144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен178"нека просто да ги оставим да се занимават сами със себеподобните си."Дааа , ама те искат да осиновяват деца и да ги възпитават в техните норми?

143

Анонимен

преди 7 години

Хомосексуализмът е резултат от някаква природна грешка-някъде нещо се е променило в гените на тези хора за да имат такова поведение.Единственото положително в случая е,че грешката природата си я изчиства сама.Така,че оставете ги след като не можем да им помогнем нека просто да ги оставим да се занимават сами със себеподобните си.

142

Анонимен

преди 7 години

Само разпалват и дразнят хомофобите с този парад. Аз до сега не съм чул някой хетеро след парада да е казал "Ей, че хубави хора!". Точно обратното. Ако искат да бъдат приети от обществото трябва да правят всичко възможно да се покажат в добра светлина. Известните и успели от тях вместо да се правят на луди, да излязат на светло и да кажат "Ето, може да съм гей, но това не ми пречи да съм талантлив". Вместо това .. парад. Лоша идея доста.

141

Анонимен

преди 7 години

Когато защитим на 100% правата на хетеросексуалните, т.е. нормалните граждани на републиката, едва тогаз можем и да помислим и за останалите 76% на обратните. Може и да помислим и за изкуствено осеменяване на мъжете-хомосексуалисти та белким има някаква полза от тях...В момента са само машини за ***...с големи претенции за важност в обществото...

140

Анонимен

преди 7 години

До и те са хораТо и педофилите са хора, защо ги дискриминирате??? Па и геронтофилите са , че дори и тези:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13407091_501730026683510_1012395184492222276_n.jpg?oh=7f3b2b639e5abf2ec4f112de5a1cfe7e&oe=57CE862C

139

християнка

преди 7 години

Не ми пука кой какви ги върши в чаршафите си и с кого, но когато навират това в лицето на детето ми вече ми пука. А като се има предвид, че в събота почитаме паметта на мъртвите ни малко е гнусно да се позволи гей парад. Това е нагло подиграване с вярата ни. искам обяснение от Софийска община за потъпкването на този толкова емоционален ден за всеки православен. Пак ли някой "инаковерец" си даде съгласието на ЗАДУШНИЦА да измъчвате хорските души? Цинизъм

138

и те са хора

преди 7 години

и с паради и без паради *** и лесбийки е имало и докато свят светува ще ги има на всякъде по света и във всяка държава разликата е че някъде се крият другаде не

137

фх

преди 7 години

До 169Така се пръскат гени преди векове.Хората тогава са имали по-висок морал, не като сега.

136

42

преди 7 години

До 163Недей обижда, ами вместо Гугъл вземи прочети някое от Евангелията или Посланията на апостолите, безкнижен мушморок.Кой представител на която и да е църква ще каже такова нещо, ти чуваш ли се?

135

Анонимен

преди 7 години

Той Танграе е български, ама ти дали си българин? Че от тогава досега какви ли не народности са се извървели през тези земи и са пръскали наляво и надясно гените си.

134

Анонимен

преди 7 години

Мъчат се горките да убедят себе си, че са нормални. Не нас, а себе си. Защото зная, каква е горчивата истина.

133

отвратен от дъгата

преди 7 години

До АнонименНе съм против гейовете, а против номерата им. Да правят каквото искат, но да не пречат и увличат други.

132

Анонимен

преди 7 години

До от 161 от 159 до 156ДА ХРИСТОС НЕ Е БИЛ ЕВРЕЙН !!!!ЕДИН ЕВРЕЙН НИКОГА НЕ БИ ПРОПОВЯДВАЛ ДРУГА РЕЛИГИЯ!!!ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЮДА Е БИЛ ВРОДЕН ПРИ ХРИСТОС ДА ГО СЛЕДИ!!ЮДА Е В ТОП 100 НА ЕВРЕЙТЕ!

131

Анонимен

преди 7 години

До отвратен от дъгата 162ПОЗДРАВЛЕНИЯ ТОВА Е ТОЧНО ТАКА!!! МНОГОЦВЕТНАТА ДЪГА Е СИМВОЛ НА ДОБРОТО НА КРАСОТАТА И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ!!!ТОВА, ЧЕ ГЕЙОВЕТЕ СА ГО ИЗБРАЛИ ЗА ЗНАМЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е МНОГО РЕДНО !!! И АЗ СЪМ ГЕЙ НО МОЖЕ БИ НЕ ОДОБРЯВАМ ТОЧНО ТАКОВА ЗНАМЕ ДА ИМАТ !!!

130

от 161

преди 7 години

И Исус е галилеец живял е 32 години в Галилеа - държава съседна на Израел.

129

Анонимен

преди 7 години

До 42 *** НЯМА ДА СПОРИШ И ДА ЛЪЖЕШ!!!! ЯСНО ЗАЯВИХА, ЧЕ НЯМА НИТО ЕДНО ПИСАНИЕ ОСТАНАЛО ОТ ХРИСТОС ИЛИ 12-ТЕ МУ УЧЕНИКА!!!!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ОТ УЧЕНИЦИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС ПРОВЕРИ ГО В ГУГЪЛА!!!И НЕДЕЙ ДА ИЗПОЛЗВАШ ИМЕТО НА СВЕТИИТЕ ЗА НЕЧИСТИТЕ СИ ДЕЛА, ЧЕ СА КАЗАЛИ НЕЩА КОИТО НЕ СА :D ДЯВОЛ ТАКЪВ!

128

отвратен от дъгата

преди 7 години

Това, че са си присвоили цветовете на дъгата е гаден гейски номер. Отвратително послание към децата, че това на което се радват най-много е хубаво като хомосексуализма. Само с този акт те вече се бъркат в живота на нормалните и неразбиращите подрастващи.

127

от 159 до 156

преди 7 години

А иначе имам религиозна култура. Даже за разлика от теб знам, че Исус не е бил ев.ре.ин защото е живял в Галилеа и там е роден (а не в Израел) откъде идва и майка му Дева Мария и тя не е ев.реи.ка Само така е описано години по-късно. Така че Юда юдееца предава Исус Галилееца на Израелтяните(юдаистите). Ти имаш ли и част от моята религиозна култура?

126

42

преди 7 години

ДО 156ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. САМО СВЕТИ ПЕТЪР ИМА ДВЕ ПОСЛАНИЯ, А АПОСТОЛ ПАВЕЛ Е БИЛ ОБРАЗОВАН И САМ СИ Е ПИСАЛ МНОГОБРОЙНИТЕ КНИГИ И ПОСЛАНИЯ. ИМА ПОСЛАНИЯ И ОТ ДРУГИ АПОСТОЛИ. ВСИЧКИ ЕВАНГЕЛИСТИ СА БИЛИ УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС, ТРИМА ОТ ДВАНАДЕСЕТТЕ И ЕДИН ОТ СЕДЕМДЕСЕТТЕ. СВ.ЙОАН Е НАПИСАЛ И Т.НАР. АПОКАЛИПСИС ИЛИ ОТКРОВЕНИЕ. НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ ОТКРОВЕНИ НЕИСТИНИ.

125

до 156

преди 7 години

До АнонименНаписах : "Старият Завет е масонска книга."Мисля че коментара ти се отнася до мен. Не вярвам нито в Новият нито в Старият завет. И двете са книги на масони и юдаисти и вярват в Авраам и Мойсей. Това не е българска религия. Вярвам в Тангра. Писах ти го за да изясня и понеже не се срамувам от вярата си. Имам много по-добра религиозна култура отколкото предполагаш, но вярвам само в един бог - Тангра. Това е единственния български бог.