37

KOKO

преди 7 години

Преди една седмица се върнах от Дидим. Бях в хотел 5* който е ходил знае за какво става въпрос! Докато имам възможност не бих отишъл в България на море. !!!!!!!!!!!!

36

Даола

преди 7 години

Русия има достойнство ! А българските национални интереси са най-евтината стока за продан.

35

Анонимен

преди 7 години

"Проверете класацията за най-сигурна компания"==========Проверих класацията и за авиокомпания с най-добро обслужване. На първо място се оказа руския "Аерофлот".

34

az

преди 7 години

bana ne

33

Joko

преди 7 години

Беше ясно като бял ден, че ЕрдеДоган ще целува гювеча на ПутИн. Ама... като е *** и алчен....

32

фен

преди 7 години

Обаче, колко курназ и как бабаитски стъпяха Ерма.нгаля и Идьотоглу след свалянето на Су-то, ще кажеш аха-аха да превземат Русия с "втората по сила натовска армия".Пък то ко стана - Путин им спря туристите и зарзавата, даде патрони на кюрдите и дотам им беше "неоосманската империя".

31

Българин

преди 7 години

Да скоро Турция ще се присъедини към ислямските си побратими но с огромна НАТО-вска армия и агресивна политика. Протурски партии са традиционно в управлението ни с милион гласоподаватели от Турция, да не говорим, че някои директно са финансирани от империята. Кого ще подкрепи НАТО: България или Турция? Според вас коя държава ще натежи повече? Дали няма да трябва да се защитаваме от НАТО някой ден?

30

Анонимен

преди 7 години

Темата е изчерпана. Туризъм в турция няма. Никой не се интересува от турция и проблемите й.

29

bojeiiii

преди 7 години

Преди една седмица БЯХМЕ ТАМ НАВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНО авеи престанете да лъжете бе

28

Ди

преди 7 години

Изключително непрофесионално написана "статия"

27

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ми е пръв приятел. Така силно засилва Турция , че умирам от кеф.

26

Анонимен

преди 7 години

A нашите бг-турци за 100 години неможаха да научат българския...!

25

Рев

преди 7 години

Статия, написана много, много просташки. Много елементарен език. Това не е журналистика !Освен това Путин не е забранил на руснаците да посещават Турция заради сваления самолет, а заради риска от тероризъм, нали така ?! Нима Путин забрани на немците и англичаните да почиват в Турция, защото и тези туристи липсват, това е препоръка на техните външни министерства (немското и английскоте), а не на Путин ...

24

40

преди 7 години

Хубаво си решил да помогнеш на родината си турция, но поне да го беше написал на кирилица, за да не си толкова лесен за разкриване. А всички знаем, че руснаците отиват в Гърция и харчат милиарди. А ги харчат там, защото се направихте на много велики и им свалихте самолета и убихте единия пилот! Да не говорим, че не само руснаците няма да дойдат в турция. Никой няма да отиде, защото постоянно има атентати и се води война. Никой не почива в несигурна ориенталска страна, не го ли разбираш.

23

Българин

преди 7 години

Глупости, Турция била на светлинни години от Русия. Турция освен за евтино похапване и почивка за друго я отпиши. Като културно и човешко развитие БГ е много по-добре. Турците са 80 млн и имат пари за военна техника и позволяват си да свалят руски самолети. Позволяват си да водят регионални войни и да подкрепят ислямската политика. Сори предпочитам 100 пъти БГ.

22

Анонимен

преди 7 години

в Турция е в пъти по безопасно за туристите отколкото в масква

21

Пак глупости

преди 7 години

"След драмата със сваления самолет Путин им забрани да почиват на Егея, а руснаците нали са примерни спазват заръката му."1. И без да им забрани Путин (а той просто няма как да го направи), руснаците не биха стъпили в Турция, защото са народ, а не роби. Няма как турците да им свалят самолет и да очакват руснаците да им дават парите си. 2. Руснаците не ходят в Турция, по същата причина по която не ходят българи и германци - гражданската война там и постоянните атентати.

20

анонимен

преди 7 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

19

Анонимен

преди 7 години

Айде стига ревете , нали украинците били сега всичките в Турция. Амуджите да внимават сега и тях да не обидят , че ще им останат само харемите.

18

Анонимен

преди 7 години

.....но руснаци няма!...... Ай,..... заваала....