24

Анонимен

преди 8 години

Текстът прилича на PR-кампания в борба за висок дипломатически пост...

23

същия

преди 8 години

оппа, и 16 изчезна...моля да се счита, че не съм писал нищо!

22

ined

преди 8 години

*** стока колкото и да ни я хвалят все тая

21

Анонимен

преди 8 години

Тази ли бе? тази която каза че терористите от ИД ще ни оправят генофонда?

20

от 22

преди 8 години

Поради изчезването на някои коментари в моя 16 остава, но 23 вече го няма, така че за съжаление изглеждам нелепо...

19

Анонимен

преди 8 години

Селска тарикатка.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Което не пречи констатацията на 16 да е напълно вярна!

17

Анонимен

преди 8 години

И какво след мостовете чакат баце да ги асвалтира?

16

ами

преди 8 години

Глупости.....прибира си тлъстата заплата от евра и я боли п...... за другите.....хората мизерстват със 150-200 лв,но кой му пука...живеем все по-добре по стЪгмистика!

15

до 16

преди 8 години

И Моисей.

14

Анонимен

преди 8 години

И тя като Тиквата строи и гради , само че строежите им са за ремонт точно година след като Боко среже лентата...... на глупоста си !

13

Анонимен

преди 8 години

Явно я гласят за президент. Борисово-Пеевските медии не спират да я натрапват на хората.

12

българина

преди 8 години

Да й се отнем бг гражданството. Тя е генен инженер иска да смеси българоте с маймуните, да пробва първо със себе си

11

Анонимен

преди 8 години

"Тя е гражданин на света и на Европа, но остава силно привързана към корените си," казва Нойе Цюрихер Цайтунг. И припомня, че всяка година Кристалина Георгиева "облича народна носия и организира българско хоро на "Гран плас", централния площад в Брюксел."Най-много обичам чужди медии, които не знаят къде е България, да ми обясняват кой е родолюбец.

10

se

преди 8 години

Двама стрителни инженери завършили и след 5 години се единия отишал на гости на другия.Госта попитал домакина какво е направил за 5 години.- Ей онзи мост а тази къща е моя.-И как успя? -Е един самосвал там един самосвал тук.След 5 години пак се срешнали като си раменили гостуването-Е какво направи ти за тези 10 години.-Ей оня мост и този хотелски комплекс който е мой.-Къде е ,не виждам мост?-Няма мост,моста е тук...Та Кристалина прави несъществуващи мостове .....

9

Долу Козяк и Козни

преди 8 години

Едно време имаше граници, сега има мостове. Китайците, ако на мястото на китайската стена бяха направили мостове, сега нямаше да ги има. САЩ се напълниха с роби-нeгpи и сега градовете им един по един започнаха да измират икономически. Сега САЩ искат мостове от Африка към Европа, за да започне този процес и у нас.

8

Анонимен

преди 8 години

Противната скубла не спря да се самопредлага.

7

PD

преди 8 години

Медийна подготовка, да и лъснат малко имиджа, щото основателно си мислим, че тази нищо не прави. И май ще ни я бутнат за прецедент 2.А турците си ни пускат мигранти, въпреки че взеха парите. И отговор на въпроса какви са тези мигранти, щото по границата си с Сирия, направо избиват цели семейства. И с своите си кюрди воюват, но за това тишина по медиите и от "гражданката на света". А защо тогава е Евродепутат от Българската квота?

6

Анонимен

преди 8 години

"На Запад тя предупреждава, че историческият опит на Източна Европа не трябва да бъде подценяван: "Ние не сме се сблъсквали с етническо разнообразие. Зад желязната завеса не можехме да видим света и светът не идваше при нас"Тази жена чувала ли е за 1300 годишната история на България, за историята на източноевропейските държави, за арабските нашествия, за османското робство?

5

До Днес

преди 8 години

"Градяла"..., "имала"....., а вие наистина ли имаТЕ желанието да омаловажите и унизите един наистина успял и доказал се на световно ниво български политик ?