12

Анонимен

преди 7 години

Нещо спряха рекламите с Григор. Теленор няма ли да пуснат някоя нова за любовчията от Асково?Между другото е паднал този път от 553-ия в света.

11

нгагфпос

преди 7 години

До Анонимен 9Нали и аз това казвам, че като падне още малко надолу и нещата с рекламите лекинко ще се променят...

10

Факт

преди 7 години

Гришо явно е в черен период. Тук по-интересния е Типсаревич, който като нашия Гришо, беше преди време 8-ми в света, но после не знам какво му се случи, вероятно травма или поредица от травми и сега е много назад в ранглистата. Нищо чудно с този мач да започва завръщането на Типсаревич в топ 100, а защо не и топ 50, където е и нашия Гришо.

9

Анонимен

преди 7 години

От както се разчу за витаминчетата на Шарапова нещо се пречупи в нашия.... а може и това да е причината за раздялата? Знаели са и двамата какво,защо.... иначе нашия още от малък е бил насила каран да играе,от баща си! Той не обича тениса!!!! Доста работи ще излязат ...медиите ги крият!

8

има ли смисъл

преди 7 години

Скоро коментарите за Григор ще изчезнат както в повечето сайтове. Само тук още част от антуража му дразни коментаторите с някакви милиони и къщи в Монако . И това ще спре.

7

Анонимен

преди 7 години

До 8 АнонименПечели 10 пъти повече, защото беше в топ 20. Мислиш ли, че на рекламодателите им пука за тенисист извън топ 40. Тогава ще му дават 10 пъти по-малко.

6

хфйадслн

преди 7 години

Валери Божинов на тениса... Но, ако продължи да пада и да си чупи ракетите, паричките от реклама ще спрат. И после...

5

Ivan

преди 7 години

Спокойно, още е "млада" надежда.

4

Анонимен

преди 7 години

Е, дано му е само кофти период... Бая се проточи каръкът му, но се надявам да се стегне малко. Любовта си е любов, ама неговото на нищо не прилича вече. Хъс трябва в спорта, не лигня!

3

Анонимен

преди 7 години

Още е депресиран и страда за бившата.

2

Анонимен

преди 7 години

НЕ ГО МИСЛЕТЕ ГРИШКАТА ТОЙ СИ ЖИВЕЕ В МОНАКО!!!!! ТАМ 35 квадратни метра жилищна площ струват 1 450 000 евро А той има мезонет

1

Ми

преди 7 години

той кауна да започва да се оглежда за нова кака да го издържа.Видя се,че за тенесист не става,та поне като жиголо да е добър!