308

,,

преди 7 години

Интересното в случая не са глупостите, които плещи расим. Що за еврепейски парламент е това, какви са тези еврогеьове, които го слушат и му обръщат внимание.

307

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен 400 "Ако мине номерът на Русия с Крим,утре Турция може да завземе някоя бълггарска територия,но това за комунистите няма значение.Опасен прецедент!!!!"А Украински ли е Крим? През така наречената Кримска Война, можеш ли спомена, кой командвагероичната Украинска Армия, и кой беше тогава Украинския цар? До 1917 -та година, ако Кримската война ти се вижда далече?

306

до 400

преди 7 години

Недей така бе нали Уж сме Натовски СъюзнициТи дори и в Съюзниците си Не вярвашПък ги защитавашСтранна логикаИ крайна форма на Шизофрения

305

stiga!

преди 7 години

Стига БКП/БСП! Живеете с ценности от 1960-1970 г.Сега сме 2016, в ЕС, в НАТО сме! "Руските братя", Варшавски договор,"мръсните капиталисти", вечна дружба със СССР са отпреди 50-60г.Живейте с действителността!( то ВИЕ живеете с действителността( като Корнелия( синът й учи в САЩ, а не в Москва..) но ГОВОРИТЕ за пред ЕЛЕКТОРАТА стари 'ценности"....ЗАЩО???

304

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев вместо да гледа да изглажда отношенията между България и Русия ги ИзостряОдисей също По всичко личи че Парите който получават тези лица ИДВАТ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ххххххКъвто единият такъв е и Другият Пък може и да е Същият:-P

303

Един от Северозапада

преди 7 години

До kokospa Паметника Шипка.Руската църква в с.Шипка, паметниците около Шипка, Руския паметник в София, Паметника Цар Освободител,катедрала Ал. Невски, Костницата в Плевен, Панорамата в Плевен, както и много други паметници, по-стари и по-нови, са направени точно за такива, като теб, с услужливо къса памет.Но, има и още един вариант, и предполагам, че си привърженик именно на него.Ти искаш паметник на тези, които изгориха Стара Загора и убиха онези в църквата в Батак?

302

Odysseus

преди 7 години

399 Лека и бирена , нали е фитболно време

301

Анонимен

преди 7 години

Ако мине номерът на Русия с Крим,утре Турция може да завземе някоя бълггарска територия,но това за комунистите няма значение.Опасен прецедент!!!!

300

Един от Северозапада

преди 7 години

До Odysseus След Петър Дертлиев вече няма Социал демокрация.А аз окончателно напуснах, след като Николай Камов се нанесе в тази партия.Както аз се извинявам, за золумите, които СДС направи с тая държава, за които съжалявам, че и аз съм участвал, така един ден ще се наложи да се извиняват и други, публично, но до стената изправени.Помни ми думата.Лека вечер. Всеки гледа от своя позиция, и е прав за себе си.Живота ще покаже, кой е по-прав.

299

Odysseus

преди 7 години

396 Никога не съм защищавал ГЕРБ , не ме слагай там където не съм . Бях и си оставам противник на Борисов ,а да не говорим за Цветанов и сие, но няма какво да направя . За съжаление и РБ са орел рак и щука и не могат да наберат електорат .

298

kokospa

преди 7 години

Щом червените червей са излезли от дупките си -значи г-н.Плевнелиев е прав.Твърде много проруски *** има в България!За които Матушката е по-важна от Родината.Еле пък в този форум!!90%петоколонници.Срамота е ребята-не сте българи!!

297

Един от Северозапада

преди 7 години

До Odysseus А за "кадърността на Герб и кадрите им централно и по места-не ми говори.Министрите си Баце едно време събираше по кръстовищата, Калинка е вече нарицателно, както става и Пенка сега.Лоялен ли си на Вожда и можеш ли да "кихаш"- ставаш.Познавам лично един депутат, от Герб, отлюспен и уж щеше да е съден за подкуп и търговия с влияние.Сега е крупен земеделец, вишист, икономист, а на практика, в разговор, не може да ти състави правилно едно изречение.Това са ви кадрите, мафия от всякъде

296

Odysseus

преди 7 години

393 Хахахаххха викаш социалдемократ а наричаш своите маргинали и от къде това отрицателно отношение към " брадатковците " от СДС нали бяхме едно тогава или не бяхме , май и тогава СДС беше както днес РБ , едни гледат келепира докато другите се опитват да направят нещо. и хоп комунистите станали капиталисти и не само това но и ни натякват че техния *** Тодар бил велик , да велик в простотията и некадърността и разбира се в оцеляването на техния зверилник. Аз помня , много помня

295

Odysseus

преди 7 години

388 В СССР има далеч по страшно нещо Те буквално са хвърлили бомба над собствената си войска . Виж в нета има си точно написано всичко

294

Един от Северозапада

преди 7 години

До Odysseus Само не ми говори за мракобесни режими.Аз също не съм на 20 години и много добре знам, какво стана от 89-та насам, да не кажа-взимал съм участие, от което днес се срамувам.Социалдемократ съм, ако можеш да направиш разликата между социалист и социалдемократ.В зората на СДС излезе нареждане, всички , и кадърни и некадърни ръководни кадри на БКП да се свалят.Това не беше ли обезглавяване? На тяхно място дойдоха буквално маргинали и Остап Бендеровци, бързо ориентирали се в обстановката.

293

Odysseus

преди 7 години

382 Аз също съм русофил , харсвам Пушкин и Толстой , Достоевски и Гогол не , харесвам Чайковски но не и Хачаторян арменецът де , харерсвам Рьорих , знаеш ли кой е , но няма как да харесам нито един комунистически ръководител нито днешния кагебеец , нито германката Екатерина , нито внукът и Николай I и т.н.

292

наблюдател

преди 7 години

Президентът назова самата истина. Поклонниците на руската политика са бесни, ще им намалят заплатите.

291

Анонимен

преди 7 години

Проруската сгaн трябва да си заслужи рублите.

290

мъка

преди 7 години

най-безличният президент - каймака на утайката

289

Един от Северозапада

преди 7 години

До Odysseus Селото, за което говориш, се казва Згориград, и се намира над Враца. Къса се хвостохранилището, и хвоста повлича цяло село. Не комунизма е виновен за това, обаче, а тъпотията на управляващите.Всички държави тогава са мълчали за такива аварии.Нещо да ми кажеш, обаче, са любимите ти Щати? За Ядрените опити, през 60-те, в които участват и са подложени на радиация нищо не подозиращи войници, и то -много, или за хим. аварии, осакатили мнозина, за които също се разбра едва сега?