44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен87хахах ти не си наред,бегай у анадола има психиатри хахах

43

супермаркет

преди 7 години

добре дошли братушки!! водка има!! Само, моля ви, не повръшайте още на касата!

42

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Смятах турците за по-хитри. Сами си причиниха това. Защо им трябваше да свалят руския самолет ?

41

бай радой

преди 7 години

е па къв плаж е тоя ако няма разциц0рени чапли и рускини по прашки, не ви щем шериат плажовете аз ако нема цоци не одим на плаж

40

Мемет

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯЕвала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

39

Анонимен

преди 7 години

100% увеличение на 1000 човека е нарастване с 1000 човека. 45% спад на 100000 човека е загуба на 45000.

38

Анонимен

преди 7 години

Както вече бях писал турция пропадна в бездната заради големият си управник с кучешкият мустак. Докато този с кучешкият мустак е на власт турция ще пропада. След като този с кучешкият мустак го набучат на кол турция ще си ближе раните поне 10 години!

37

до 70

преди 7 години

Че как каква икономика- произвеждат бира и раки, мехмед педито им е подготвил вместо 72 женски, 72 мъжки, хаха

36

Anon

преди 7 години

@модераторКак може да си толкова примитивен? Гот, a?

35

от 65

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 69 бе каква турска икономика сънуваш , че да се опитват да и навредят....чакам отговора

34

до автора:

преди 7 години

"Надеждата на турския туризъм е да привлича повече арабски туристи, включително от Иран"??? Златкоо, къде видя араби в Иран бре, аджамия!

33

готце данк

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯне съм женен а и деца нямам...доколкото знам.пералнята ми е мииле а хладилника индезит. не си посочил вървежните турски технически марки .... аз в медиямарк или сатурн не съм ги виждал .накакво световно ноухау все трябва да имате....или от областта на културата....автори на музика или литературни творби.....нещо с което света ви познава и да ви запомни...с добро

32

хаха

преди 7 години

Пуйките и малко пясък да си внесат от саудитска, че съвсем да заприличат на вмирисана пустиня

31

Чангал

преди 7 години

Каква почивка в твзи партизанска държава? Само хора на които им е омръзнал живота ходят там, или наши отчаяни родоотстъпници.

30

Анонимен

преди 7 години

"За тази цел все повече хотели главно по средиземноморското крайбрежие се обособяват според традициите на исляма - отделни плажове за жени и мъже, отделни ресторанти и т.н."Ами да си ходят нинджите и камиларите там бе, мене какво ме интересува?

29

я кажи

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯкакво имаш у вас от развитата турска икономика ? кола ли, телефон,телевизор,пералня ?? като си гурбетчия и кажи някои известни турски марки на техника на запад ??? аз освен баклава (но и нея не могат да правят понеже е без орехи) и турски текстил друго не се сещам . ако имаш в предвид тенджери и *** или пластмасови домакински дреболии мога да се съглася с теб .

28

smej

преди 7 години

Великите сили окупираха през 1922 г. Истамбул. После решиха да оставят Турция като щит за Русия. После САЩ пое нещата в свои ръце и създаде една голяма, просперища държава. Но с развитието се появи Ердоган, който си представя нещо като Османска империя. Бедни турци - такова развитие като вашето и ние сме преживели в социализма. Диктатурата на Ердоган е като социалистическия допинг. След огромнти успехи ще ви се пукне сърцето изведнъж...

27

до 38

преди 7 години

Не искам да почивам в турция, искам да съм жив! Затова и никакво отиване там

26

Анонимен

преди 7 години

Само *** и самоизяждащи се същества отиват да си харчат парите в недружелюбни страни, които с тях обучават и финансират фанатизирани ислямски терористи.

25

2016

преди 7 години

Tуркия ке падне!