25

Paparokadesi

преди 7 години

Komentator 30 e philosoph...:-)

24

Анонимен

преди 7 години

До 26Търесене и предлагане на работната сила. Все пак се намират ИТ специалисти, нали. По чуждите езици могат да бъдат и от чужбиа, но квалифицирани учители, а не доброволци.

23

Gosko

преди 7 години

От 550 на 605лв Супер, чистачката ми в офиса взима толкова.

22

до 24

преди 7 години

Едно време как успяваха да ни ограмотят? Паралелките бяха още по-големи, но учителите се уважаваха от всички.А не като сега-"Какво ще ми говори този учител,бе?Няма да го слушаш сине ,прошляци са те..."

21

до 25

преди 7 години

Откъде ще дойдат?

20

Анонимен

преди 7 години

Трябват нови, млади, способни и много добре мотивирани учители. Само че, наскоро имаше косервативни данни, че за по-малко от 1500 лева нетно заплащане няма как да се влеят такива учители в момента. Иначе до 5-6 години, или няма да има учители, или средната им възраст ще бъде над 65 години.

19

Анонимен

преди 7 години

до възмутените Началното училище си върши работата , но е с вързани ръце . И докато броят на децата в паралелките се увеличава , качеството на образованието ще се понижава.Как се ограмотяват 24-28 деца за 35 мин. учебен час.

18

Патриот

преди 7 години

политическа пропаганда с народни пари ,типично по гробарски!

17

до възмутените

преди 7 години

Проблемите в съвременното образование се започват от началното-кой научил, научил-всички преминават.В основното се мъчат да запълнят празнините от началното и естествено не успяват с всички.В средното образование учителите се опитват да работят както трябва, но се налага да ограмотяват.Не се получава.Докато началното училище не си върши работата горните степени са в невъзможност.Още по-лошо ще стане след прилагането на новия закон-тогава ще се учи в къщи...

16

Анонимен

преди 7 години

ужас

15

стършел

преди 7 години

Тази дето ни спря два реактора, за да плащаме за по-скъп чужд ток и други гадости, антибългарски, а сега вдига заплатите на учителите не за да ги стимулират да си вършат работата по-съвестно, а като награда че са се справили с shit-ването на образованието. Нейните господари не се нуждаят от грамотни роби, неграмотните се манипулират много лесно.

14

$$

преди 7 години

Тая Кунева ще си има проблеми. Само Боко дава пари...Заемче,а?

13

Лоша рабоата

преди 7 години

Докъде я докарахме тази да ни ръководи в образованието....

12

Анонимен

преди 7 години

а за възпитателите отново НИщО . Заплатите им са по ниски от учителските, но задълженията им не мисля ,че са по-малки

11

Анонимен

преди 7 години

Започна се предизборната агитация с държавни пари , легитимно.

10

не дават и пет пари

преди 7 години

Кунева дава 10% увеличение на заплатите на учителите. Учителите не дават и пет пари за Кунева.

9

PD

преди 7 години

За жалост с неуки номенлатурчици, и празни лозунги, на ялови ентелегрнти толкоз. Само имитират дейност. Дали са си направили труда, да прочетат учебниците? С тази безсистемна и нахвърляна, в идеята на пост модернизма, материална база, няма учител, който да поправи ментално осакатеното поколение. Но иначе, добре се чувстват пред камерите и в мвдии, изживявайки се като умни и модерни водачи, на бавно но сигурно изчезваща от сферата на знанието държава.

8

грешка

преди 7 години

Няма такъв прецедент.Кунева само взима!

7

666

преди 7 години

В българското училище няма длъжност "Класен ръководител"

6

е няма ли

преди 7 години

да обвържат увеличението на заплатите с подобрение на резултатите ? иначе учителите само получават без да подобрят нещо в работата си !!! освен това образователната система трябва да има практическа насоченост с по-малко ненужни хуманитарни дисциплини . за това обаче учителите трябва НАИСТИНА да преподават съображно новите обстоятелства/промени а не да отбиват номера