23

Анонимен

преди 7 години

23 - ***. ЗА ЕДНА ВИСОКА ЗАПЛАТА ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ.ПОТОМЦИ НА РАЧКО ППРЪДЛЕТО.

22

Анонимен

преди 7 години

боко скрий се времето ти изтече ,на теб и на сбирщината герб

21

Анонимен

преди 7 години

ВЪРНАХА ДУМАТА ВЕЛИКА НА БРИТАНИЯ.

20

Анонимен

преди 7 години

До НТКой би си зарязал стандарта на живот на свестен и успял емигрант и да се върне в България за да работи и да не му се месят. Мухахахахаха. Луди ли сте , кви сте ?Само разни сиковци и девойчета, дето не могат да дишат без комунистическите червени заеми на мама и тати се връщат, щото никой не приема на запад.Който си е успял там няма да дойде да се доказва на партията любима колко го бива!

19

РОССИЯ

преди 7 години

боко не се притиснявай за ес тези страни са богати погедни си народа колко са нещастни.не плачи на чужд гроб не гледай чужда чиния вдигни си главата и напред с песента води ме партио велика води ме към светли бъднини с нас е сащ и леля ни меркел ще ни избавят отбедност и ще ни пазят от турците.а не руснаците

Нова Европа без Бойко Тиквата! Европа на народите!

17

Анонимен

преди 7 години

Какво ти европейско развитие. Те българи не останаха в България, кой ще я развива? И за кого?

16

Анонимен

преди 7 години

Тиква, последвай примерът на Камерън, подай си оставката. Не измъчвай всички с простотията си.

15

Анонимен

преди 7 години

Барато подпирай вавилонската кула че ако се срути ше ти затрупа тиква. Падне ли вавилонската кула ше ти спре лапачката барато. А това е ного лошо барато! Друго си е да си делкаш с обръчите от фирмички по некое милиардче а барато? Тангента за никъде за 68 милиончета! Тя не струвая и 10 милиона обаче иначе как да си ги делнеме останалите 58 милиончета ако не напраиме далаверката с надписването. Таз тангента ни излезна златна и платинена бе барато. По над 6 милиона на километър бе барато.БРАО!

14

НТ

преди 7 години

Бойко да призове свестните и успели българи във Великобритания да се завърнат в България и да поемат държавната администрация. Да им осигури спокойствие и да не им се меси в работата, за да могат да започнат Промяната.

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТой пък Ореха такива ги натвори за отрицателно време с помощта на Сергей и Местан, че всички бяха видимо-доволни.

12

Ф.С.В

преди 7 години

"Ще останем България, Румъния и Гърция".-- МАЙ МАЙ това ще е новият Европейски съюз)) ще бъдем сила и всички ще се съобразяват с нас- и флотилия ще направим да плашим гларусите -- Напред Победа да живее Герб САЩ и Палестина -- мухахахахахах ( най добрият въриант е много бързо да целуваме ръка на Путин и да се спасим преди кораба да е потънал надълбоко ))

11

Анонимен

преди 7 години

Гроб като организация (а не партия), е създадена за да контролира европейските пари от Европа към България и обратно.Не случайно от както сме в ЕС само 1 година не са били на власт при Ореха и ореваха всичко.Докато сме в ЕС ще са вече само те на власт с тотални манипулации.Тоталната разруха след тях е гарантирана.

10

Анонимен

преди 7 години

Оффф този РазБойко уникален бе.... ЕС може и без България и такиви и......ти като РазБойко и Плевойко!

9

Абе, и ние можем

преди 7 години

без теб, ама друго си е да те подяжда проста тиква, избирана от мнозинство прости тикви.

8

Анонимен

преди 7 години

А България ще може ли без ЕС ? М ?

7

ha-ha

преди 7 години

Хайде сега да ви видя без еврофондовете, крадлива нагла ***, дето разчитате на *** гласове, а гоните трудолюбивите и севестно малко останали българи с наглостта си и дебелоочитето. Пада ви се!

6

Анонимен

преди 7 години

Денят е прекрасен, слънчев - само за плаж.А политиците е крайно време да помислят и за България като за самостоятелна държава.Каквото взехме - взехме от Европейския съюз. Виждаме разпада се по-бързо и от СИВ.Сега заминавай и чукай бързо на вратата на Путин - бързо, защото нищо хубаво няма да се случи в Европа.Освен разпад, мигранти и Ердуган друго няма да видим.

5

Анонимен

преди 7 години

бой че...кърпи магистралите, че пропаднаха. не моем *** море да иде.

4

Анонимен

преди 7 години

Бой Че Ум ! ВЕЛИК СИ ВОЖДЕ !