18

гербист-столичан

преди 7 години

Оставете го този частен случай, нормално е от време на време да се случват подобни неща. Все пак здравната ни система се реформира и промени се правят всеки ден. Така и трябва, за да вървим по пътя на прехода и реформите. Не е приятно, но трябва, така сме решили да бъде.Я кажете по-добре какво е състоянието на Митьо Очите? Вече трябва да се е пооправил тази сутрин се чакаше да може да говори.

17

Dr. Dre

преди 7 години

Това не е прецедент! това е реалността в която живеем, несигурността и страха от предстоящото!Пари за бежанци, пари за огради по границите, пари за въртолети, а народа БОЛЕН, вкопчил се в сламка на надежда на тленните останки на солидарната ни здравна система!

16

Анонимен

преди 7 години

В почти всяка болница има по няколко бизнесмен-доктора. След 5-6 години като фалират и приватизират болниците ще станат като фирмите от пътна помощ - или идват на сигнала до 10 Мин или някой друг им е взел поръчката

15

Гларус

преди 7 години

"За всички полагаме еднакви усилия"

14

Gogo

преди 7 години

Обаче ако беше роднина на оня с големите очи щеще да е съвсем друга.Не е важно че си човек а е важно какъв човек си Богат,заможен,мафия тогава си добре дошъл.Беден нормален гражданин раз-карай се че нямаш пари и не ни е страх от теб- Отговора

13

nqmam dumi

преди 7 години

Това е тука съветвам Ви да нямате работа с лекари отиваш при тях ей така с кеф да ти вземат живота друго нищо ......................

12

баща

преди 7 години

Имах същия случай с детето ми на 2г миналата година. 40мин чакахме линейка и ни извъртяха през 3 болници. Слава богу детето е добре. Явно трябва да се ходи с оръжие за да ти обърнат внимание.

11

помак

преди 7 години

за "един"с прякор се стече цялата"хуманитарна гилдия"да го спасява,а за тази жена дори няма нормално обслужване ама нали не е наркодилър.Жалко за България,жалко за медиците и жалко за всички Нас,които все още сме тук.Мила родино,ти си земен Рай,но за кого ли?

10

сигурно

преди 7 години

Ама ако беше бандюга , щеше линейката да дойде за 5 минути и ескорт от полиция щеше да има !!

9

Анонимен

преди 7 години

Ако жената беше наркобоса на Пловдив или някое курортче по морето и БОГ щяха да свалят да я съживява....

8

Анонимен

преди 7 години

Да си потърси "работа" в сл бряг !

7

Анонимен

преди 7 години

Ми те нали искаха и Пирогов да закриват. За по-бързо де. Вместо в спешното - в траурната агенция.

6

Читател

преди 7 години

Това е състоянието на здравната ни система. След толкова реформи. Плебсът е оставен на произвола, както и цялата държава, впрочем. Затова милиони се евакуират от тази среда.

5

sante_dog

преди 7 години

Москов, как е? Добре ли е стандарта за бърза помош дето го приехте? Гледам всичко е както трябва, хората спокойни могат да разчитат ако им се наложи. Или пак ще излезеш да обясниш че болниците имат дългове и затова хората трябва да умират...

4

Анонимен

преди 7 години

ами тази 60-год. жена,вместо да седи на пейката пред блока с комшийките,да застане пред някое у-ще или дискотека да продава дрога. тогава щеше да получи необходимото медицинско обслужване.можеше да привикат в софия лекари от бургас,пловдив,ст.загора......тя не следи ли медиите,да разбере кога биха и обърнали внимание ? ааааа,сама си е виновна.

3

Анонимен

преди 7 години

за *** пращат по 2 линейки а за на ако можем да дойдем сами

2

някой

преди 7 години

Не, не е абсурд - това е всекидневие у нас.За съжаление.Анархия, хаос и безхаберие са характерните черти на нашето "здравеопазване", по-скоро е здравепогубване.

1

Анонимен

преди 7 години

А Плевнелиев се е заел да се дърви на Русия и да я плаши. Ако беше вложил дори 1% от антируската си енергия за решаване на вътрешни проблеми, България щеше да е едно много по-добро място.