 7 години

Русия струпва въоръжение на Черноморския си бряъ, а не в Мексиканския Залив. Русия е в ПРАВОТО си да се защитава. А какво търсят американски кораби в Черно Море, на хиляди мили от границите на САЩ ?

24

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата /Ненчев и Митов/ са по-големи *** и от Плевнелиев !

23

Анонимен

преди 7 години

Московската изметт в България подскача :)))

22

Анонимен

преди 7 години

Русия освободи България от ТУРСКО РОБСТВО, а не господарите на Ниенчеф и Митоф.България помни!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Другари путинисти, дори Боко ви го каза: В Черно море чакаме газ. Не ни трябва флотилия. Но вие едно си знаете, едно си крещите-нападениеее. Звучите ми задръстено, като атакисти.

20

до 23

преди 7 години

а ти изобщо е разбираш за кво иде реч??????