26

Анонимен

преди 8 години

След време,кой ще им плаща пенсиите?

25

!

преди 8 години

Снимките налагат само един извод. Възрастните британци, които вече спадат към икономически неактивното население на Британия решиха съдбата на цяла една нация. На диаграмите подробно е показано колко живот остава пред хората избрали напускането. Според мен пенсионираните британци постъпиха бих казал доста егоистично и с голяма доза никому ненужен шовинизъм. Времето ще покаже дали е за добро или лошо, но не е коректно едно заминаващо поколение да определя бъдещето на следващите.

24

До 24

преди 8 години

Точно "Пакистано-индийския анклав Лондон" е против ЕС. Считат източно-европейците за конкуренти.

23

Неутрален

преди 8 години

В Москва гърми шампанското на победата...

22

чукча

преди 8 години

Пакистано-индийския анклав Лондон логично гласува за оставане в ЕС.По-чистия откъм пришълци север-Нюкясъл Ливърпул Шефилд Манчестър също логично за напускането.Нищо странно няма.

21

Англииска каручка

преди 8 години

" Младите островитяни са гласували Обединеното кралство да остане в съюза - 60%, но същият процент - за Brexit, идват от британците над 65 години." Аз ли не мога да смятам или нещо процентите не излизат...?!?!?!

20

Дръндер

преди 8 години

И какво излезе, че пенсиите са прецакали Обединеното кралство, което скоро ще е разединеното кралство!

19

Анонимен

преди 8 години

До 20А стия веее....я дай да видим откъде видя белите и черните за кой са гласували? ***. За излизане гласуваха пенсионерите и необразованите, същите, които в България гласуват за комунистическата партия БСП и другата руска партия Атака.

18

bros

преди 8 години

Да го обдуете, шипшагъри. Ей, сега ви питам, ама наистина - накъде? Транстрийти с биг брадър? Е, колко по-грозни мислите, че моете да станете?!?!?

17

Анонимен

преди 8 години

Руски троловее, Великобритания винаги ще е част от Европа и винаги ще бъде с нея, макар и формално да не е в съюза. Но най-важното е, че Великобритания винаги ще е против руската кочинаа!

16

solarisvn

преди 8 години

До Анонимен 13,Къде във Англия няма работа,няма работа за този който не му се работи и този който незнае език,за всеки СРЕДНО ГОВОРЯЩ АНГЛИЙСКИ СЪС НИН ИМА РАБОТА КОЛКОТО ИСКАШ,НЕДЕЙ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯТ ГАРГИТЕ,ТОВА НЕ Е АБЛОЛЮТНО ВЯРНО.За да се докопаш до помощи първо трябва да те одобрят,то да не е ЕЙ ТАКА МОЛБАТА И ГОТОВО,Я ПО-СЕРИОЗНО.

15

Ххх

преди 8 години

Това е най добрата новина за ЕС!Най после куклата на САЩ, която винаги е бойкотирала важните решения за Европа и я е държала зависима от Американците няма да има глас !

14

Анонимен

преди 8 години

Както обикновено....дъртите съсичат мечтите на младите. Необразованите дърпат знаещите и можещитенадолу. И не заради нещо друго, а защото лесно се хващат на общи приказки и приказките за "светло" бъдеще. Ще има размирици на острова....младите, революционерите няма да се оставят така...

13

Анонимен

преди 8 години

Лондончаните искали да останат в ЕС. Ми те 70% от жителите на Лондон са мигранти.

12

Анонимен

преди 8 години

Не сте наясно, че в Англия има глад, няма работа и е пълно с емигранти и бежанци които търсят помощи.--Влезте в положението на британеца - избирател, защото ако е същото положението и у нас какво ще направите?

11

Анонимен

преди 8 години

Тези и без това никога не са били Европейци. Като почнем от обратното движение, слугуването на САЩ и надменното отношение към всички останали. Не искат източноевропейци, а умират за любимите им индийци и пакистанци Ще видите ,че за Европа това ще е по добре

10

solarisvn

преди 8 години

Аз мисля,че 35 милиона не са малко хора,които искат излизане,а за това че индийци,черни и сякаква *** получават ГРАЖДАНСТВО,а не ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙЦИ е повече от МАЙТАП,в Лондон има може би 10-15% англичани,тук говорим за НАЦИОНАЛИЗЪМ,обаче ВЕЧЕ СА МНОГО ПО-ЗАВИСИМИ ОТ СВЕТА,жалко е че ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ НЕ ГО ОЦЕНЯВАТ,ще има големи последствия за икономиката на Англия специално :)

9

Анонимен

преди 8 години

Е много ясно,то в лондон почти няма англичани.Не че злобея ама щом си избраха пакистанец за кмет..

8

Анонимен

преди 8 години

Резултатът е ясен - младите, образованите и богатите не искат излизане... Но явно селските пияници са повече. Явно плюенето по Европа на по чаша английски сайдер в кръчмата е национален спорт.. Какво ще се промени.. Визите няма да са проблем, със сигурност ще има споразумения както с Швейцария и Норвегия .. Остава да видим какво ще стане с Британските стоки, които малко или много ще бъдат бойкотирани от 430 милиона потребители

7

65+

преди 8 години

Ха и там тези с деменция и носталгия към имперските времена на UK са гласували за излизане от ЕС. Това съвпадение ли е със ситуацията у нас?